Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PFDK'nın Başkan'a Verdiği Cezaya Tepkimizi Koyalım!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

boz eşek tercihimdir ama neyse..

abi konu nerden nereye geldi.demek istediğim şuydu ki bbu cezanın hesabını biz değil sayın ulusoy'u göreve getirenler sormalıdır..seçim zamanı enseye tokat ... parmak olduğun adamla seçimden sonra da ilişkilerini iyi tutacaksın.ha eğer ki sayın başkan sayın ulusoydan bu cezanın hesabını sormuyor ya da soramıyorsa kimsenin boşu boşuna mail atmasına gerek yok....

saygılarımla

Yorum

Trabzonsporun başkanı ne konuştuğunu bilmeli,dikkat etmeli, haklı iken Trabnzonsporu haksız duruma düşürecek söylemlerde bulunmamalaı. Yani akıllı olmalı. Aldığı ceza yerindedir. Ama tüm herkes aynı muameleyi görmeli. Bunun takipçisi olmalıyız. Diğer başkan ve yöneticilerin de söylemlerini ve alacağı yaptırımların takipçisiyiz.

Bu arada albayrak bizi kandırmaktan ve oyalamaktan en az 10 yıl yemeli ama...

Yorum

@respect_zephyr@
        ''Bırakın böyle ordan burdan kapma düşünceleri''demişsin

hangi ordan burdan kapma düşünceler,biraz izah etsene.
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @respect_zephyr@
          ''Bırakın böyle ordan burdan kapma düşünceleri''demişsin

hangi ordan burdan kapma düşünceler,biraz izah etsene.
          mr_chatlax@hotmail.com msn ye bekliyorum arkadaşım online olarak daha iyi tartışırız bu konuyu
          BMN TRABZON

Yorum

Eklemeyeceksin herhalde ben söyliyim sana ozaman buradan ne anlatmak istediğimi, çıkmıs bir kaç kişi yok efendim beşiktaş yenilir hakem, trabzon yenilir hakem, gs yenilir hakem herkes hakeme yuklenıyor diye atmıs ortaya sende buna katılanların arasındasın, neymış olay size göre takımlar oynamıyor, hakemler naapsın mantalitesi!! Efendi, biz Cem PAPİLA için 30.000 kişi sokaklara döküldük, haksızmıydık kavgamızda, şampiyonlugu o kaybettirmedi mi bize ,neden hakemleri melake ilan ediyorsunuz ? Yattarnın düşürlme pozisyonunu Cem DEDA görmedide yan hakem de mi görmedi ? Onlar değil mi bu maçı katleden ? ceza sahasına yakın yerde kaç defa darbe yedi futbolcularımız ? Hiç birine düdük çalmazken, neden v.manisa nın tüm ceza sahasına yakın yerlerindekilere faul düdüğü çaldı, yoksa Trabzonspor'un oynadığı yer karanlıkda diğer taraf aydınlıkmıydı da daha net görünüyordu ? Arkadaşımızın biri dedi ki içimizde kavga etsek de dışarıya karşı kala gibi olacağız. . Sizler hala takımı eleştirip hakemı çıkarmanın peşindesiniz, yazık bu olay bu şekilde olmaz bak ne güzel özetlemiş kardeşimin biri olayı fıkrasıyla ..

Zamanın birinde bir iş için bir müddet hapishaneye girmek üzre kafa yorarmış.
            Sonunda aklına güzel bir fikir gelmiş.
            Kral konuşma yaparken meydanın ortasında başlamış bağırmaya;
            -İ.ne kral, i.ne kral.. diye..
            Sonunda yakalamışlar ve ömür boyu zindana atmışlar.
            -Yahu ben bu büyük cezayı hakedecek ne yaptım? diyecek olmuş da almış cevabını hemen..
            -Devlet sırlarını açığa vurdun!

Fıkra mıkra, tam da olayın üzerine cuk diye oturmuş hani..
            Korkarım yarın bizim başkan "Allah birdir!" dese ondan da ceza alır..
            BMN TRABZON

Yorum

Kardeşim ben hakemi melaike ilan etmiyorum.Haklı, haksız kaybettiği zaman herkes hakeme yükleniyor benim anlatmak istediğim bu.

Sahada hak eden bir takım olsa o zaman albayrağı sonuna kadar desteklerim.Aynen cem papila olayında olduğu gibi.Hala iddia ediyorum hakem çok iyi maç yönetmeyebilir,evet cem deda çok iyi değildi ama maçın skoruna etki etmedi,ama sen koca trabzonsporun başkanısın kahvehane ağzıyla,sokaktaki adam mantığıyla konuşamazsın.

Ne demişim diğer mesajımda,albayrak bence ceza almakda hakldır,tek bir şartla diğer kulüp yöneticileride benzer açıklamalarında aynı cezayı almalıdır.Bize düşen bunun takipcisi olmakdır.

Bunlar benim düşüncelerim ordan burdan düşünceler değil.
              En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 12:46.
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporun başkanı ne konuştuğunu bilmeli,dikkat etmeli, haklı iken Trabnzonsporu haksız duruma düşürecek söylemlerde bulunmamalaı. Yani akıllı olmalı. Aldığı ceza yerindedir. Ama tüm herkes aynı muameleyi görmeli. Bunun takipçisi olmalıyız. Diğer başkan ve yöneticilerin de söylemlerini ve alacağı yaptırımların takipçisiyiz.

Bu arada albayrak bizi kandırmaktan ve oyalamaktan en az 10 yıl yemeli ama...
                arkadaşlar adam konuşsa bir dert konuşmasa bir dert. bence iyi etti.bu konuşması güzel oldu.karar verenler düşünerek verirler bundan sonra.ayrıca tepkinizi federasyon ve hakeme verilecek cezaya verecekken başkana sallıyorsunuz.uyanın adamlar tatlı dilden anlamıyor..... kardeş yazım sadece sana değil senin gibi yazanlarada.......

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan haklı veya haksız bu konuya takılmamak lazım. Geçmişte hak mahrumiyeti alıp da kimseyi takmayan meydan okuyan İstanbul takımlarının yöneticilerini gördük. O zamanlar onlar dile getirdiği tek şey vardı: "Biz camiamıza güveniyoruz".

Yani, eğer biz camia isek, kayıtsız kalmak işin en kötü tarafı olur. Diğer sorunları kendi içimizde hallederiz ama dışarıya karşı kale gibi durmalıyız.
                  Sözün doğrusu ve özü bu.
                  Bazı arkadaşlar "mal bulmuş mağribî gibi" başkana yükleniyor. Efendim, "hakemleri yenecek kadro kurmamış", "vaktinde transfer yapmamış", "taraftarla dalga geçmiş", "konuştuğuna dikkat etmemiş de Trabzonspor'u küçük düşürmüş"...vs. Arkadaşlar elmalarla armutları karıştırmayalım. Bu nasıl bir mantıktır Allah aşkına?
                  Başkan'ın transferde, stat projesinde, hâsılı bizimle alaklı işlerdeki yanlışları yüzünden değil, Vestel Manisa maçında sahaya tamamen art niyetle çıkmış bir hakeme, benim kıymet hükümlerime göre de biraz ağır olan ifadelerinden dolayı ceza alıyor. Biz kendisini ne kadar sevmesek de vaatlerini sözlerine yerine getirmemiş olsa da başkanımızdır ve onun şahsında birileri Trabzonspor'u cezalandırarak güç ve gövde gösterisi yapıyor. Eğer taraftarsak bize Başkan'a ve onun şahsında kulübe sahip çıkmak düşer. Bize karşı günahları varsa -ki bence vardır- onun hesabını biz sorarız. başkalarının zulmünden teselli bulacak kadar adalet duygumuzu kaybetmediysek eğer. Bir şeyi unutmayın: Mazlumun günâhları hiçbir zaman zâlimi haklı çıkarmaz. . Ayrıca Vestel Manisa maçını seyreden biri olarak Başkan'ın pek de haksız olmadığını düşünüyorum. Belki üslûbu problemliydi.
                  En son poetricus tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 13:26.

Yorum

Konuyu "önemli olan şahıslar değil" "işgal edilen makamlardır kulvarına" çekmeye çalışıyoruz ama ne hikmetse bazı arkadaşların anlamsız ısrarı neticesinde başaramıyoruz. "Trabzonspor Kulübü Başkanlığı" makamının ne olduğunu tekrar tekrar anlatacağız heralde ve yine yüz kere söylüyeceğiz bu arena böyle bir arena.

3 maç ceza alıp itiraz sonucunda 1 maç bile ceza almayan oyuncular gördük, cips poşeti atıldığında da kapandı, 7-8 kişi sahaya inip hakeme saldırıldığında da kapandı sahalar,

Eller, ayaklar, verilmeyen verilen penaltılar, çalınan şampiyonluklar, satılan şampiyonluklar gördük.

Ve Yöneticiler,

"Artık sahada kazanılmayacağını öğrendim" diyenleri, "şampiyonluklta hiç mi katkımız yok sinaaan", "ne demek abi" diyenleri " başbakan'ı jandarmayı herkesi aradım o ortamı el birliği ile oluşturduk" diyenleri, " parayla yönetici tutup sanki gizli kamera çekimiymiş gibi yapanları da gördük. Hak mahrumiyeti alıp da yasalara uymayanları daha sonra da cumhuriyet ilan edenleri de gördük.

Şimdi siz söyleyin bu arena'da, "bakalım onlar da ceza alacak mı ?" almazsa konuşuruz demek ne kadar samimi ?
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

Verilen tepkiyi ne kadar doğru buluyorsam,tepkinin verilişini de o kadar yanlış buluyorum...

Trabzonspor başkanı sıfatıyla konuşuluyorsa eğer,üsluba daha dikkat edilmeli..
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Konuyu "önemli olan şahıslar değil" "işgal edilen makamlardır kulvarına" çekmeye çalışıyoruz ama ne hikmetse bazı arkadaşların anlamsız ısrarı neticesinde başaramıyoruz.
                        İşte Külünkoğlu arkadaşımızın bu Cümlesini anlatmak için saatlerimi ayırsam yine anlamsız gelecek bazılarına, çünkü kalıplaşmış düşünceler hakimleşmeye başlıyor bir noktadan sonra!

Arkadaşlar, yer, mekan, zaman ,başkan pek önemli değil

Başkanın adı Atay'da olabilir, yada Nuri, Özkan veya Mehmet bir çok isim.
                        Ama bir isim varki hiç değişmeyecek, işte biz o isim aşkına savaşıyoruz ''TRABZONSPOR'', onun için kişileri boşverin TRABZONSPOR'a yapılanı baz alın, neden Cem PAPİLA Ceza almadı şampiyonluğu kaybettiğimz yıl ? Neden Cem DEDA'ya hatasının hesabı sorulmadıda formu düşük diye maç verilmemezlik yapılmadı ! Hem ununutulmaması gerek ayrı bir konu varki Başkanın yaptığı açıklamadaki uslubu kötü olabilir ancak cümlenin özünde yatan kesinlikle doğrudur.
                        BMN TRABZON

Yorum

Ayrıca tepkiye gerek yok diyenlerde bir bakıma cem deda'nın adil maç yönettiğini savunmuş olurlar, bu yüzden tepki vermeyenler biz zahmet cem deda'nın yönetimi için ilgili kurumlara teşekkür mesajı göndermeyi ihmal etmesinler.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

Ayrıca tepkiye gerek yok diyenlerde bir bakıma cem deda'nın adil maç yönettiğini savunmuş olurlar, bu yüzden tepki vermeyenler biz zahmet cem deda'nın yönetimi için ilgili kurumlara teşekkür mesajı göndermeyi ihmal etmesinler.

nereden nereye geldi konu..yani bizim tarafımızda değilseniz karşı taraftasınız mı diyorsun?

valla mesajlara bakıldığını bilsem neler söyliycem de yok diyorum yok..o mesajlara bakılmıyor..

Yorum

Cem Deda'yı, MHK'yı protesto için varım.

Ama başkan beyler iki transferi becerip halledemeyecek, geliriyle stad yapıcaz diye Fatih'i satacak ve sonra da egosunu tatmin etmek için düşünmeden konuşacaksa benden destek beklemesin.

Hani nerde "hakemleri bile yenecek bir Trabzonspor???" 2 haftada 5 puan kaybeden, Rum takımına karşı 90. dk.da kaleyi tutan tek şutuyla berabere kalan Trabzonspor'umu kastetti kendileri!

Hata bende... Neyi düzgün yaptı ki, kendilerinden düzgün yorum bekliyorum? Burnu sürtsün de görsün Trabzonspor başkanlığı ne demek. Trabzonspor başkanının nasıl davranması gerek...

Hani olurda bir hata yapar da; kendisi de Özkan Sümer gibi dağa küsmeye kalkışırsa, kimsenin birşeyden haberi olacağını da sanmıyorum.

Saygılar
                              En son saglam tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 15:08.

Yorum

Aziz Yıldırma aynı ceza verilebilir miydi?Tepkimizi ortaya koyalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X