Gelen isim yabancı ve kariyerli biri olmalı. Takımda bulunan Malouda ve Bosingwa'nın bile taktik bilgisi Mustafa hoca'dan daha üst düzeydi. Doğal olarak hocayı da iplemiyorlardı.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yorum
-
Avci demirören ve gümüsdag ile calissin
gsde alyapi veya yardimci hoca olsun
bu kulüpte isi yok onun!
hikmet Karaman veya bülent Uygun duymadigima sükür ediyorm!Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
yabancı hoca gelse takımı tanımam lazım diyecek sonuç sıfır
yerli hoca desen hoca kalmadı
mustafa denizli,ersun yanal ve fatih terim gerisi yalan Türkiye'de bence.
Allah sonumuzu hayır etsin.
hele o sadi,giray bulak falan gelecekse kapatın gitsin kulübü.bide ünal aman aman
vahid hoca ne yapmışta aday defansif hoca
saldıracak bi adam lazım bize korkmadan ama kimadalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞYorum
-
Shota bu kaosu bence kaldıramaz. Efendi çocukturTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
Bulent uygun...belki baskan onada kefildir:-)''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61Yorum
-
mustafa reşiçt akçay hocamıza bundan sonraki yaşamında başarılar..biz onu 1461 trabzonda sevdik..inşallh yine orda başarılı olu..malesef trabzonspoda bunu yapamadı..bu klup zor bir klup..hocamıza yinede teşekkür ederim..oda bizm hocamız böyle olmasını oda istemezdi..kısa vadede en iyi isim yılmaz vuraldır açık ve net..başkan her şeyde yanlış yaptığı gibi bu durumuda eline gözüne bulaştırmasa bari..beşikdüzü_akkeseYorum
-
Bence uefa ya yaptığımız mail organizasyonunun aynısını bu yönetim için de yapalım. Bu vizyonla yönetimin getirebileceği yegane hoca giray bulak olmadı sadi tekelioğlu dur...Yorum
-
aynen öyle, şuanda çok ciddiyim takımın başında görmek istediğim tek kişi yılmaz vural. yeni yönetim gelene kadar deneyelim, yarım devreliğine koşa koşa gelir bize.
bu arada şenol güneş in antrenörlük misyonu artık bitmiştir, onun bu kulüpteki geleceği artık çok daha üst makamlardır, şenol güneş ismini artık yazmayın."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Yorum
-
ersun yanal türü bir hoca da olabilir..kısacası takımı koşturacak bir hoca..koşan adama şans verecek,statik hücum versiyonları denemeyecek,bu kadroya göre orta saha ve forvet hattını birlikte oynatmayı başarabilecek bir hoca..yoksa bu takım gol atamaz.Herkese MerhabaYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum