Oftaki sen mi büyüksün ben mi büyüğüm kavgalarının sonucu bunlar işte yazık bir oflu olarak şahsım adına utancımı anlatacak kelime bulamıyorum.
aziz yıldırım Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği İftarında
Daraltma
X
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Cenaze töreninde Sebahattin Çakıroğlu ile Aziz Yıldırım arasındaki samimiyet ve bir diğer Çakıroğlu'nun iftar yemeğinde Aziz Yıldırım'ın bulunması(akraba olup olmadıklarını bilmiyorum ama ikisi de Ofluymuş) beni rahatsız ediyor, iyi niyetli bakabilmeye çalışıyorum ama olmuyor.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
Sebahattin Çakıroğlu nezaketen cenazelerınde bulunurken bır dostuyla sohbet esnasında azıze ıkılının yanına gelır ve tanısma olur.ben böyle duydum ve okudumgGazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Birileri siyaset uğruna birileri maddi menfaat uğruna Trabzonspor'u kullanıyor.
açık ve net@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
O cümlede bir sacmalik yok, bence biraz fazla alinganlik yapiyorsun Fatih abi. Bazilari ile kim kastediyorum sence? Tabiki Azize'yi davet edenleri, onunla ayni ortamda olanlari.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Ben de Sebahattin Çakıroğlu'nun Aziz Yıldırım'ı taziye ettiğini ve cemaate girerken de Sebahattin Çakıroğlu'nun dışarıda kaldığını gören Aziz Yıldırım'ın onu yanına aldırdığını duydum.Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
bu basligi açan kişi bunu ne amaçla acti bilemeyeceğim ; fakat daha önceki yorumumda söylediğim gibi "polemik" cikarmaktan başka hiçbir ise yaramadi...
>>arkadaşlar bu organizasyonun yönetim kuruluyla alakasi yok!!!
>>daveti veren şahsiyet evvelinden fb kongre uyesi!!!
>>ayrica baslik "aziz yildirim oflularin iftarindaydi" diye acildi daha sonra eklemelerle güya düzene sokuldu..böyle olmuyor!!!of veya herhangi bir ilce ayrimi yaparak meseleyi daha da çirkefleştirmenin lüzumu yok!!!
>>bu haberi yapanlarin Trabzonspor'a vermeye calistigi zarardan daha cogunu bu tuzağa dusup birbirimizi suçlayarak biz yapmayalım!!!
>>cok lüzumsuz bir baslik..dedikodu ve polemikten başka bir sey değil!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum