Avcı ismi yala. değil mi?
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hala mustafa denizli diyorsunuz adam daha yeni gitti anlasti hazar kulübüyle gelir mi“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Fatih abi, gelsin 5 yillik sözlesme yapsin demiyorum, sezon sonuna kadar gelsin takimin basina gecsin ve bizi bu zor durumdan kurtarsin, misal Mustafa Denizli ve Lucescu kalibresindeki bir hoca su kadroyu ilk 5 kesin sokar, Senol Hocamizda biizm efsanemizo becerebilir mi acaba cok merak ediyorum.Sence gelirmi?Şenol hoca bu takımı küme düşme hattında bırakmış biri.efsaneliğine eyvallahta hoca olarak getirilmemeli.yarın bir gün başkan adayı olur eyvallah.diğer türlü Şenol Güneş'e tekrar teklif götürmek demek 3 kuruşluk itibarımızın yerlerde olması demek.No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Yorum
-
-
yönetim kimi getirebilir diye sorarsan hamiyi kaçırmasalar iyidir derimSen hıc tarıhınde trabzonspora gelıp sıstemlı bı sekılde yabancı bı hocanın senelerce takımı calıştırıp basarılı oldugunu gordunmu,senın ıstedıgınle yasanılan gercekler farklı kendı gerceklerıne sartlarına gore hareket edeceksın kaldıki bu yonetımın oyle bı hoca ıle adam akıllı calısacagına ınanıyomusun
Yorum
-
Geçici Süre İçin Yılmaz Vural
Başarılı Olursa Uzun Vadeli
Trabzonsporda en başarılı olmuş hocalardan birisidirSABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKYorum
-
yabancı oyuncuları tanımak çok zor değil. şimdi 7 yaşında çocuklar bile bilgisayar oyunlarından herkesi tanıyor. "Sen o yabancıyı getirebiliyor musun?" önemli olan bu.Yorum
-
Beceremez,becerdiği görülmemiştir noktaFatih abi, gelsin 5 yillik sözlesme yapsin demiyorum, sezon sonuna kadar gelsin takimin basina gecsin ve bizi bu zor durumdan kurtarsin, misal Mustafa Denizli ve Lucescu kalibresindeki bir hoca su kadroyu ilk 5 kesin sokar, Senol Hocamizda biizm efsanemizo becerebilir mi acaba cok merak ediyorum.
Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
O gelsin bu gelsin yorumları yapıyoruz da ,
Sorunumuz gelen kişiyle çözülecek mi?
Bence hayır.
Trabzonspor yönetimi bu durumdan sorumludur.
Yönetim ya idari düşüncesini vizyonunu kökten değiştirmeli ,
Ya da kendisi de MRA gibi istifa edip kulübün önünü açmalıdır.
Asıl çözüm o zaman başlayacaktır.Trabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...Yorum
-
-
No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum