Bosingwa reis hoca olsun bundan iyi olmazsa ne olayim
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır. -
Arkadaslar bizim takimda bir vurdumduymazlik var. Herkes kafasina gore takiliyo. Bize asacak kesecek bi adam lazim. Otoriter bi hoca lazim. Allah askina Yilmaz vurali getirsinler. Ben de isterim Ertugrul hocayi ama gelmez. Su an bizim ilacimiz Yilmaz hoca.Yorum
-
Yılmaz Vural bence şu an için iyi duruyor ama şbli olduğu için ciddi bir manipülasyon ile karşılaşacaktırManuel Fernandes&Gustavo ColmanYorum
-
-
-
Teknik direktör mü ? Dalga mı geçiyorsunuz ? yeni bir teknik direktör getirmek çözüm mü sizce ? Karaktersiz adamların yönettiği Trabzonspor'un çıkış yolu teknik direktör mü ? Taraftarı kandıran adamların yönettiği Trabzonspor sadece tek bir adamın değişmesiyle mi çözüme kavuşacak ?● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Bence yönetim gitmeden hoca değişmemeli. Bu yönetimle olmayacak bu iş. Bu saatten sonra gelecek her hoca bize yok yere fazladan tazminat demektir. Hocayı yollayana kadar, yönetimi yollayalım. Ondan sonra da yeni gelen yönetim istediği hocayı getirsin. Yok mu erken seçim yapmanın bir yolu?
edit: Ayrıca bu kadroya hangi hocayı getirsek yine de başarılı olamayız. O yüzden mutlaka yönetimin değişip, kadroda yeni yapılanmaya gidilmesi lazım.En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 09.02.2014, 21:24.Yorum
-
yav şenol hoca gittiğinden bu yana kadroda ne değişti de geldiğinde başarılı olalım
takımdaki çöplerin %80'i onun eseri
şenol hocayı da kelime oyunuyla olaydan soyutluyosunuz ya...Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.#23 #07Yorum
-
Vurdumduymazlık var diyor arkadaşlar sonuna kadar haklılar e sen tutum henriyi 90 dakika oyunda tutarsan en iyi oynayan özeli çıkarırsan sol beki stoperden üretmeye çalışırsan adam da kafasına göre takılır tabiki ben bile illallah ettim maçı izlerken yazık bu taraftaraHayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

erken umutlanmisiz sanirim istifa bi kenera iyi oynadigimizi dusunuyor MRA
Yorum