Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PFDK'nın Başkan'a Verdiği Cezaya Tepkimizi Koyalım!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Fatih,
    O taraf, bu taraf da nerden çıktı ? aynı gemide değilmiyiz ?
    Sağlam
    Başkan burnunu bir kaç hafta daha sürtse bundan haz alacak mazoşist bir tavrın kime ne yararı olacak ? Bir türlü olayı ayırt edememek neyin nesidir.Kasden mi yapıyorsunuz ?

Sanki biz yapılan transferlerden ve gelinen noktadan çok mu memnunuz ? bu nasıl bir yaklaşımdır ? iki olayı ayırabilmeniz için 50 mesaj daha yazmamız mı gerekiyor. Tövbe tövbe..
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

ne tepki koyacan söylediğin kelimelere dikkat edecen bence hakketti cezayı
      adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz Yıldırma aynı ceza verilebilir miydi?Tepkimizi ortaya koyalım
        Cevabını bildiğin soruyu niye sorarsın ki?
        Aziz ile Nuri başkanı kıyaslamak bize birşey kazandırmaz.

Yorum

Albayrak: "Ceza önemli değil"
          Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Vestel Manisaspor maçından sonra hakem Cem Deda'yla ilgili açıklamaları nedeniyle kendisine verilen 1 aylık cezanın önemli olmadığını söyledi, "Kulübün menfaatleri için her türlü cezaya razıyız" dedi.

1-1 berabere biten Vestel Manisaspor karşılaşmasının bitiminde hakem Cem Deda'nın kötü yönetim gösterdiğini belirtirken, "Babası hakem, dedesi hakem, kendisi hakem. Çete olmuş bunlar" açıklamasında bulunan Başkan Nuri Albayrak, Fpofesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 ay hak mahrumiyeti, 10 bin YTL'de para cezasını değerlendirirken şunları söyledi:

"Trabzonspor'un menfaatlerini korumak için ceza almam önemli değil. Kulübün hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Biz, yönetim olarak Trabzonspor'un menfaatlerini korumak için bu göreve talip olduk ve kulüp üyelerinin onayıyla yönetime geldik. Kulübün çıkarları için her türlü çabayı, her zaman ve her platformda göstereceğiz. Kulübün menfaatleri korunduğu ve biz haklı olduğumuzu bildiğimiz sürece alacağımız cezasının hiçbir önemi yok."
          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
          N.F.Kısakürek

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayrıca tepkiye gerek yok diyenlerde bir bakıma cem deda'nın adil maç yönettiğini savunmuş olurlar, bu yüzden tepki vermeyenler biz zahmet cem deda'nın yönetimi için ilgili kurumlara teşekkür mesajı göndermeyi ihmal etmesinler.
            tepkiye gerek var ama başkanın verdiği gibi tepki değil haklı iken haksız duruma düşmüceksin ayıp bulunduğu konum itibarı ilede şahsına yakışmadı.
            önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih,
              O taraf, bu taraf da nerden çıktı ? aynı gemide değilmiyiz ?
              Sağlam
              Başkan burnunu bir kaç hafta daha sürtse bundan haz alacak mazoşist bir tavrın kime ne yararı olacak ? Bir türlü olayı ayırt edememek neyin nesidir.Kasden mi yapıyorsunuz ?

Sanki biz yapılan transferlerden ve gelinen noktadan çok mu memnunuz ? bu nasıl bir yaklaşımdır ? iki olayı ayırabilmeniz için 50 mesaj daha yazmamız mı gerekiyor. Tövbe tövbe..
              Metin abi, kasti olarak birşey yazmadım. Niyetim kimseyi karalamak, kışkırtmak da değil. Tabii ki hepimiz aynı gemideyiz. Dışarıya karşı farklı bir tutum gösteririz, -o ayrı konu- fakat şu anda bunu içimizde tartışıyoruz.

Olayı düşünelim; hakemin kritik hatası sonucu bir penaltı golü yiyoruz. Ve bu hakem -iyi not almış olacak ki- bir sonraki hafta da maç yönetiyor.

Bunu nasıl protesto edebiliriz? Haklı durumdayken "beceripte" nasıl ceza alırız. Nuri başkan bize onu gösterdi sağolsunlar. Karşı tarafı sıkıştırmak yerine hakaret ederek yapılan bir protesto biçimi...

Ben de isterim ki; başkanımız öyle sözler söylesin, öyle girişimler yapsın, "Cem Deda bir kaç hafta maç yönetemesin", MHK "aman başımıza iş açmayalım" düşüncesiyle maçımıza gönderdiği hakemlere dikkat etsin. Ama bunları olmadı maalesef. İki kuru lakırdı ve sonunda haksız duruma düştük.

Şimdi de onu savunmamız bekleniyor. Kusura bakmayın ama gücümüzü daha kesin sonuç alabileceğimiz yerlere yönlendirmemiz kanaatindeyim.

Bu biçimde bir davranış ise, sizin üzerinde durduğunuz; Trabzonspor taraftarının başkanını savunmadığı anlamına gelebilir ancak buna mukabil "başkan Trabzonspor'un haklarını doğru savunabilmiş mi?" diye taraftar da soru sorabilir.

Saygılar
              En son saglam tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 15:33.

Yorum

Serkan, Yok abisi ben anlatamıyorum, Avrupa liglerinde değiliz ki sağa sola bakıp değerlendirmeler yapıp karar verelim. Türkiye'de malesef bu işler böyle yürüyor. Geçmişte hakemler hakkında konuşmama kararı alan yöneticiler gördük, sonuç ? en krıtik maçlarda yada önemli maçların kırılma anlarını nasıl yönettiklerine şahit olduk. Haklı veya haksızlığı sorgulaya kadar verdiğimiz enerjiyi çok daha değişik kullanabilirdik. İsmini yazmaktan haz etmediğim takımın, hazetmediğim taraftarı stadında ne yapıyor ? haklı veya haksız hakemin bütün aleyhteki kararlarında uğultuyu koparıyor. Sonuç ? orda maç kazanmak çok zormuş'a gidiyor. Aynı şey bu Trük futbolunun her kesimi için (Malesef) geçerli.
                Şimdi sesimizi çıkarmazsak geleceğe de hazırlıklı olun kardeşim benden bu kadar.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

takım, taraftar, yönetim birlik içinde olmamız hem çok güzel hem de çok önemli. ama birliktelik adına bazı gerçekleri görmezden gelirsek, kendi içimizde yapmamız gerekn eleştiriyi yapmazsak, yarın başkaları bizim adımıza konuşmaya başlar. ben başkanın görüşünde haklılığı yada haksızlığından çok, bu çıkışın zamanlamasıyla ilgileniyorum. oyunculara yabancı bi lazaroni var ortada. kim nerde nasıl oynar, hala oturtamadı. ilk iki haftada kaybedilen bi 5 puan var. bu hafta başkanın çıkışı olmasaydı gözler bu konuya çevrilecekti. bence hakemler işin magazinel kısmı, takımın oynadığı futbol çok daha önemli. bu hafta da kötü oynarsak bahanemiz ne olacak? nazar değdi mi dicez?

Yorum

hakem sorunu diğer liglerde olmadığı kadar gündemde oluyo bizde. neden iyi hakem yetişmiyo sorusuna verilecek cevap, takımların hakemlerle çok uğraşması değildir. bu koca bi yalandır. hakem seçiminden tutun da eğitimlerine kadar pek çok konuda titizlik gösterilmiyo. vaktinde bülent yavuz un seminerlerde düştüğü gülünç durumları hepimiz gördük. hakemlerimizi neyin zedelediğini pazartesi gecesi şeref tribünü nde gördüm ben. merkez hakem kurulu başkanı mustafa çulcu, fatih terim in o hiç kaale almadığım kabadayı tavırları karşısında önce kem küm etti, sonra diğerlerinden güç aldı bişiler söyledi. ama ne tavrı netti ne de kameralara başı dik bakabildi. yazık, üzüldüm. fatih terim açtı adama hesap sordu, adamın verdiği cevap duyulmadı bile. başkanı böyle olan kurumdan kime ne hayır gelir? gerekirse yumruğunu masaya vuracaksın, hakemini savunacaksın. taraftarı da böyle, kim haklı kim haksız muhabbetiyle oyalamayacaksın. biz aptal değiliz!

Yorum

Metin abi, olay stadımızda oldu ve taraftarın 5-10 dk.lık bir tepkisini duyabildik. İşi orada büyük oranda bitirmeliydik dediğiniz gibi

Yorum

Albayrak;

"Trabzonspor'un menfaatlerini korumak için ceza almam önemli değil. Kulübün hakkını kimseye yedirmeyeceğiz. Biz, yönetim olarak Trabzonspor'un menfaatlerini korumak için bu göreve talip olduk ve kulüp üyelerinin onayıyla yönetime geldik. Kulübün çıkarları için her türlü çabayı, her zaman ve her platformda göstereceğiz. Kulübün menfaatleri korunduğu ve biz haklı olduğumuzu bildiğimiz sürece alacağımız cezasının hiçbir önemi yok."
                        ------------------------------------------------------------------------------

Albayrak'a şimdiye kadar yapmadığı veya geç yaptığı çoğu şeyden (bunları daha başka bir yerde konuşmak üzere) dolayı kızgınım.Bu işin bir boyutu ama bunu pas geçip asıl konuya gelmek istiyorum.

Geçtiğimiz hafta oynadığımız Manisa maçının ardından Başkan'ın yapmış olduğu açıklamaları çok yerinde buldum ve o anda ki çıkışını takdir ettim.Hepimiz çok iyi biliyoruz; Trabzonspor yönetimi, Başkanı ve camiası sustukça bu kan emiciler sürekli hakkımızı yiyorlar.Nasıl şerefsiz bir çark döndüğü ortada, maçımızı katleden Cem Deda bu hafta yeniden maç almış.

Albayrak seçimlerde Ulusoy'u hemde iktidara rağmen destekledi, sırf o dönemdeki bu dik tavrından dolayı tüm Trabzonspor'lular tarafından olumlu da puan aldı.Son maçımızdaki haksızlıkları; Albayrak, Ulusoy'a (ki Ulusoy'un kazanmasında %100 etkendik) söyleyecektir, ki belkide söylemiştir. (söylemediğini bilemeyiz, Ulusoy'un seçilmesine direkt etki eden taraf olarak bunu basının önünde söylemesi hem bizi hem Ulusoy'u rencide ederdi)

Albayrak'ın yukarıdaki açıklamasında altı çizilecek yer var mı diye iki-üç kere baktım ve açıklamanın tamamının çok yerinde olduğunu gördüm.Albayrak bir şekilde medya yoluyla (belki sert oldu ama öyle gerektiğine inanıyorum) Trabzonspor'a yapılmış haksızlığı gündeme taşımıştır.Sırf bu haklı isyanından dolayı ceza alıyorsa, bizler bu kulübün birer ferdi olarak bu karara tepki göstermeliyiz.Banane kardeşim dememeliyiz, diyemeyiz.Bu arada Nuri Albayrak ilerde benzer durum yaşadığımızda aynı tepkisini ortaya koymalı, bizde yine Başkan'ın bu olası çıkışının arkasında durmalıyız.Kronik hale gelmiş Trabzonspor'un hakkını gasp edebilme alışkanlığını verilecek tepkilerle asgariye indirmek, hatta yok etmek bizim elimizde.Bu tek başına Nuri Albayrak'ın yapacağı bir iş değil.

Zaman birlik olup, gücümüzü gösterebilme zamanıdır, BMN yönetiminin ve site ahalisinin konsensüs sağlayabileceği ortak bir kınama metninin hazırlanabilmesi mümkün olursa daha etkili bir protesto yapmış oluruz.Böylece daha fazla sesimizi duyururuz.

Yorum

İlk olarak saglam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [B]
                          Hani nerde "hakemleri bile yenecek bir Trabzonspor???" 2Saygılar
                          Serkan bir yanlışın olmasın.Ben Albayrak yada yönetiminden böyle bir açıklama duymadım kimsenin çıkıp ''hakmeleride yenecek bir kadro oluşturacağız'' dediğini hatırlamıyorum.Hatta hafızam beni yanıltmıyorsa-ki genellikle yanıltmaz- bu söylem sizin her zaman taktir ettiğiniz Aktuğ yönetimine ait.Sonuçlarınıda hepimiz biliyoruz zaten.

Ben başkanı sevmiyorum.Taraftara verdiği sözleri tuttudamı ben onu savunayım mantığınıda nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz bunada bir anlam veremiyorum.Savunulan Nuri Albayrak değil TRABZONSPOR.Anlamak istemiyormusunuz ?

Başımıza ne geldiyse efendi olma çabası yüzünden geldi.Trabzonspor'u zorba göstererek sindirme çalışması içine girenler bu amaçlarına maalesef ulaştılar.Bir yandan Trabzonspor karalanırken diğer taraftan kendileri hertürlü pisliği yaptı.Buna kimsenin itirazı olmadı.Bugün Trabzonspor başkanı hakemler için çete dedi diye kendi taraftarı tarafından eleştiriliyor.Neden ? çünkü Trabzonspor başkanı efendi olmalı !!! Atay Aktuğ Trabzonspor efendi bir başkandı fakat kafamıza vurula vurula elimizden alınan şampiyonluğa maalesef engel olamadı.

Yorum

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Serkan bir yanlışın olmasın.Ben Albayrak yada yönetiminden böyle bir açıklama duymadım kimsenin çıkıp ''hakmeleride yenecek bir kadro oluşturacağız'' dediğini hatırlamıyorum.Hatta hafızam beni yanıltmıyorsa-ki genellikle yanıltmaz- bu söylem sizin her zaman taktir ettiğiniz Aktuğ yönetimine ait.Sonuçlarınıda hepimiz biliyoruz zaten.

Ben başkanı sevmiyorum.Taraftara verdiği sözleri tuttudamı ben onu savunayım mantığınıda nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz bunada bir anlam veremiyorum.Savunulan Nuri Albayrak değil TRABZONSPOR.Anlamak istemiyormusunuz ?

Başımıza ne geldiyse efendi olma çabası yüzünden geldi.Trabzonspor'u zorba göstererek sindirme çalışması içine girenler bu amaçlarına maalesef ulaştılar.Bir yandan Trabzonspor karalanırken diğer taraftan kendileri hertürlü pisliği yaptı.Buna kimsenin itirazı olmadı.Bugün Trabzonspor başkanı hakemler için çete dedi diye kendi taraftarı tarafından eleştiriliyor.Neden ? çünkü Trabzonspor başkanı efendi olmalı !!! Atay Aktuğ Trabzonspor efendi bir başkandı fakat kafamıza vurula vurula elimizden alınan şampiyonluğa maalesef engel olamadı.
                            Taraftar olarak daha katedecek çok yolumuz var Sevgi. Önce fazla birşey beklememek (yönetim açısından da, fazla şey vaad etmemek), sonra ise sabredip desteklemek. Sabredebilsek, eminim hakemleri yenecek takımı da kurarız, şampiyonluğa da uzanırız.

Yorum

Arkadaşlar bilirsiniz ki ligin ilk maçında atanan bir çok hakem kulublerin istemediği ve sorunlu bulduğu hakemlerdi.Bu doğrultuda Ulusoy ve Mhk nın ortak bir kararla bu sezon hakemleri daha çok koruyacağı ve kulublerin hakemler üzerindeki baskıyı kaldırıp onlarara güven aşılacağı apaçık ortadadır.Bazı arkadaşlar Cem Deda'nın gösterdiği başarısız yönetimden sonra bu hafta maç yönetmemesi gerektiğini savunuyorlar.Başarısız bir maç yönetse dahi onu dinlendirmek yerine üstüne oynarak yukarıda söylemiş olduğum güveni aşılamaya çalışacaklardır.Bu nereye kadar devam eder bilinmez.Fakat bu sistem çiftte standarta dönerse işte o zamn işler fena karışır.

Benim üzerinde durmak istediğim başka bir konu ise Başkanın maç sonu yaptığı açıklamaların bilinçli mi? yoksa maç sonrası taraftarın yönetim alehine yaptığı protestoların bir çıkışı mı? olduğudur.Şayet bilinçli ve kulub menfaatlari gereği yaptığını söylemesi gerçekten doğruysa herzaman destek olurum.Fakat tersi olup o anlık bir gaz ise ise o zamn eleştireya açıktır derim.
                              Temennimiz tabiki gerçekci olup sivri dillide olsa hakkımızın sonuna kadar aranmasıdır.
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

ne tepkisi ya bir hakemin sülalesine kadar laf söylersen 1 aylık hak mahrumiyeti az bile gelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X