buradan verir ama dönüşümlü olur
TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
arkadaslar maci internetten izleyebilecegim bir yer varmi.bu konuda bana bilgi verirseniz cok sevinirim.yoksa sadece trt nin radyo yayinina kalicam.yardim lutfenhiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.Yorum
-
zannımca en az iki tane atarız..ki daha mustafa bi takımın adamı olsun..musampa da aradığmızı bulalım...seyredin filmi o zaman..
ah bi de hüseyin (+hasan) gitse takımdan..gitse diyorumçünkü kimse kesmiyor bu adamları..bi tek sen mi biliyosun futbolu diyenler olacak ama bu iki herifi oynatmayın demek zaten futbol bilmenin kriteri değil..direk zarar ikisi de..ve ziya hoca da oynatacak önceden olduğu gibi...
beklemedeyim..o gün gelecek..sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!Yorum
-
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
RadyoSpor eziklerin maci veriyor.Yorum
-
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
dinleyemiyorum ne trt nede radyosporhiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.Yorum
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

0-1
Yorum