aziz yıldırım Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği İftarında

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • DNA-TS
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 18.02.2007
    • 5661
    • Mimar
    • İstanbul

zaten dernek binası kadıköy dereağzında of hayratlıların yoğun olarak eskiden beri yerliştikleri yer ve çoğu şikebahçeli ki ondan dolayı ,iho azize sallıyor ama akrabalarım var şikebahçeli derken dernektekileri kastediyordu. benim tanıdığım bir hayratlı var köyleri yarıyarıya şikebahçeliymiş hatta yönetim kurulu üyeliği yapmış olanları bile var.
    bu olay yıpratma amaçlı olabilir belki ama eskiden böyle birşey denemeyi bile düşünemezlerdi ama şimdi icraate dönüştü.değişiyoruz.
    ama şunu söyleyeyim of ta bu oran fazla da diğer ilçelerde yokmu ben bizim köy derneğinde baya mücadele ettim en son bıraktım derneği derneğin logosu bordomavi üyeler geseli şikebahçeli falan ama hayratlılar derneği kadar olamamıştık azizi falan ağırlamak gibi

Yorum

• Hamdi Karamahmutoğlu

Bir Oflu olarak bu organizasyondan utandım.
      Oradaki kişiler ne kendi soyadlarını ne de Of'u temsilen orada değillerdi.
      Tamamen kişisel çıkardan mütevellit orada bulundular, Çete Lideriyle iş yapmanın peşindeydiler muhtemelen.
      O yüzden Of'la alakalı genelleme yapmadan önce lütfen ama lütfen biz Ofluları kırmadan, zaten orası hep öyle, sorun var, kendilerini Trabzon'dan saymıyorlar ki diyerek olayı farklı boyutlara taşımadan yorum yapalım.
      Of'un direkt Allaha bağlı olduğu sözünün ince bir espriden ibaret olduğunu, Ofluların Oflu olmakla gurur duymalarının ise 1.Dünya Savaşında Rus ordusunu Baltacı deresinin doğu tarafında 27 gün boyunca tutmalarından kaynaklandığını ve bunu dolma tüfeklerle savaşarak yapmaları bambaşka bir vatan sevgisine işaret etmektedir. Ruslar çekilene kadar hiçbir Karadeniz ilinde dahi böylesine bir direniş olmadığını, Mehmet Akif Ersoy'un bu kahramanlığı Safahat'ta şu şekilde işlediğini;

Oflu'nun ilmi de olsaydı o imana göre
      Şimdi baştanbaşa tevhid ile dolmuştu küre
      O nasıl kalb, O nasıl azm, O nasıl itminan
      İşte tevfik-i ilahiye yürekten inanan;
      İşte "La havfe aleyhim*" diyen Kur'ân-ı Hakîm
      Bu veli zümreyi etmektedir ancak tekrim.
      "Mehmet Akif Ersoy - Safahat Syf.349''

bilmiyorsanız, kırmaya, dökmeye lüzum yok derim ben.

Birkaç yıl önce Trabzonspor Ofspor'u Of'ta 2-1 yendiği maçta stadyumdaydım.
      O beğenmediğiniz Oflular, Ofspor gol atıp öne geçince üzülüp, Trabzonspor atınca deliler gibi sevinmişti.
      Bazılarımıza göre Lokal Milliyetçiliğin dibine vuran insanlar bunlar ise Ofspor'u neden hiç desteklemediler?
      Of'u, içini ve hatta gurbetteki Ofluları tanımıyorsanız, önyargılardan sıyrılmadan yorum yapmanız zor olacak.
      Ama basit bir matematik hesabından yola çıkarsak, Of'un onyıllardır gurbete en çok göç veren Trabzon ilçesi olduğu için bu bozulmaların, çürük yumurtaların oran olarak diğer Trabzon ilçelerinden fazla olmasına şaşırmamak gerek.
      Vurun ama öldürmeyin.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Furkan Özdem
        • 15.01.2011
        • 7150
        • Öğretmen
        • Ankara

Utanç verici...
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Doğukan Uçan
          • 11.04.2011
          • 23668
          • Güney Amerika

Bu yemek ak parti yemeğidir her iddaasına girerim.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Anıl C
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 07.05.2008
            • 20045
            • Mürşid-i Trabzonspor
            • Almanya

Ben zamaninda memleketim Elazigi savunurken sikecilik yapma, onlara ortak olma deniliyodu
            eee ne demisler keser döner sap döner, gün gelir hesap döner
            taraftar, yonetici adi altinda ne mal olduklari ortada
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            #23 #07

Yorum

• talibim
              • 25.11.2008
              • 524
              • Afrika Diğer

bu baslik evvelinde soyleydi "aziz yildirim oflularin iftarinda" daha sonra bu haliyle değiştirildi..
              >>ikincisi bu basligi açan polemik oluşturdu ve akabinde gelen yorumla meseleyi yönetim yapmmis gibi eleştiriye basladi
              >>ayrica sevgili ilker yazicioglu,sakin ol...forumda yazanlarin iq seviyeleri vs... ukalaca yazilar yazma lütfen!..
              >>ben ozur diliyorum yanlis anladigimi yanlis yazdiysam..
              >>koru korune yönetimi savunmak değil yapilan,polemige,fitneye sebep olacak bir meseleye en azindan tepki göstermek!

Yorum

• Mollasalihoğlu
                Yönetim Kurulu
                • 03.07.2004
                • 18733
                • Avukat
                • İstanbul

Başlıktaki bazı mesajlar silinmiştir.

Bu haberden Of ile ilgili genelleme yapmak en basit tabirle kolaycılıktır.

Misal Ömer Temelli fb'nin şikeci yönetimindeydi. Sürmeneli sanırım. Ne diyeceğimiz, bu Sürmenelilr de sorun var mı diyeceğiz?

Bütün bu nedenlerle yazdıklarımıza dikkat edelim.

Konuya dönersem, o dernek bir Oflu olarak beni temsil edemez. Trabzonspor'un hassasiyetlerinden haberdar olmayan kime beni temsil edemez.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Fatih Öztürk
                  • 03.10.2007
                  • 24989
                  • Lojistik
                  • İstanbul

Hamdi çok güzel yorumlamışsın olayı sağolasın dostum.arkadaşlar konu hakkında bılgı aldım.malum derneğin gayrımenkulunun yapımında 8 sene evvel azıze ıbnesı tarafından derneğe bağış adı altında yardım yapıldı.onur üyesıymış nezaketen davet edılmış.azız böyle fırsatları kaçırmaz.davet rutın mesele.rahat olun sıkıntı yok.
                  En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 12.08.2013, 11:11. Sebep: bilgi
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• TekfurÇayır 61
                    • 19.07.2011
                    • 5843
                    • İstanbul

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
                    Hamdi çok güzel yorumlamışsın olayı sağolasın dostum.arkadaşlar konu hakkında bılgı aldım.malum derneğin gayrımenkulu 8 sene evvel azıze ıbnesı tarafından derneğe bağışlandı. onur üyesıymış nezaketen davet edılmış.azız böyle fırsatları kaçırmaz.davet rutın mesele.rahat olun sıkıntı yok.
                    Âlemsin yahu.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• 61_Hasan_69
                      • 02.12.2010
                      • 10160
                      • Trabzon

Satilduk

Yorum

• Courage
                        • 05.11.2012
                        • 8913
                        • Memur
                        • İstanbul

2. Oktay Saral vakasıdır bu.

1.si milleti etrafına toplayıp abuk sabuk konuşarak hangi saf'ın adamı olduğunu belli etmiştir
                        2.si ise Şikecibaşını masasına buyur edip günahına ortak olmuştur.

.....

2009 Türkiye Kupası finalinde Urfanın 40 derece sıcağında saatlerce Trabzonspor takım otobüsünü bekleyen Urfalılar kadar adamlığınız yokmuş,yazık!!!!
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Rıza ÇOLAK

Para sen nelere kadirsin.....
                          :mad:

Yorum

• Gökhan Koç
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                            • 4725
                            • Mühendis
                            • İstanbul

Genellemenin her türüne karşıyım ama bunu ne yazıkki sık sık yapıyoruz, kürtler, fenerliler, yahudiler, rumlar falan gırıla,

amerikada köleliği kaldıranın bir yahudi, maraşta ilk kurşunu atanın bir kürt olduğunu unutarak.

Bu ayıp ofluların değil, o adamı oraya çağıranındır, utandık mı ? hep beraber tabiki utandık.
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• CAFER ÖZER
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 29.05.2004
                              • 5853
                              • Mali Müşavir
                              • İstanbul

OF lular diye Tüm OF lulara bu işi pas etmekle olmuyor
                              Ama Şaşırmadım
                              Başkanı Mecnun Odyakmazı aklayan camiada elbette Azizi aklayanlar Aziz İyi Dostum
                              Adam Şike Yapan şerefsiz dedi
                              Şike isbat edilsin Köprüden atlarım dedi daha ne olsun diyenler elbette Çıkacaktır
                              Birçoğunun Trabzonsporun haklarını korumak diye bir derdi yok o yüzden şaşırmadım
                              SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                              BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlker Gazioğlu
                                • 05.12.2008
                                • 1215
                                • Mali Müşavir
                                • İstanbul

İbrahim Hacıosmanoğlu'da bu iftara katıldı mı ?
                                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...