aziz yıldırım Anadolu Yakası Of Hayrat Derneği İftarında

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • talibim
    • 25.11.2008
    • 524
    • Afrika Diğer

bu basligin uzamasi polemikten başka bir ise yaramayacak!
    >>BU İFTARLA YÖNETİMİN ALAKASI YOK!!!
    >>bildiğim kadariyla bu hasan cakiroglu fb kongre uyesi...aziz yildirim ile mesleki olarak münasebetleri olmuştur..
    >>i.h nin son chp ye cikislarindan sonra bu adam piyasaya cikti..
    >>fanatik gazetesi bulandırmak için bir haber yapıyor,sazandan kivrak hareketle atlıyoruz bu yeme!..
    >>a.y 'nin evinin yanindaki oflu bakkaldan cakmak alsa onu da baslik yapin emi!..
    En son talibim tarafından düzenlendi; 08.08.2013, 19:53.

Yorum

• fteotdgs
      • 03.11.2005
      • 3872
      • Kuzey Amerika

Uzun sure haberde adi gecen Hasan Cakiroglu'nun Trabzonspor yonetiminde oldugunu dusundum. Yukaridaki yorumlarim da o paralelde oldu.

Yorum

• Fatih Öztürk
        • 03.10.2007
        • 24989
        • Lojistik
        • İstanbul

Gerçekten gitmişmı varmı aslı astarı.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ilelioglu
          • 14.06.2008
          • 29106
          • Avrupa Diğer

Of of of...

Verdigimiz mücadeleye yazik harbiden. Bazi Oflularin derdi ne harbiden?

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Doğukan Uçan
            • 11.04.2011
            • 23668
            • Güney Amerika

Hatta biraz önce şikebahçeyi tutan birisi meydanda beraberligi kutluyolar diye tweet attı bastım küfürü şerefsize
            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 09.08.2013, 00:18.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
              • 26.12.2005
              • 16490
              • Trabzon

şimdi bişe diyecem ama soyadım yeter.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• alperrr
                • 04.08.2012
                • 2869
                • Ordu

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
                Gerçekten gitmişmı varmı aslı astarı.
                gerçektir tabii fotoğraf da var..ben tesadüfen şevket yılmaz denilen adamın youtube de videosunu izledim..adam hasta fenerli..

oflu imiş fenerbahçe 2000 derneğini kurmuş aziz ile yakın dost imiş birgün dedikodu çıkmış aralarında aziz buna güvenmemiş araları bozulmuş yoksa azize kul köle olacak karakterde bir adam imajı çizdi..

şurayı dinledim sinir oldum tabii ama şike sürecinde çok aşağılık hemşeri sayısına ulaştım onu da söyliyim..

adam şike konusunda komplo vs. gibi saçma sapan fikirler öne sürüyordu..

Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili bir gram bir şey hissetmediğini gördüm..hadi Trabzonlu olmasan da vicdanlı adaletli olursun haklıya hakkını verirsin o da yok..

aman tipik iğrenç şikeci işte ..Trabzon şehri bu tiplerin yüzüne tükürmediği sürece onurunu ve karakterini yavaş yavaş herşeyini kaybeder!!
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• alperrr
                  • 04.08.2012
                  • 2869
                  • Ordu

Fenerbahçe SK Eski Yön. Kur. Üyesi Şevket Yılmaz ... - YouTube

samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Doğukan Uçan
                    • 11.04.2011
                    • 23668
                    • Güney Amerika

Bu organizasyonu yapan baştan aşagıya şikebahçeli, Olmasa azize'nin orda ne işi var zaten yazıklar olsun.

biz 3 senedir neyin mücadelesini veriyoruz burda.

Yorum

• Tuğrul
                      • 20.08.2012
                      • 5291
                      • öğrenci
                      • Bursa

Sebahattin Çakıroğlu, Sinan Engin, Aziz yıldırım, Olgun Peker , Mecnun Odyakmaz, İbrahim Hacıosmanoğlu

Farklı anlamlar çıkarılmasın ama bu isimlerin birbirleri ile dolaylı ve doğrudan olsa yakınlığı var mıdır? Araştırılması lazım.

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
                        • 26.12.2005
                        • 16490
                        • Trabzon

adamlar içerden bizi fena yıktı hemde ne yıkış

parayla satıldık.

aziz yıldırım bunları ihaleye boğar.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Doğukan Uçan
                          • 11.04.2011
                          • 23668
                          • Güney Amerika

Olayı özetliyorum arkadaşlar hepsi = HEPSİ AKP'li .

Yorum

• Emre GÜRDAL
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 03.02.2006
                            • 4605
                            • Tekniker....
                            • Kocaeli

İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi
                            Sebahattin Çakıroğlu, Sinan Engin, Aziz yıldırım, Olgun Peker , Mecnun Odyakmaz, İbrahim Hacıosmanoğlu

Farklı anlamlar çıkarılmasın ama bu isimlerin birbirleri ile dolaylı ve doğrudan olsa yakınlığı var mıdır? Araştırılması lazım.
                            Bence var sedat peker reis....baska bir sey olamaz bence
                            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Sefer A.
                              • 27.05.2008
                              • 24773
                              • 61
                              • Fransa

İlk olarak alperrr tarafından gönderildi
                              gerçektir tabii fotoğraf da var..ben tesadüfen şevket yılmaz denilen adamın youtube de videosunu izledim..adam hasta fenerli..

oflu imiş fenerbahçe 2000 derneğini kurmuş aziz ile yakın dost imiş birgün dedikodu çıkmış aralarında aziz buna güvenmemiş araları bozulmuş yoksa azize kul köle olacak karakterde bir adam imajı çizdi..

şurayı dinledim sinir oldum tabii ama şike sürecinde çok aşağılık hemşeri sayısına ulaştım onu da söyliyim..

adam şike konusunda komplo vs. gibi saçma sapan fikirler öne sürüyordu..

Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili bir gram bir şey hissetmediğini gördüm..hadi Trabzonlu olmasan da vicdanlı adaletli olursun haklıya hakkını verirsin o da yok..

aman tipik iğrenç şikeci işte ..Trabzon şehri bu tiplerin yüzüne tükürmediği sürece onurunu ve karakterini yavaş yavaş herşeyini kaybeder!!
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
                                • 26.12.2005
                                • 16490
                                • Trabzon

her top yuvarlak değildir

@tsmustafakemal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...