Aziz nereye giderse gitsin şikeci damgasını silemez.
aziz yıldırım Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği İftarında
Daraltma
X
-
-
-
Tüm Ramazan boyunca derneğin iftarı var, öyle özel bir organizasyon yapılmamış. Derneğin eski başkanlarından, aynı zamanda eski fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Şevket Yılmaz da azizi yanına alıp iftara gitmiş, oradan da Cübbeli Hoca'yı ziyarete gitmişler
iftara gelen adamı da sopayla kovalayacak değillerdi herhalde. Tamamen Şevket Yılmaz'ın işgüzarlığı.
Maalesef fenerbahçede yönetim kurulu ve kongre üyeliği yapmış çok sayıda hemşehrimiz var. Ancak temel sebep bunların fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşmaları değil, Bağdat Caddesi ve çevresindeki cillop gibi arsalar
Fenerbahçe - Dereağzı'na bordo-mavi renkli dernek binası yapmanın yan etkileri bunlar
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?Yorum
-
Bu haber inanılır gibi değil.
Daha da inanılmaz olanı,hadi bu derneğin başkanı ve yönetim kurulu üyeleri böyle bir halt yedi,peki o iftara katılanlar ne yaptı.Öylece oturup önlerine konulanları mı yedi.
O iftara katılan sayın hemşerilerimiz ''iftarınızda sizin olsun,yemeğinizde sizin olsun'' diyip hiç olmazsa orayı terk etmedimi?
O binayı aziz vermişmiş...Of ile Hayrat'ın gücü yeni bir bina almaya yetmeyecek kadar düştümü? O binayı azizeye gerisin geri vermeyi niye akıllarına getirememişler. Yakıştımı şimdi bütün bunlar...Bunlar kesin çakma Of'lu veya Hayrat'lı...Gerçek olsalardı zaten ''Kasapa minnet edene kadar..........'' derlerdi.
Benim bildiğim Of ile Hayrat bunlara gereken cevabı verecektir.Yorum
-
Abi yukarıda Oflubektaş üstadın yorumuna bir göz at istersen.olay anlatıldığı gibi değil.Bu haber inanılır gibi değil.
Daha da inanılmaz olanı,hadi bu derneğin başkanı ve yönetim kurulu üyeleri böyle bir halt yedi,peki o iftara katılanlar ne yaptı.Öylece oturup önlerine konulanları mı yedi.
O iftara katılan sayın hemşerilerimiz ''iftarınızda sizin olsun,yemeğinizde sizin olsun'' diyip hiç olmazsa orayı terk etmedimi?
O binayı aziz vermişmiş...Of ile Hayrat'ın gücü yeni bir bina almaya yetmeyecek kadar düştümü? O binayı azizeye gerisin geri vermeyi niye akıllarına getirememişler. Yakıştımı şimdi bütün bunlar...Bunlar kesin çakma Of'lu veya Hayrat'lı...Gerçek olsalardı zaten ''Kasapa minnet edene kadar..........'' derlerdi.
Benim bildiğim Of ile Hayrat bunlara gereken cevabı verecektir.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
yeri gelmişken söylim,,,Tüm Ramazan boyunca derneğin iftarı var, öyle özel bir organizasyon yapılmamış. Derneğin eski başkanlarından, aynı zamanda eski fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Şevket Yılmaz da azizi yanına alıp iftara gitmiş, oradan da Cübbeli Hoca'yı ziyarete gitmişler
iftara gelen adamı da sopayla kovalayacak değillerdi herhalde. Tamamen Şevket Yılmaz'ın işgüzarlığı.
Maalesef fenerbahçede yönetim kurulu ve kongre üyeliği yapmış çok sayıda hemşehrimiz var. Ancak temel sebep bunların fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşmaları değil, Bağdat Caddesi ve çevresindeki cillop gibi arsalar
Fenerbahçe - Dereağzı'na bordo-mavi renkli dernek binası yapmanın yan etkileri bunlar
cübbeli hoca bayramın 2. günü trabzon meydan da geziyordu
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
o gün azize ile ayni mekanda iftar yapanlarin orucu kabul oldumu acaba???İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum