Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hocam bana öz evlat demeyin ne geldiyse başımıza Öz evlatlardan geldi yine diyorum Türk hoca istemiyorum hele hele TRABZONLU hoca istemiyorum nefret ediyorum .
(bu arada sizi SEVİYORUZ abicim
)
Yorum
-
[QUOTE=umut22;1919513486]Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılması ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun 'Trabzon'un büyüklüğünü kaldıracak, deneyimli ve başarılı bir teknik adamla çalışmak istiyoruz'
Bir de Trabzon'un büyüklüğünü kaldırabilecek başkan bulsa olacak da.Yorum
-
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
türk olacaksa 1-şenol güneş 2-ertuğrul sağlam...ama şenol hocaya bi kez daha yazık olur...ben trabzonu takip ettiğimden beri sadece bu adamla yüzüm güldü...heyecan duydum.gol diye zıpladım,bağırdım....bu sene hangi maçı büyük bi heyecanla hop oturup hop kalkarak izledik..ben izlemedimEğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....Yorum
-
reşit hocayı 1461le çok sevdiydim..ama pilot takımdan trabzonsporun başına hoca getirmek büyük hataydı...keşke süperligde başka bi takım çalıştırsaydı(daha sıradan bi anadolu kulübü diyecemde bizden daha sıradanı yok şuaralar herhal)Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....Yorum
-
AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Aksine Trabzonu kaldıramadı...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Yorum
-
Shota'yı isteyen arkadaşlara sesleniyorum, Kasımpaşa yönetiminde çok samimi bir dostum vardır, Park Holding aldığından beri Kasımpaşa'yı koyu sohbetlerimiz oldu. Shota bırakın Trabzonspor'u şu aşamada Ajax'ın bile başına geçmez. Planları çok büyük ve çok uzun. Öyle 4-5 maç kaybetmeye kazanmaya oynamıyor Kasımpaşa, adamlar gelecek 10 yılın "kurumsal" altını tekrar çiziyorum kurumsal futbol kültürünü Kasımpaşa'ya oturtmaya uğraşıyorlar, TS'ye hele de bu hödük adamın altına takım yönetmeye asla gelmez...Yorum
-
Yılmaz Vural beğendiğim hocalardan biridir. Bana göre Trabzonspor'daki karnesi de tatminkârdır, keşke en azından o seneyi (1997-98) bitirtselerdi. Üstelik yaşı uygun olanlar, Samsun'da oynanan maçta şeref yoksunu Ercan'ın (forumda akrabası varsa özür dilerim ama yaptığı tam bir ahlaksızlıktı) oyununa uyan hakemin de katkılarıyla kaybedilen puana rağmen, ligde ikinci olduğumuzu hatırlayacaklardır. Özkan Sümer'in Bizans oyunlarının kurbanı oldu.
Öte yandan, futbol bilgisi ve tecrübesine kefil olduğum Yılmaz Vural'ın şu ortamda Trabzonspor'a ilaç olacağını zannetmiyorum. Çok ağır bir travma yaşıyoruz, kendisinin bu durumu kurtarabileceğini zannetmiyorum.
Demin yaptığım lâtifeler bir yana, şu ana kadar Türkiye'de hiç bulunmamış bir yabancı teknik direktörden yanayım. Ama öyle bir adam var mı, onu da bilmiyorum
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.
Yorum