zaten dernek binası kadıköy dereağzında of hayratlıların yoğun olarak eskiden beri yerliştikleri yer ve çoğu şikebahçeli ki ondan dolayı ,iho azize sallıyor ama akrabalarım var şikebahçeli derken dernektekileri kastediyordu. benim tanıdığım bir hayratlı var köyleri yarıyarıya şikebahçeliymiş hatta yönetim kurulu üyeliği yapmış olanları bile var.
bu olay yıpratma amaçlı olabilir belki ama eskiden böyle birşey denemeyi bile düşünemezlerdi ama şimdi icraate dönüştü.değişiyoruz.
ama şunu söyleyeyim of ta bu oran fazla da diğer ilçelerde yokmu ben bizim köy derneğinde baya mücadele ettim en son bıraktım derneği derneğin logosu bordomavi üyeler geseli şikebahçeli falan ama hayratlılar derneği kadar olamamıştık azizi falan ağırlamak gibi
bu olay yıpratma amaçlı olabilir belki ama eskiden böyle birşey denemeyi bile düşünemezlerdi ama şimdi icraate dönüştü.değişiyoruz.
ama şunu söyleyeyim of ta bu oran fazla da diğer ilçelerde yokmu ben bizim köy derneğinde baya mücadele ettim en son bıraktım derneği derneğin logosu bordomavi üyeler geseli şikebahçeli falan ama hayratlılar derneği kadar olamamıştık azizi falan ağırlamak gibi

sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum