önce yönetim gitseydi keşke
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Katılıyorum.MRA bir kurbandır.
İHO yönetiminin basiretsizlikleri sonucunda (istemesine rağmen ilgili mevkilere transfer yapılmadığı için) bu hüsran yaşanmıştır.
Neticede TS kulübü kan kaybetmeye devam ederek sıradan bir kulüp olmaya doğru hepimizi kahrederek gidiyor.
İHO VE EKİBİ DERHAL İSTİFA!
Reşit hoca 1461de iken Ts başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu abimiz kendisine "Hocam biz gelirsek kulübün finansal yapısını düzeltmek için uğraşacağız dolayısıyla sadece 1 transfer yapabiliriz. Sence hangi bölgeye yapmalıyız" diye sorduğunda aldığı yanıt :Forvet
2 transfer dönemi geçti forvet alınmadı.
Biz pozisyona giriyoruz ancak kaçırıyoruz. Sonra gol yiyip yeniliyoruz. Her maç gol kaçırıyorsan demek ki forvette sorun var.
Sonra da deriz ki hoca kötü yenisi gelsin. yenisi gelir transferi çok bilmiş yönetim yapar yine aynı olay olur. Taraftar burda ağlasın. takan yok.Yorum
-
şu anda şota'dan daha iyisini bulamayız. Trabzon aşığı, yetiştiği ekmek yediği tekneyi unutmamış, her zaman minnetdarlığını söylüyor. Ben trabzonluyum diyor.
ama tabii ki şota'yı da harcayacaksak gelmesin daha iyiTFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.Yorum
-
ŞOTA veya OSMAN ÖZKÖYLÜ (geçenlere idealim ve hayalim bir gün formasını gururla giydiğim Trabzonspor'u çalıştırmak demişti. Osman çok hırslıdır)
Şota'nın takımları 2. devre yani 18. haftadan sonra performans ve puan olarak kötüye gidiyor ama Şota yine de bence iyi bir taktisyen. Gelebilir.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Bordo mavili yönetim Ali Kemal Denizci - Hami Mandıralı ikilisi veya Sadi Tekelioğlu formülünü devreye sokmayı planlarken Giray Bulak ve Halilhodziç ikilisinden birini de takımın başına getirilebilecek isimler arasında düşünüyor
Yönetim 3 formülden birini hayata geçirmesini bekliyor.
Ali Kemal en son hangi takımı çalıştırdı. Arkadaş adam efsane tamam saygımız sonsuz. Koy 1461in başına, genç oyuncular saygı duysun, daha çok çalışsın ama Trabzonspor'un başına Ali Kemal mi getirilir. Küçük takım meraklısıysa bu yönetim ne diye geldi TSnin başına, Ofspor duruyordu orada 2. ligde...Yorum
-
Yorum
-
Katılıyorum.
Reşit hoca 1461de iken Ts başkan adaylarından Hakan Kulaçoğlu abimiz kendisine "Hocam biz gelirsek kulübün finansal yapısını düzeltmek için uğraşacağız dolayısıyla sadece 1 transfer yapabiliriz. Sence hangi bölgeye yapmalıyız" diye sorduğunda aldığı yanıt :Forvet
2 transfer dönemi geçti forvet alınmadı.
Biz pozisyona giriyoruz ancak kaçırıyoruz. Sonra gol yiyip yeniliyoruz. Her maç gol kaçırıyorsan demek ki forvette sorun var.
Sonra da deriz ki hoca kötü yenisi gelsin. yenisi gelir transferi çok bilmiş yönetim yapar yine aynı olay olur. Taraftar burda ağlasın. takan yok.
henrique gibi bir forvet var daha ne istiyoruz. sür ahıra sür nahıraTFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.Yorum
-
Yorum
-
Evet Mustafa Hoca istifa etmiş....
Yerine gelecek olan Vahid Halilhodziçi şimdiden tebrik ediyorum....
Nerdenmi biliyorum bakarsınız görürsünüz.....
Vahid Hocanın yerine şimdiden yeni bir teknik direktör arasak iyi olur bu arada.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Mustafa Denizli--> Teknik Direktör
Sergen Yalçın--> Yardımcı
+
Üstün bir antrenör kadrosuTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
üst düzey bir hoca beklemiyorum ama Sadi Tekelioğlu nu da beklemiyorum... okadarını yapamazlar...
Ama Yılmaz Vural gibi bir Trabzon düşmanı gelecekse Tekelioğlu gelsin derim...
Abdullah Avcı, Nurullah Sağlam ayarında bir hoca ile anlaşırlar diye düşünüyorum
Keşke Ertuğrul Sağlam ı ikna edebilseler...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Mra'yı bu takımın başına getirip bunca ay onu kovmayanlar aynı seviyeden farklı bir hoca bulmakta zorlanmayacaklardır. Açıkçası aklı başında hiçbir hoca bu kafaların şartlarını kabul etmez. Mevcut şartlarda kısa vadede pozitif etki yaratacak, bizi sezon sonu avrupa kupalarına götürecek yerli bir hocadan yanayım. Sezon sonu yeni yönetim, kendi hocasını getirecektir umarım. Sezon sonu için favorim Kurban Berdyev. Şimdiden anlaşmak lazım. Mevcut durumda Yılmaz Vural bana da sıcak geliyor. Umarım saçma sapan bir ismi uzun vadeli bir sözleşme ile göreve getirip daha fazla zarar vermezler."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
Yorum
-
samet aybaba ve şota... bu isimlerde olabilir.
yeni takım kurma ve pozitif futbol oynatma konusunda gayet başarılı hocalar bunlar. samet aybaba fatihli kadroyu yaratan hocadır.
ama şota bize çok katkı yapar gibime geliyor, onuda istiyorum açıkçası
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum