Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inşallah halilhodziç hamlesini yapmazlar...hiç bir faydası olmaz bize bu hamlenin...şuanda bize elimizdeki topçuları yüreklendirecek onların moral motivasyonunu artırabilecek azcık da taktik bilgisi olacak hoca lazım...halilhodziç gelirse bir sürü kadro dışılar olacak zaten elimizde adam yok iyice bunalacaz... o yüzden elimizdeki topçu tayfasından maksimum verim alabilecek bir hoca lazım...hepimiz sevmiyoz ama dediğim işi fatih terim çok iyi yapıyor...ah keşke boşta olsa da alsak...burda bir arkadaş mesut bakkal demiş ve hemen dalga geçilmiş kendisiyle ama mesut hoca ersun yanalla beraber çalışan biri 3 haftadır konyaspuru izlediyseniz nasıl sahada futbol olarak geliştiklerini görürsünüz...sonuçlar önemli değil adam sahada futbol oynamayı öğreten bir hoca en azından...herkese bir kulp buluyoruz ama en iyisini alıyoruzda ne oluyor...yemin ederim yılmaz vurala verin şu takımı bakın görün nasıl adam ediyor...t.akyildizYorum
-
Yorum
-
Louis van Gaal yada Shota. Louis dunya kupasindan sonra hollanda milli takimi birakacak. O zamana kadar bizi calistirir sonra uzun vadeli kalsin
"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan TurkeşYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yeni gelecek teknik direktör, bizi 5. yapabilcek biri olmalı. Çünkü kötü giden her şeye rağmen avrupa kupalarında oynamayı alışkanlık haline getirmeliyiz.Manuel Fernandes&Gustavo ColmanYorum
-
Milli takimda oynattigi futbol peki..ancak ibb de basarili olur onun gibiler baski kaldiramaz..Abdullah Avcı düşmanlığını anlamıyorum. İstanbul yalakası deniliyor ama adam Ibb bin başındayken, Gs'ye sezon sonu görüşelim, takımı yarı yolda bırakamam demişti.
Şu an yerli olarak boşta daha iyi biri yok. Yabancı alacaksın yok Trabzona alıştı yok Lige alışacak, bizim hata yapma lüksümüz yok artık!
Adam belli ki transferden de anlıyor. Weboyu Holmeni o getirdi, İBB'de başarılı oldu.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Ynt: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Dostum bi kaç aylığına adam lazım değil alıp götürecek bi hoca lazım.. Kimse 3 -5 aylık gelmez sağlam kontrat yapar
Xperia Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum