Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyyyyyyy Alahın Sürmenelileri size sesleniyorum yıllardır Hüseyin ve Hasan diye kıçınızı yırtıyorsunuz ne oldu gördük işte al birini vur ötekine o kada ucuz kartlar yenirmi be Allahın denyosu Hüseyin takımı bu şekilde sabote edemezsin, bu kadar ucuz kartlar yenmez 61. dakikadan konya cesaret buldu üstümüze geldi tamam sahada bir b.k yediğin yok bari takımı sabote lan gitti işte 3 puan içim kan ağlıyor, fener puan kaybetmiş bjk-gs den en az biri veya ikisi şimdi puan kaybedecek sen kalk konya maçında takımı sabote et, bir lafımda ömer rıza ya ulan sen golcüysen bende peleyim...
    Yazık be yaz yüreğim yanıyor yüreğimmmmmmmmmmmmmm...
    Kardeş laflarına dikkat et Sürmene'lilerle bi alıp veremediğinmi var
    DOZER CEMİL

Yorum

• 10 kişi kalırsın, anlarımda bir adamın çıkması bu kadar mı takımı etkiler. Valla çok inanmıştım ikinci yarı işi bitireceğimize ama mücadele tam bir hayal kırıklığı.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Hüseyin ben sana ne diyim emi...Bu takımın senden kurtulacağı günleride görecezmi acep.Hadi tekniğin,pasın,presin yok bunca yıldır top oynasın bu ligde kırıntı kadarda profesyenelliğin yok mu.Maç şu durumdayken orada kırmızıda neyin nesi.Kalassss Hüsoooo

Yorum

• belli olduki bu takımda motivasyon çok önemli hüseyin kartı gördü takım dağıldı.
          bjk maçında da görüldü motivasyonun önemi
          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• hakemin anlamsız kırmızısı sahada gökdenizden başka ofansif anlamda bişi yapmayan vede her geleni içeri alan bi kaleci olursa bu sonuç normaldir.
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• takımın yorgun olduğunu unutmamak gerekir ayrıca. olabilir böyle kazalar. bu konumda "istifa, çekin gidin!, lanet olsun" tarzı yazılar yazmak bize bişe kazandırmayacaktır. bu zamana kadar yaptıkta ne geçtiki elimize.

Yorum

• Bu arada Tolgaya eğer hoca görev verirse yine Galatasaray maçında kale yolu göründü.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Kırmızı kart bizi çok etkiledi..Ama takım iyi yolda.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'un orta sahasında H.Üçüncü ve Hüseyin oynuyor, Sağ tarafta Ferhat oynuyor, Marcelinho ve Szymkowiak yedek, Musampa'yı oynatmıyorsun.
                    Ziya Doğan maçı alacağına inanmamış.
                    Katılıyorum arkadaşa marcolinhonun ölüsü bu takımda oynar hüseyinle hasan doğru düzgün pas yapamıyorlar szymekde yedek musampayıde almadı oyuna sanki deplasmandayız
                    "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
                    M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• hocam 11 kısıde kotu oynuyoduk 10 kısı kalınca ıyıce dustuk oyundan
                      huseyının bu kadar elestrılmesıne katılmıyorum her ne kadar oyun kuramasada onun gıbı top kesen yok turkıyede bugun yaptıgı hareket gereksızdı ama herkes gerekenı yapmadı zaten
                      ben kadronun da yanlıs cıkarıldıgını dusunuyorum daha farklı bır 11 dusunmelıydı zıya hoca
                      Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                      Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                      Mustafa Korkmaz

Yorum

• hemserim Hüseyin Araklidan Hasanda benim Köylü senin memeleket neresi Brasilya mi
                        BEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
                        TRABZON Kelle verir mac vermez

Yorum

• İlk olarak drexcalibur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Katılıyorum arkadaşa marcolinhonun ölüsü bu takımda oynar hüseyinle hasan doğru düzgün pas yapamıyorlar szymekde yedek musampayıde almadı oyuna sanki deplasmandayız
                          Marce'nin ölüsünüde gördük bu maçta.Resmen toptan kaçtı.

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyyyyyyy Alahın Sürmenelileri size sesleniyorum yıllardır Hüseyin ve Hasan diye kıçınızı yırtıyorsunuz ne oldu gördük işte al birini vur ötekine o kada ucuz kartlar yenirmi be Allahın denyosu Hüseyin takımı bu şekilde sabote edemezsin, bu kadar ucuz kartlar yenmez 61. dakikadan konya cesaret buldu üstümüze geldi tamam sahada bir b.k yediğin yok bari takımı sabote lan gitti işte 3 puan içim kan ağlıyor, fener puan kaybetmiş bjk-gs den en az biri veya ikisi şimdi puan kaybedecek sen kalk konya maçında takımı sabote et, bir lafımda ömer rıza ya ulan sen golcüysen bende peleyim...
                            Yazık be yaz yüreğim yanıyor yüreğimmmmmmmmmmmmmm...
                            bi kere şunu söyleyeyim hepimiz allahın trabzonsporlusuyuz bunun sürmenesi araklısı çaykarası yok zaten puan kaybetmişiz böyle ucuz hareketlere gerek yok insanları germeyelim

Yorum

• arkadaslar üzülmeyin.. sunun surasinda manisayla aramizda kac puan fark varki?!

Yorum

• Okyanusu gecip derede bogulmak Trabzonspor`un temel karakteristigi oldu artik. Bu kronik hastalik maalesef devam ediyor. Besiktas galibiyeti ancak boyle notralize edilebilirdi. Tebrikler !!!

Ziya Dogan`in gecmisten ders almis olabilecegini umuyordum, goreve geldiginde... Ne yazik ki ustune fazla birsey koyamamis. Rakip secmeksizin israrla tek forvetle-Omer Riza`yi forvetten saymiyorum- ve defansif bir kadroyla oynamaya devam ediyor. Omer Riza`da kimsenin farkedemedigi bir cevher (!) gordugu muhakkak. Umut gibi her haliyle daha iyi bir forvet kenarda otururken Omer`le baslamasi tam bir feraset (!)ornegi. Ust uste 3 mac Omer`i Umut`a tercih etmesi de gosteriyor ki Hoca`nin forvetteki ikinci tercigi Omer. Sadece Omer Riza`mi ? Omer disinda ilk 11`de en az 3 yanlis adam daha vardi bugun sahada. Mactan once kadroyu gordugumde gol atma sansimizin rakibin cok buyuk hatalarina bagli oldugunu dusunmustum. Nitekim farkli birsey gormedik. Tebrikler Ziya Hoca !!!

Bir de futbolda bir kural vardir: Sampiyon olmak istiyorsan kazanman gereken maclari kazanacaksin, hele de rakiplerinin kayip haftasinda hic hata yapmayacaksin. Gecen yili hatirlayalim. GS kirik dokuk kadrosuyla kac maci son dakikalarda kopardi ve sampiyon oldu. Su tabloya bakin: Evindeki tek galibiyeti mahkum oynadigin Denizli macinda aliyorsun, Vestel ve Konya`ya karsi geriye dusup beraberligi zor kurtariyorsun, sonra gidip 1 mac kazandiginda da sampiyonluk sarkilari soyluyorsun. Kendi kendimizi gulunc duruma dusuruyoruz. Yazik !!!
                                En son The Londoner tarafından düzenlendi; 17.09.2006, 22:29.
                                "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                                Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X