Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzondakı taraftarlarımızı anlamıs degılım,besıktası yendıkten sonra trıbunler tıklım tıklım mutıs bı atmosfer beklerken,televızyonu actıgım da sasırdım ,takım sahaya cıkıo oturuo butun herkes bu nasıl taraftarlık ,,,trıbunler boss.wallahı bazı maclar wardır taraftarın destegıyle alınır ama bızım taraftarımızda boyle bır ıstek yok.herkes oturmus cekırdek yıyo yazık gercekten yazık...
    ondan sonra takım soyle yok takım kotu,,ılk once bızım trıbunlerde bı cosku olmalı kı takımda bundan etkılensın havaya gırsın ama yıllardır boyle...
    https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• en iyi taraftar gurbetteki taraftar,20 defa trabzonda maca gittim 15 defa dışarıda ama ,trabzonda herzaman sürtüşme,kardeş otur,goremiyrim davası,

takım son yıllarda istanbulda gayet iyi oynuyor neden taraftarı coşkulu arzulu ve şovmen
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak alihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzondakı taraftarlarımızı anlamıs degılım,besıktası yendıkten sonra trıbunler tıklım tıklım mutıs bı atmosfer beklerken,televızyonu actıgım da sasırdım ,takım sahaya cıkıo oturuo butun herkes bu nasıl taraftarlık ,,,trıbunler boss.wallahı bazı maclar wardır taraftarın destegıyle alınır ama bızım taraftarımızda boyle bır ıstek yok.herkes oturmus cekırdek yıyo yazık gercekten yazık...
        ondan sonra takım soyle yok takım kotu,,ılk once bızım trıbunlerde bı cosku olmalı kı takımda bundan etkılensın havaya gırsın ama yıllardır boyle...
        bu lafı birde 40 bin kişilik stad isteyen arkadaşlarımıza söyle güzel kardeşim... biz burda trabzona bu kadar kapasiteli stad çok fazla, yazık olur derken, karşımda bisürü kişi vardı... ne güzel konuştun vallahi...
        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• hüseyine kızanlar ki biride benim , futboluna değil diğer yönlerine kızıyorlar oyunda.bunlar ne:
          1- hakemlerle aşırı bi şekilde gereksiz diyaloğa giriyor.en sonunda atıldı.
          2-kesici olduğunu unutup çalım atmaya kalkıyor ki genelde hepsini kaybediyor.
          3- aldığı topu tamamen geri dörtlüye veriyor.hiç duydunuzmu hüseyinin arapasıyla ........ kaleciyle karşı karşıya diye?. oyüzden en isabetli pas yüzdesi varmış!!! yani atakları en iyi öldüren adam...
          4- çok amatörce faul yapıyor.belki en önemlisi bu..devamlı buna çalışması gerek belkide..
          5-bence hüseyinişn kaptan olması yanlış..bu adam otomatikman kendini ön plana çıkarmaya başladı..buda eski savaşçılığını kaybettiriyor ona.
          6- Taraftar bu yönlerini görüp tepki gösterince beyimiz alınıyor.
          ben hüseyinin saç stiliyle boyuyla posuyla ilglenmiyorumki ona kızayım..böyle amatör işler yapan biri trabzonsporun kaptanı olamaz diyorum.sıfır sezgili bi insan...
          sen sadece görevini yap hüseyin. başkası seni aşıyo..kapasiteni zorlayınca kendini göstermeye çalışınca takım zarar görüyo..anla artık.sen limitleri belli olan bi futbolcusun!!!

İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aynen Katılıyorum.G.SARAY MAÇINDA YOKLUĞUnu daha net göreceğiz.Kiki oynarsa oynasın istiyorum.Hüseyin in yokluğunu hisettrmezse ne ala.Ben Hüseyin 10 numara demiyorum ama şu anki kadroda onun yerinde ondan iyi oynayacak biri varsa AMENNA.
          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Ersun Yanal artik febes icin konusulmaya baslanmis, ozellikle de sivas maci sonrasi. Simdiye kadar sansimiz vardi ama bundan sonra artik Ersun Yanal bizim icin aslanin agzinda, hemde icimiz cekmez Ersun'u artik. Onlarca yilimiz daha gitti bana gore Ersun'u almadigimiz icin. Bunu zamanla daha iyi anlariz.

Yorum

• Bu haber Marcelinho ve Szymek bağımlıları için (!)
              DOST ACI SÖYLER
              TEK GÖKDENİZ
              Bir dönem Trabzonspor forması giyen Konyasporlu Erman Özgür, Trabzon?un iyi bir takım olduğunu ancak özellikle A.Aker?de kapanan rakipler karşısında çok zorlanacağını söyledi. "Maçtan önce Szymek ve Marcelinho oynarsa ?işimiz rahat olur? diye düşündüklerini ifade eden Erman, "Ziya hoca bizi şaşırtıp onları kesip savaşan oyunculara şans verdi. Bu bizi etkiledi ancak hep koşan oyuncular var ama top kullanan isim yok. Sadece Gökdeniz bizi zorladı" dedi.
              A.AKER'DE ZORLANIR
              Erman, "Trabzon deplasmanda sonuca gider ama A.Aker?de işi zor" dedi. Başarılı oyuncu, Hüseyin?in atılmasından sonra oyunda kontrolü ele aldıklarını ifade ederek, "Ama yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. 1 puana sevinmiyoruz. Trabzon kadro olarak iyi takım ama orta alanda top kullanan bir oyuncu olmazsa ilerde çok sıkıntı yaşarlar. Marcelinho ve Szymek bu halleriyle oynarsa Trabzon maça 9 kişi başlıyor. Bu da önemli bir handikap" dedi.

Yorum

• Erman'ında futbol biigisi ancak bu kadar olur işte.Maden sahaya zorlandıkları bir takım çıktı o yüzden mi iyi oynadılar.Marecelinho ikinci yarı uyuna girdi ve biz ilk yarıya göre ikinci yarı daha ataktık hatta 2. gölü bulmamız içten bile değildi.Ta ki Hüseyinin atılışına kadar.
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Rakiplerimiz on kişi kalınca bizden rahatlıkla puan alıp,avrupada eliyorlar.Biz on kişi kalınca neden bir varlık gösteremiyoruz.Ziya hocanın özellikle bu konuyu halletmesi lazım.Bu sene daha çok maçta on kişi oynamak zorunda kalabiliriz.On kişi kalsak bile özellikle sahamızda puan kaptırmamamız gerekiyo.

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben ziya doğana güvenenlerden değilim, lazaroniye güvenmediğim gibi, bizi büyük hedeflere taşıyacak vizyonu ve teknik adam becerisi yok onda.bu dünde böyleydi bugünde böyle. yerli olarak bizi taşıyacak teknik adam varmı dersen aklıma gelen ersun yanaldırONDADA İŞ AHLAKI YOK.ERTUĞRUL SAĞLAMDIR.(ONUDA KAYSERİ BIRAKMAZ.seneye için)
                    ''Trabzon'da teknik adam olmak" çok mu kolay?Bazı şeylerin zamana bağlı olduğunu kabul etmeliyiz.Ersun Yanal'ı Vestelle,Ertuğrul Sağlam'ı Kayseri ile beraber almalıyız!!!!!!!O zaman başarılı oluruz belki!!!!!!!Hem 4 büyükten biriyiz diyeceğiz hem de o gelsin bu gitsin öyle mi,Trabzon ekolünü yaratamadığı, en önemlisi, taraftar kendine,takımına,yönetimine,hocasına güvenmediği sürece kalıcı başarı hayaldir.İşler iyi giderken "adam gibi adam",az sendeleyince güvenmiyoruz.Biz Trabzonsporsak,biz büyüksek dik durmasını bileceğiz,sabredeceğiz.Eleştirirken bile güven kaybına uğramayacağız,Ziya Doğan bize uygundur,başarılı da olur.Ben sonuna kadar güveniyorum,futbolcular ayaklarını denk alsınlar,çıkıp gereğini yapsınlar,bu sefer hoca tartışılmamalı......

Yorum

• 11 kişi puan alamıyoruz ki eksilince alalım.

Marcelinho tam fiyasko çıktı,bunun alışma sorunu falan olduğunu düşünmüyorum.Resmen tatile gelmiş.İyi de para aldım diyor.
                      Szymek de %10 performansla oynuyor gerçekten.Anlayamıyorum o futbolcu nasıl bu hale geldi!
                      Herşey bir kenara,Tekke gidince böyle olacağı zaten belliydi.Üstelik yapılan pekçok transferle(!?) takım da başka bir takım oldu.
                      Karşımıza iyi bir takım gelmese bu aralar.
                      When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• hemen bir maçta ziya hocayı da tartışmaya açtık. hemen harcayalım öyle mi..ziya hoca Trabzon için en doğru tercihtir şu anda..ertuğrul sağlam kimmiş.ne yapmış..onun kayseride yaptığını daha önce 10 tane hoca antepte bilmem nerde yaptı, nerde onlar..samsun onun yüzenden düştü..öyle o kadar kolay değil bazı yerlere gelmek...

konya beraberliğinden sonra bazıları bjk. maçını da zaten ziya hoca sayesinde değil tigana sayesinde kazandık dediler. madem öyle, madoem bjk. çok iyi takım hatalarını gören ve kadroyu değiştiren bjk. gs.yı niye yenemedi. biz 10 pozisyon bulmuştuk, gs.da 5 pozisyon buldu.

yenerken ziya hocanın katkısı yok, yenilirken onun yüzünden..yok böyle birşey.kadrosu eleştirilebilir ama futbolcuları tanıdıkca daha iyi kadro çıkaracaktır zaten..
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hemen bir maçta ziya hocayı da tartışmaya açtık. hemen harcayalım öyle mi..ziya hoca Trabzon için en doğru tercihtir şu anda..ertuğrul sağlam kimmiş.ne yapmış..onun kayseride yaptığını daha önce 10 tane hoca antepte bilmem nerde yaptı, nerde onlar..samsun onun yüzenden düştü..öyle o kadar kolay değil bazı yerlere gelmek...

konya beraberliğinden sonra bazıları bjk. maçını da zaten ziya hoca sayesinde değil tigana sayesinde kazandık dediler. madem öyle, madoem bjk. çok iyi takım hatalarını gören ve kadroyu değiştiren bjk. gs.yı niye yenemedi. biz 10 pozisyon bulmuştuk, gs.da 5 pozisyon buldu.

yenerken ziya hocanın katkısı yok, yenilirken onun yüzünden..yok böyle birşey.kadrosu eleştirilebilir ama futbolcuları tanıdıkca daha iyi kadro çıkaracaktır zaten..
                          Arkadaşım,sizi tebrik ediyorum,aynı şeyleri düşünüyoruz,destek olmalıyız......

Yorum

• isiyin kaptan olarak amatorce bir kırmızı kart gormese macı alırdık, ilk yarıda rıza omerin kazmalıklarınıda unutmamak gerek.. adamı sal cayıra kossun baska bisey yok
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• bırakın artık bu ersun yanal hayranlığını.. Bizi fenere tercih eden bi adam trabzonun adını dahi ağzına almasın..(tabi eğer gazetelerin haberi doğruysa)
                              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu haber Marcelinho ve Szymek bağımlıları için (!)
                                DOST ACI SÖYLER
                                TEK GÖKDENİZ
                                Bir dönem Trabzonspor forması giyen Konyasporlu Erman Özgür, Trabzon?un iyi bir takım olduğunu ancak özellikle A.Aker?de kapanan rakipler karşısında çok zorlanacağını söyledi. "Maçtan önce Szymek ve Marcelinho oynarsa ?işimiz rahat olur? diye düşündüklerini ifade eden Erman, "Ziya hoca bizi şaşırtıp onları kesip savaşan oyunculara şans verdi. Bu bizi etkiledi ancak hep koşan oyuncular var ama top kullanan isim yok. Sadece Gökdeniz bizi zorladı" dedi.
                                A.AKER'DE ZORLANIR
                                Erman, "Trabzon deplasmanda sonuca gider ama A.Aker?de işi zor" dedi. Başarılı oyuncu, Hüseyin?in atılmasından sonra oyunda kontrolü ele aldıklarını ifade ederek, "Ama yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. 1 puana sevinmiyoruz. Trabzon kadro olarak iyi takım ama orta alanda top kullanan bir oyuncu olmazsa ilerde çok sıkıntı yaşarlar. Marcelinho ve Szymek bu halleriyle oynarsa Trabzon maça 9 kişi başlıyor. Bu da önemli bir handikap" dedi.
                                şimdi burda bunları söyleyen Erman'a mı gülelim yoksa bu söylenenleri buyrun görün diye önümüze sürenlere mi ?

Allahım ne günlere kaldık ya takım iki pas üst üstte yapamadı bir tane orta alandan başlayan atak yok ve neler konuşuluyor.

bide şuna bağımlılık değilde at gözlüğü takmayanlar desek daha mantıklı olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X