aziz yıldırım Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği İftarında
Daraltma
X
-
-
Aziz Yıldırım'a kefiliz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
aziz yıldırım kaleyi içten fethi için çalışmalara başlamış işin içinde iş.
siyasetin daniskası , maddi menfaatin alası.
aziz sittin sene katılır mı o yemeğe !!
bir takım kişileri yanında fotoğraflatarak hacıosmanoğluna mesaj vermiştir.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
aziz yıldırım hacıosmanoğlu nasıl böyle atarlı diye araştırıyormuş açığını kolluyor.
aynı sinan engin gibi birşey değil başkanım boşa konuşuyor demişler.
bu olay yemek öncesi
ilk fenerbahçe bildirisini yayınlamadan önce
3. sınıf mafya ve kısa süreli başkan söylemi bu bilgi üzerine aziz kasıtlı olarak yaptırıyor.
yemek görüşmesi hakkında şimdilik bilgim yok.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Yorum
-
hangi aile ? Albayrak ? Yilmaz ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Of lu lar gecesine şikecibaşı aziz geldi haberini okuyunca zannediyorsun ki Oflular TS li ve aziz iti oraya gelmiş hayret ediyorsun.Halbuki durum öyle değil,Rize de,Trabzonda bir sürü hain var istanbulun 3 köpeğini tutan dediğimiz tipler var ya Oflular hayrat derneği de öyle bişiymiş demek ki.Arkadaşlar şikebahçeliymiş ve kendilerine yakışan başkanlarını yemeğe çağırmışlar.Trabzonspor ile uzaktan yakından alakası yok,tek alaka bu daveti yapanların kimliklerinde memleketi Trabzon yazması.
Şöyle özetleyim,
Hani emre belezoğlu gibi tipler var ya,çokça var,
sövüyorsun sövüyorsun da o da çıkıyor ben aslen Trabzonluyum diyor ya ki gerçekten öyle,
bu azizi çağıranlar da öyle Trabzonlu.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
aziz yıldırım ofa çalışma sebebi başkanın oftan oluşu.
katıldığı yemek of-hayrat
başkan tonyalı olsa tonyalı , akçaabatlı olsa ordan çalşacak
sadri şeneri in millet vekilliği bekleme isteği
hacıosmanoğlunun kazlıçeymeye gidişi
bakılırsa
herşey şahsi menfaate dayalı
az biraz çıkar yolu bulan Trabzonspor'u satma peşinde.@tsmustafakemal
-
Biz Trabzonlular Trabzonsporlular neden tepki göstermiyor haklarını savunmuyor şikecilere ve siyasetçilere derken
Yönetim siyasetçilere yanaşıyor mecnuna şikecilere kefil oluyor Azizle omuz omuza saf tutuyor bazı Trabzonlular ise Azizi iftara savet ediyor
Yazıklar olsunYorum
-
AW: aziz yıldırım Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği İftarında
Beyler bende akcaabat liyim.lütfen her ofluyuda kötülemeyin.dogrudur oflularin bir kismi istanbul takimini tutuyodur ama hepsi de degil.sebahattin cakiroglu cenazeye gitmistir yani müslümanlik görevi.of hayrat dernegi yanlis yapmistir ama bizim yönetimle ne alakasi var?aziz istedigi kadar ugrassin haciosmanoglu bu oyunlara gelmez ve asla sadri sener gibi boyun egmez.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2Yorum
-
-
Bazı arkadaşlar o kadar fazla yönetimi savunma refkeksi gösteriyor ki,hemen fırlıyorlar ortaya.
Kardeşim,başlığın isminde yönetim ismi geçiyor mu?Ya da başlığı açan Ender Kuyumcu,yönetimle ilgili,bu başlıkta bir şey mi yazmış,yemeği yönetime mi bağlamış,*
Adam diyor ki;Of Hayrat derneğinin yemeğine aziz denen adam katılmış,biz de eleştiriyoruz bir Trabzonlu olarak.Yönetimle ilişkilendirildiğini nereden çıkardınız?
İnterneti olan yazıyor arkadaş.Şu foruma üyelik için hatta yazı yazmak için IQ testi olması lazım.
Gerizekalı adam yazmayacak arkadaş.Başlık ne ile alakalı,adam çıkmış yönetimle ne alakası var diyor..
Suyu çıktı bu işin.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
o iftar gecesinde haberlere bakilirsa haciosmanoglu bakan milletvekili basbakan da katilmis ve diyorsun ki kendi kendine bu kadar trabzonlu arasinda tsli arasinda aziz yildirimin da olmasi iftar ortaminin tamamiyle cikar amacli toplanti olayina donusmesine zemin hazirlayan ilgili dernek baskani yonetiminin ve uyelerinin nendenli gaflet icerisinde oldugunu goruyorsun.
adamlar ts falan dusunmuor onlarin derdi para gerisi hikaye...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !Yorum
-
Bu foruma sadece mevcut veya eski yönetimle ilgili mi yazı yazılması zorunluluğu var?bu basligi açan kişi bunu ne amaçla acti bilemeyeceğim ; fakat daha önceki yorumumda söylediğim gibi "polemik" cikarmaktan başka hiçbir ise yaramadi...
>>arkadaşlar bu organizasyonun yönetim kuruluyla alakasi yok!!!
>>daveti veren şahsiyet evvelinden fb kongre uyesi!!!
>>ayrica baslik "aziz yildirim oflularin iftarindaydi" diye acildi daha sonra eklemelerle güya düzene sokuldu..böyle olmuyor!!!of veya herhangi bir ilce ayrimi yaparak meseleyi daha da çirkefleştirmenin lüzumu yok!!!
>>bu haberi yapanlarin Trabzonspor'a vermeye calistigi zarardan daha cogunu bu tuzağa dusup birbirimizi suçlayarak biz yapmayalım!!!
>>cok lüzumsuz bir baslik..dedikodu ve polemikten başka bir sey değil!!
"arkadaşlar,bu organizasyonun yönetim kuruluyla alakası yok!!!" demişsin.
Alakası olduğu mu yazıyor başlıkta?
Ne alakası var?
Biz,bir Trabzonlu olarak,Of Hayrat derneğinin fenerli bir şikeciyi yemeğine nasıl davet eder ve de o dernek üyeleri buna nasıl sesini çıkarmaz dye burada eleştiri yapıyoruz.
Yönetimi eleştirmekle ne alakası var bunun?Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum