Kimseyi almasınlar. Tribünden bir taraftar insin sahaya, bundan kötüsü olmaz. Bunca insanın yüzüne bakıp dalga geçmez milletle en azından. Ya da bosingwa kursun takımı. Kimsenin çalıştırmasına da gerek yok. Çalışan topçu yok zaten.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !Yorum
-
yahu ne osman özköylüsü ya mra da bank asyada gayet iyiydi osman mosman kaldıramaz bu takımı adam gibi isimli bi yabancı şartYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Gelsin Yılmaz hoca antremanda dövsün iki tane futbolcuyu takım kendine gelir ne du yaniiYou Will Never Walk AloneLiverpool F.CYorum
-
İsimlere bak hizaya gel,tam küçük olsun benim olsun mantığı,yahu düşün şu takımın yakasından,şu takımın büyüklüğünü idrak edemeyenler defolun gidin.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl KısakürekYorum
-
Az bile yapmis, iho denilen capsiz adam cikip canli yayinda Tolunay hocayi gönderdik derse, Tolunayin haberi yokken, sonra oda cikar catir catir tazminatinida alir her hakkinida ister, Trabzonspor nasil bir Profesyonel klüp ise, Tolunay Kafkas da Profesyonel bir teknik direktördür.No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Tolunay Hoca resmen haberi yokken kovuldu, sanki adam basarisiz olup istifa etti
Yorum