Bende kutluyorum başkanımız ve arkasındayım. Hakemleri inceleyin kimin babası hakem ise oğluda hakem oluyor. Bu işte var bir gariplik serdar çakırın oğlu cüneyt çakır bu hafta maçımızı yönetecek. İlginç değilmi. Devleti göreve çağırıyorum. Hakem kurumunu incelemeye alsın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PFDK'nın Başkan'a Verdiği Cezaya Tepkimizi Koyalım!
Daraltma
X
-
Takipçisi olalım arkadaşlar. Herkes şunu unutmasın sezonun ikinci haftası hakem hakkındaki küfür içermeyen yorumu nedeniyle Trabzonspor başkanı bir ay hak mahrumiyeti aldı. Bu sezon daha çok şeylere gebe. Yarın birgün, Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım veya Demirören'de hakemler hakkında bundan daha ağır ithamlarda bulunacak. Bu PFDK'nın o zaman vereceği karar ne kadar samimi olduklarını gösterecek.
Öte yandan taraftarının, futbolcusnun, camiasının hakkını koruyamayan yönetimimizin kendi şahsi haklarının takipçisi olabileceğinden de şüphelerim var.Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
Yorum
-
şunu söyliyim öncelikle;
o yazdığınız tff@tff.org.tr adresi çalışmıyor.ya da çalışıyor da bakmıyorlar oraya.zira federasyonun sınavlarıyla ilgili (menajerlik sınavı,antrenörlük semineri vs vs) attığım onlarca maile hala cevap gelecek..
bilginize
Yorum
-
neye tepki koyulacak? kim diyebilirki verilen ceza haksız?biz burada adam diye hitap eddiğimiz başkanımıza üslubumuzdan dolayı ceza alıyoruz sebebi de klübümüzü temsil eden başkanlağını yapan kişi ye karşı böyle konuşamazmışım ama gelin görün ki başkanımız trabzonsporu temsil eden başkanımız çok fütursuzca konuşabiliyor ve taraftar olarak kimsenin sesi çıkmıyor şimdi soruyorum başkanın üslubu ve konuşma da seçtiği sözcükler bu camia ya ne kadar yakışıyor?önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
katiliyorum bu pankart olayina bidahaki maca stadta omasi lazim bu pankart ve daha degisikleriİlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi en güzel tepkimiz şu olur... "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar!" pankartı...
Yorum
-
camiaya yakışan boynunu büküp evet hakem hatalarıda vardı demek mi yoksa hakemlere hiç dokunmadan geçmek mi?İlk olarak kolombo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneye tepki koyulacak? kim diyebilirki verilen ceza haksız?biz burada adam diye hitap eddiğimiz başkanımıza üslubumuzdan dolayı ceza alıyoruz sebebi de klübümüzü temsil eden başkanlağını yapan kişi ye karşı böyle konuşamazmışım ama gelin görün ki başkanımız trabzonsporu temsil eden başkanımız çok fütursuzca konuşabiliyor ve taraftar olarak kimsenin sesi çıkmıyor şimdi soruyorum başkanın üslubu ve konuşma da seçtiği sözcükler bu camia ya ne kadar yakışıyor?
evet Albayrak doğru olanı yaptı.
Yorum
-
albayrak dedi diyeceğini...
yıllardan beri hakemlerden çekiyoruz...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
yazık be .kayseri yeniliyor suçlu hakem fenerin şampiyonluk gidiyor suçlu hakem,malatya ligden düşüyor suçlu hakem,sivasım 10 kişi kalıyor suçlu hakem,trabzon gool atamıyor suçlu hakem, beşiktaş 4 yıldır şampiyon olamıyor suçlu samsun maçının hakemi, galatasaray avrupadan eleniyor suçlu hakem, bizim sınıf halısaha turnuvasından eleniyor suçlu hakem... ulan şu ligde hiç bi takım kendi beceriksizliğinen yenilmiyor be tüm suç hakemlerde..! yazık be başkan sende uydun ya şu modaya, neymiş başkan haklıymış iyi her yenilen takım hakemlere ana-avrat dümdüz gitsin ne olacak yani..
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
**********************************************************************En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 10:04. Sebep: Yazım Kurallarına aykırı davranışyok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
2sene önce beşiktaş la yaptıgımız maç sonrasında beşiktaşın başkan yardımcısı maçtan sonra bundan boyle mhk yı tanımıyoruz demişti. hemde maçta bizim penaltımız verilmemiş süreklide beşiktaşın lehine kararlar vermişti hakem.
bence bi hakeme cete demekten daha buyuk bi suc olması lazım. sen mhk yı nasıl tanımam diyosun. ozaman buna hiç bi ceza verilmemişti. takıma bile ceza verilmemişti.
mhk nın işi gücü bizle. trabzonla ugraşıp diğerlerine göz dağı vermeyi calışıyolar güya. yani vestel maçından sonra ben başkan olsam cok daha ağır konuşmuştum. yani faul oluyo top bize geçiyo sen devam ettirecek yerde faulu veriyosun. oyunu durduruyosun. hemde bunu 3 kere yapıyosun. ben şimekin yerinde olcam o topu kafasına fırlatmıstım hakemin. hakemin bu kasıtlı hareketleritek başına yapması imkansız. mhk bizi baştan sarmsmaya kalkıyo. geçen seneki anartosis olayını biliyolar. trabzon baştan yara aldımı toparlanamıyo biliyolar. bizi ligden elemek için baştan öldüücü darbelerini geçiriyolar.
ama biz hala olabilir hata yapmış olabiller diye geçiştiriyoruz. başkan durcaktı lafının arkasında. 1ay sonrada bi hakemin topuguna sıktıracaksın. sonra bak herşey ne güzel oluyo. malesef bu ilkede dayak cennetten cıkma. herkesin anladıgı ortak dil bu."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazık be .kayseri yeniliyor suçlu hakem fenerin şampiyonluk gidiyor suçlu hakem,malatya ligden düşüyor suçlu hakem,sivasım 10 kişi kalıyor suçlu hakem,trabzon gool atamıyor suçlu hakem, beşiktaş 4 yıldır şampiyon olamıyor suçlu samsun maçının hakemi, galatasaray avrupadan eleniyor suçlu hakem, bizim sınıf halısaha turnuvasından eleniyor suçlu hakem... ulan şu ligde hiç bi takım kendi beceriksizliğinen yenilmiyor be tüm suç hakemlerde..! yazık be başkan sende uydun ya şu modaya, neymiş başkan haklıymış iyi her yenilen takım hakemlere ana-avrat dümdüz gitsin ne olacak yani..
sen zorluklarla takım kuracaksın, para zaman emek harcayacak stres yasayacaksın, maca cıkacaksın sonra hakem denen kendını bılmez laubalı laubalı mac yonetecek sen yenılec ek yada puan kaybedeceksın amaaaa tek kelıme etmeyeceksın,neymıs hakemler ınsanmıs hata yaparmıs, ama hep ıst takımlarılehıne oluyo neden se hatalar.
kardesım benım takımım transferde yapmasa o gun 100 tane penaltıda kacırsa tarıhının en kotu futbolunuda oynasa yanlıs taktıklede oynasa
tum bunlar hakem hatasını haklı kılmaz hıcbır hakem barız hata yapamaz.
sen kısınkı benım takımımın puanını gasp edeceksın.
baskan az bıle dedı.azız yıldırımın demedıgı kalmadı yada dıgerlerının onlara gelınce laf yok.
bu haftada cuneyt cakır hakem.yanı lıgı baslamadan bıze bıtırtecekler.
En son Gürkan tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 10:10.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum