Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hüseyin'e okkalı bir ceza verilmeli. Herkes kendine hakim olacak. Mahalle maçı mı bu? Yazık değil mi çalıştığın yeri eksik bırakıyorsun hizmetlerinden?Herkes sinirine hakim olmalı Pozisyonlarını izleyeyim zılgıtımın devamı ondan sonra
    Hemde adam akıllı rekor bi ceza olabilir. !
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Dk : 84 , Bir sarı kartta Konyaspor da Batista ya çıktı. Szmkowiak a yaptığı hareket sonrası.

Yorum

• Kendi evimizde Konya'ya puan da verirsek işimiz iş
        matematiksel olarak şampiyonluk şansımız neredeyse kalmadı...
        "Trabzonspor bir çember gibi,
        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Hüseyin nasıl kırmızı kart gördü?
          İtirazdan filanmı?
          Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
          Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• celallenmeyin arkadaşlar sakin olun. takım daha yerine oturmamıs td yeni futbolcuların yarısı yeni biraz daha sakin olalım. gönül ister hep yenelim ama. Eğer bu takımın taraftarıysak yenildiğimizde de mızırdamaya gerek yok. gerektiği zaman sesimizi çıkarırız

Yorum

• kötü ve eksik oynarken de kazanalım dicem ama epeydir iyi oynayamıyoruz zaten(bjk maçı hariç)hadi ya bi son dakika golu karambolde olsa....
              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• 2. yarının ilk yarım saatini seyrettim iğrenç oynuyoruz yine...
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• yalan oldu yalan oldu

Yorum

• bi anket vardi ziya dogan gelmeden once kim olsun yeni teknik adam diye. orda birkac oyla ondeydi ziya dogan ve onu getirdiler basa. burayi az d aolsa takip ederlerdir diye dusunuyorum. ahhh orda ersun yanal'a birkac kisi daha oy verseydi ve en cok oyu o almis olsaydi belki parali baskanimiz lazaroniye verdigi tazminat kadarda manisaya veriridi ve ersun yanali getirirdi tkimin basina. ve biz bu macta coktan 6-7 gol atmis olurduk. keske olsaydi ama....

Yorum

• fıratın başına güneş mi geçti yada bu maçta çok kemik sesimi geldi anlamdım onlardan 5 bizden 2 kişi biri hüseyin sarı gördü e oluyooo ya
                      [ille d' 7]

Yorum

• resmi site gene durdu
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Hüseyin faul yaptı sarısı vardı kırmızı yedi. Haketti ama pozisyon gereği atak kesmek için yaptı...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Biz bu huseyin'i niye zenith'e yollamadik ya.

Istemiyorum oyle bostanciyi trabzonsporumda

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hüseyin'e okkalı bir ceza verilmeli. Herkes kendine hakim olacak. Mahalle maçı mı bu? Yazık değil mi çalıştığın yeri eksik bırakıyorsun hizmetlerinden?Herkes sinirine hakim olmalı Pozisyonlarını izleyeyim zılgıtımın devamı ondan sonra
                              ona en güzel ceza yedek kulübesi

Yorum

• 10 puan kaybettik daha da kaçıncı haftadayız...
                                yazık ki ne yazık.....
                                "Trabzonspor bir çember gibi,
                                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X