aziz yıldırım Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği İftarında

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ender Kuyumcu

aziz yıldırım Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği İftarında

Az önce twitter'da paylaşılan bir haber dikkatimi çekti ve içinde bulunduğumuz durumu daha net bir şekilde gözler önüne sermek ve aslında şike çetesiyle değil ama içimizdeki uzantılarıyla mücadele etmemiz gerektiğini anlatmak için sizlerle de paylaşmak istedim.

Şampiyonluğumuzu çalan fenerbahçe şike kulübü başkanı aziz yıldırım geçen akşam Ofluların iftar yemeğine katılmış.

Yapılan haberde aziz yıldırım'ın yanı sıra fenerbahçe’nin eski yöneticisi ve 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz'ın da Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği Başkanı Hasan Çakıroğlu'nun iftar davetine katıldığı belirtildi.

Bu da ilgili haber;

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz akşam Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği Başkanı Hasan Çakıroğlu'nun iftar davetine katıldı.
    https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı
  • Tayfun Aydın
    • 13.05.2008
    • 4392
    • Doktor
    • Ankara

Hasan Çakıroğlu Sebahattin Çakıroğlu soyadı benzerliğimi yoksa akrabalık mı sanırım ikisi de Of lu.

Bu dönemde gerçekten yapılabilecek en güzel hareket buydu kendilerini tebrik ediyorum. Göğüslerini gere gere TRABZON luyuz diye dolanmasınlar ortalıkta bir Arsin li olarak Of lulukları beni hiç ilgilendirmez.

Yorum

• Mert'
      • 02.12.2008
      • 16976
      • İstanbul

Şaşırmadım..
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yiğit Gayretli
        BMN Yönetim Kurulu
        • 09.12.2005
        • 34536
        • İstanbul

Yazık. Cidden yazık.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Misafir

daha neler göreceğiz ve duyacağız yazıklar olsun bile denmeye gerek yok Çünkü bu lafa bile değmezler

Yorum

• fteotdgs
            • 03.11.2005
            • 3872
            • Kuzey Amerika

Turkiye'de "Ben buyugum" diye gecinen tum futbol kuluplerinin ve camialarinin bu tur seylere karsi aninda, catir catir isleyen dinamikleri olmali. Misal: Senin elinden sampiyonlugunu tarihte gorulmemis sayida mac ayarlayarak almis ve bu mahkeme ve UEFA tarafindan tescillenmis birini bir etkinligine mi cagiriyorsun, tak! baskan da olsan ayni gun yonetimden tekme tokat atilman gerekir. Nerde o gunler tabii?
            En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 08.08.2013, 18:59.

Yorum

• fteotdgs
              • 03.11.2005
              • 3872
              • Kuzey Amerika

Bayraktar doneminde "Bundan daha kotu bir yonetim olamaz herhalde" diyordum. Yanilmisim.

Yorum

• Ali Bektaş
                • 17.07.2005
                • 901
                • hekim
                • Tekirdağ

İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi
                Bayraktar doneminde "Bundan daha kotu bir yonetim olamaz herhalde" diyordum. Yanilmisim.
                Yönetim konusunda belki haklısında bu olayın yönetimle alakası yok
                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Ertan1982
                  • 27.08.2006
                  • 14885
                  • Almanya

Yazik.Böyle kisileri bu reziliklerini yüzüne vurmak lazim.ama Utanma duygusu olmasi lazim insanin.Trabzonspor düsmanlarin ilk 10 icine giren kisiler bunlar.Hakkimizi calanlar bunlar,rezil 2 sezon gecirmemizin nedenlerinden birileri bunlar (Baska nedenlerde var).Ama cok iyi herkezin camia icinde gercek yüzlerini görüyoruz.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• fteotdgs
                    • 03.11.2005
                    • 3872
                    • Kuzey Amerika

İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi
                    Yönetim konusunda belki haklısında bu olayın yönetimle alakası yok
                    Zaten ben de herseyi ustuste koydugumda bunu soyluyorum. Yoksa sirf bu olaydan cikarak demedim onu

Yorum

• talibim
                      • 25.11.2008
                      • 524
                      • Afrika Diğer

haberin doğru olup olmadigini bilmiyorum..
                      >>inanmak istediğimiz haberlerde fanatik'i referans göstermek inanmak istemediğimizde hadi canim fanatik zaten şikecilerin yayin organi diyip inanmamak yakisir bize!!

>>velev ki böyle bir iftar olsa bundan yönetimin kabahati ne ola ki!..
                      >>bir de neden "oflularin iftari" basligi atiliyor..bir oflu'nun her falso hareketi tum Oflularla mi alakali yani!..

>>yönetimi desteklelemeyebilirsin,her hareketinin savcisi olabilirsin ; fakat birisinin akrabasıyla,memleketiyle oluyor mu bu simdi!..
                      En son talibim tarafından düzenlendi; 08.08.2013, 19:36.

Yorum

• cakalkerem
                        • 20.02.2012
                        • 13476
                        • Mühendis
                        • İstanbul

afiyet olsun daha ne olsun İrlandalılar aramızda

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                          • 19.06.2004
                          • 13707
                          • Avukat
                          • İstanbul

Ne film dönüyor anlamak güç...
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• F.Levent Yavuz
                            • 19.02.2007
                            • 396
                            • Bilgisayar Müh.
                            • Ankara

Başlık varmış, buraya da yazalım:

Oflular gecesine şike hırsızı aziz yıldırım geliyor, tek bir kimseden ses çıkmıyor

İnanabiliyor musunuz?

ne içmişler ne almışlar meraktayım

Yorum

• emre duman
                              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                              • 06.10.2012
                              • 1466
                              • carrefourSA
                              • İstanbul

normalde oraya aziz yıldırım gelmese bırakın haber olmasını ben orda öle bir dernek oldunu bile duymucaktım

bence azizin bir oyunu bu askerliğini yapmamış bir adamın bilmem ne vs diyen bir adamın azizle arasnın iyi olucanı düşünmek bence çok komik olur

ince nokta fanatik bunu yayınladıysa emin olunki bişeler peşindeler piskolojik baskı gibi bişe olsa gerek bence cok yanlş düşünüyorsunuz
                              stopmatchfixing.com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...