Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bütün TRT markaları tek sayfa altında. TRT kanallarının ve radyolarının yayın akışını, dizilerinin ve filmlerinin hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın.

buradan verir ama dönüşümlü olur
    YORULDUK YENİLGİLERİ GÖRMEKTEN
    DÖNÜN ARTIK ŞAŞALI GÜNLERE....
    ÖLÜMÜNE , İNADINA , SONUNA KADAR TRABZONSPOR

Yorum

• lütfen internetten dinleyebileceğimiz bir radyo adresi verin..
      acil
      N e K ö T ü !

Yorum

• arkadaslar maci internetten izleyebilecegim bir yer varmi.bu konuda bana bilgi verirseniz cok sevinirim.yoksa sadece trt nin radyo yayinina kalicam.yardim lutfen
        hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• zannımca en az iki tane atarız..ki daha mustafa bi takımın adamı olsun..musampa da aradığmızı bulalım...seyredin filmi o zaman..
          ah bi de hüseyin (+hasan) gitse takımdan..gitse diyorumçünkü kimse kesmiyor bu adamları..bi tek sen mi biliyosun futbolu diyenler olacak ama bu iki herifi oynatmayın demek zaten futbol bilmenin kriteri değil..direk zarar ikisi de..ve ziya hoca da oynatacak önceden olduğu gibi...
          beklemedeyim..o gün gelecek..
          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak Oztkn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Radyo verecek mi maci hangi radyo verir ?

www.radyospor.com

veya

www.trt.net.tr
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Acamiyorum radyoyu : (

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                RadyoSpor eziklerin maci veriyor.

Yorum

• İlk olarak Oztkn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  RadyoSpor eziklerin maci veriyor.

evet artik TRT'den dönüsümlü olarak dinlemekten baska care yok

Bütün TRT markaları tek sayfa altında. TRT kanallarının ve radyolarının yayın akışını, dizilerinin ve filmlerinin hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Acamiyorum ya,kavelerde bu eziklerin maci var hep.Ne istir anlamadim anasini satayim.. KAve mi basalim bu yasta.

Yorum

• dinleyemiyorum ne trt nede radyospor
                      hiç kimse TRABZONSPOR'dan daha büyük olamaz. Bir futbolcu için kulüp yönetimine kin kusan bence taraftar olamaz.

Yorum

• Attılar 0-1

Yorum

• yine erken gol yedik 1-0 batista OFFF jeferson korudugun bölgeden yedin

Yorum

• trt şuan online radyo olarak çalışmıyo biri yardımcı olsun nerden dinlicez maçı arkadaşlar???
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• bide biz öne geçek
                              bune yaaa
                              jef depolsun gitsin
                              Tolga daha iyi valla
                              YORULDUK YENİLGİLERİ GÖRMEKTEN
                              DÖNÜN ARTIK ŞAŞALI GÜNLERE....
                              ÖLÜMÜNE , İNADINA , SONUNA KADAR TRABZONSPOR

Yorum

• evet golu yedik jefferson yine hatali bir gol yedi kapattigi köseden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X