Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
halilhodziç gelirse bu takım küme düşer..2006 da takımı toparlayan halilhodziç değildi..geri dönen tekke ve gökdenizdi..Herkese MerhabaYorum
-
Yeniden yapılanmaya ihtiyacımız var.
Bunun içinde oyuncu portföyü geniş bir hocaya ihtiyacmız var. Aynı zamanda geçmişte yaptığı yapılanmada başaralı olmuş olmalı.
Benim bildiğim bu özellikte (yurt içinde) iki teknik direktör var;
Ersun Yanal: Gelme ihtimalini bile konuşmaya ihtiyac yok.
Şota: Yaptığı transferler çok başarılı. Hücüm futbolu oynatıyor. Yeni takım kurmada çok başarılı.
Ama şu durumda Şota bize gelmez. Kasımpaşa istanbulda hem bizden çok daha kaliteli bir takım.
Belki yeni yönetim gelirse bir ihtimal.Yorum
-
Keşke OSMAN hoca gelse ama ankaraspor bırakmaz adamlar şampiyonluğa oynuyor şotada iyidir ama OSMAN hoca daha mantıklı.sadi ve ğs yalakası hami gelmesin 3 aylığına olsa bu adamları görmek istemiyorum
Yorum
-
-
Ersun Yanal milli takıma nasıl futbol oynatmıştı? Hatta Hiddink ne oynatmıştı?
Ben milli oyuncuların milli takımı manipüle ettiğini düşünüyorum. Milli takımda sadece Fatih Terim gibi medyatik, şişirilmiş isimler başarılı olabilir ki o bile zaman zaman oldu.Yorum
-
Yorum
-
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Osman belli ki başarılı bir hoca ya da öyle olacak. Geçen yıl Kayseri'yi şampiyon yaptı, bu yıl da Ankaraspor la iyi gidiyor. MRA'yı TSye taşırken Osman'ı da 1461in başına geçirebilirdin. Ama yok, yokoğluyok, bu yönetimde zerre vizyon yok.ŞOTA veya OSMAN ÖZKÖYLÜ (geçenlere idealim ve hayalim bir gün formasını gururla giydiğim Trabzonspor'u çalıştırmak demişti. Osman çok hırslıdır)
Şota'nın takımları 2. devre yani 18. haftadan sonra performans ve puan olarak kötüye gidiyor ama Şota yine de bence iyi bir taktisyen. Gelebilir.Yorum
-
Valla ne yalan soyleyim MRA'ya kizamiyorum. Adam geldiginden beri 1 transfer istedi onuda alamadilar."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan TurkeşYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum