Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PFDK'nın Başkan'a Verdiği Cezaya Tepkimizi Koyalım!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu federasyonun en büyük destekçisi sayın albayrak değilmiydi?

o zaman sorsun hesabını...bana ne?

Yorum

MAY olsa idi böyle mi olurdu hayır (kimse maycı olduğumu düşünmesin) çünkü adamın bir otoritesi bir lobisi vardı sayın başkanım albayrak şu an senin için erken daha ikinci haftadan hakemlere çete dersen hak maduriyeti alırsın takım oynayacak kazanaçak başkan da otoritesini sarsmadan maçtan sonra başı dik bir şekilde evine gidecek bu işler böyledir basının oyunununa gelir önüne uzatılan mikrofona cevap verirsen böyle olur neyse şimdi brezilyaya git de bir ay tatilin var futbolcu izle istersen...
      Haklıya hakkını vereceksiniz arkadaşlar bence o maçtan sonra başkanımız haksızdı hakettiği cezayı aldı...
      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu federasyonun en büyük destekçisi sayın albayrak değilmiydi?

o zaman sorsun hesabını...bana ne?
        Doğru siyasi bütün baskılara ekonomik bütün vaatlere rağmen mevcut federasyonu destekledi.
        Peki bundan önceki yönetim Bıçakcı'yı destekledi de ne oldu ? sonuç ?

"o zaman sorsun hesabını...bana ne?" nası sana ne, hangi camia'nın mensubusun ?
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

kardeşim bugüne kadar gelen bütün yönetimlerin eksikliğ olmuştur. MAY ında Özkan Sümerinde Atay Aktuğunda Nuri Albayrağında Faruk Özakında...

öyle yada böyle demekki bi yerlerde bi eksiklikler yapılıyorki haala seneler olmuş şampiyonluk göremedik. hangisinin nerede yanlış yaptığını tek tek yazmaya gerek yok .
          en önemli yanlış nerede biliyomusunuz. bu saydığım bütün isimlerin bi araya gelipte kapalı kapılar ardında Trabzonsporu nasıl eskisi gibi yaparız diye fikir alış verişinde olmamalarında.
          MAY ın herzaman yumruğunu masaya vuran kimseden çekinmeyen dediğini yaptıran biri olarak biliyoruz . MAY dan o şekilde faydalanalım ozaman. Özkan Sümer diyoruz gerekirse alt Yapı ona teslime edilsin Transfer komitesinde bulunsun ekibiyle. gidip yine bedava fiyata yattaralar aurellolar bulup getirsin.. Ekranlara çıkıp Trabzonsporu tartışanlara güzel bi üslupla cevap verecek biri diyoruz işte Ağaoğlu.. ve diğerleri..

niye bu değerler bi araya gelmez niye herkes ben olmak peşinde sanki.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğru siyasi bütün baskılara ekonomik bütün vaatlere rağmen mevcut federasyonu destekledi.
            Peki bundan önceki yönetim Bıçakcı'yı destekledi de ne oldu ? sonuç ?

"o zaman sorsun hesabını...bana ne?" nası sana ne, hangi camia'nın mensubusun ?
            düzeltelim..bundan önceki yönetim levent bıçakçıyı desteklemedi.bundan önceki seçimde hatırlarsanız may ve levent bıçakçı yarıştı ve eski yönetimimiz may'ı desteklemişti...

hangi camianın mensubu olduğumu gayet iyi biliyorum,demek istediğim destek verdiği,seçilmesinde en büyük etken olduğu adama hesabı kendi sorsun,böyle ota b.ka mail atmakla bi yere varılmaz.bkz ülker mevzusu.. (zaten o maillere bakılmadığını daha once söylemiştim)

ayrıca siyasi baskı dediğiniz olay da tamamen yanlış yansıtılmadır.federasyon seçimlerinde topyekün siyasi baskı olmamıştır.tamam etki altına almaya çalışma olmuştur ama topyekün baskı olmamıştır.misal akpnin trabzon asıllı milletvekillerinden haluk ulusoy'a destek verilmiştir.misal bakan faruk özak haluk ulusoy'a destek verilmesini el altından sağlamıştır..misal istanbulda belediyenin yönettiği bir 3.lig kulubunde siyasi baskıya rağmen oylar haluk ulusoy'a gitmiştir..bu misaller çoğaltılabilir.

edit..

@jakobien

külünkoğlu da senin gibi trabzonlu olmayan trabzonsporlulardan.olayı ''arkadaşlar bana söylemişti trabzonlular şöyledir diye'' şekline sokman çok ama çok yanlış..kendisi rizelidir ama ben hiç ''rizesporum'' diye yazdığı bir yazı görmedim.burda biraz kendinde de hata ara

edit 2..

metin abi eksik kalmasın diye düzeltiyorum..haluk ulusoy'un seçilmesini tabii ki ben de istemiştim.hatta hatta yönetimin koşulsuz haluk ulusoy desteğini de yaptıkları en doğru hareket olarak nitelendiriyorum.demek istediğim en büyük destekçisi olduğun adama yeri geldiğinde hesabı sen soracaksın..tribundeki taraftar değil
            En son kuzey_lee tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 11:02.

Yorum

İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi
              bazı arkadaşlarım derdi de inanmazdım trabzonlular senin sandığın gibi değiller diye, senin gibileri gördükçe onlara hak verir gibi oluyorum ama sonra tüm trabzon değil ya böyle düşünen diyerek kendimi avutuyorum.. ne demek şimdi seni sivasınla bırakalım demek, ben trabzonlu olmayan bir trabzonsporlu olarak burda saygı beklerken sen beni kovuyon resmen,sen kendini benden daha iyi bi trabzonsporlu mu zannediyon, senin yaptığın büyük ayıp bi sivaslı trabzonsporu destekliyor diye gurur duyman gerekirken senin yazdığın yazıya bak be, sen trabzonsporun büyüklüğünü kavrayamamışsın henüz.. ben bu forumda herkesin özgür düşüncelerini yazabileceğini sanıyordum, herkes aynı şeyi yazacaksa buraya yazı yazmanın ne anlamı var ki, lütfen düşüncelerime saygı gösterin... yazdığınız yazılara dikkat edin... saygılar..
              Arkadaş sen de öyle bi yazmışsın ki resmen Trabzon düşmanı gibi millet zaten burnundan soluyo. İlk mesajında yazsaydın ya bunları. Ben de Trabzonlu değilim ama doğuştan Trabzonsporluyum. Bu maç hakkında hakemlere suçlamada bulunmak öyle sıradan diğer yenilgiler gibi değil. Ya ben yıllardır futbolu boşuna seyretmişim ya da bir katliam gördüm. Özellikle ciddi pozisyonlarda aleyhimize verip de bizim kalenin orda bize yapılan faulleri hemen çalması, tüm ortasaha oyuncularına rakibin sarı gösterip sonra gösterdiği oyuncuları bi daha görmemesi yani hakemin planları daha o penaltıyı çalarken başladı. Mantıken penaltılar haricinde bariz hatası yok ama çok meşhur bir kelime var ya "takdir hakları" işte onu öylesine zekice kullandı ki aleyhimize... Zaten anlayan anlamıştır...
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Albayrak cezayı hak etmiştir.Eğer herkese eşit muamele yapacaklarsa cezanın sonuna kadar arkasındayım.Daha ikinci hafta ve bana göre çok bariz hakem hatalarının olmadığı bir maçda büyük kulübün başkanı bu kadar amatörce açıklamalar yapamaz.

Sivaslı arkadaşımada katılıyorum,maalesef her takım aldığı başarısız sonuçlarda hemen hakemi hedef gösteriyor.Bunu aşmamız gerekiyor takım saha içinde hiç mücadele etmez oynamazsa hakem ne yapsın.
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

düzeltelim..bundan önceki yönetim levent bıçakçıyı desteklemedi.bundan önceki seçimde hatırlarsanız may ve levent bıçakçı yarıştı ve eski yönetimimiz may'ı desteklemişti...
                  Fatih şaşırma, 17 delegeden 3 oy aldı Mehmet Ali Yılmaz. günlerce yazıldı çizildi. Bıcakçıyı seçtirenler daha sonra bıcakçı'dan ağladılar.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

abi yanlış yazıyorsun..trabzonsporun hiç bir federasyon seçimlerinde 17 delege hakkı olmadı..hatta hatta hiç bir kurumun bu kadarlık bir hakkı olmadı.trabzonspor dahil 4 büyüklerin oy hakkı 7dir..ve o seçimlerde trabzonspor 5-2 olarak oylarını kullanmıştır..çok ama çok net hatırladığım bir olaydır bu.

Yorum

İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Albayrak cezayı hak etmiştir.Eğer herkese eşit muamele yapacaklarsa cezanın sonuna kadar arkasındayım.Daha ikinci hafta ve bana göre çok bariz hakem hatalarının olmadığı bir maçda büyük kulübün başkanı bu kadar amatörce açıklamalar yapamaz.

Sivaslı arkadaşımada katılıyorum,maalesef her takım aldığı başarısız sonuçlarda hemen hakemi hedef gösteriyor.Bunu aşmamız gerekiyor takım saha içinde hiç mücadele etmez oynamazsa hakem ne yapsın.
                      beim acizane fikrim başkanın açıklamalarının sebebi tribünlerden gelen tepkidir.
                      önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaş sen de öyle bi yazmışsın ki resmen Trabzon düşmanı gibi millet zaten burnundan soluyo. İlk mesajında yazsaydın ya bunları. Ben de Trabzonlu değilim ama doğuştan Trabzonsporluyum. Bu maç hakkında hakemlere suçlamada bulunmak öyle sıradan diğer yenilgiler gibi değil. Ya ben yıllardır futbolu boşuna seyretmişim ya da bir katliam gördüm. Özellikle ciddi pozisyonlarda aleyhimize verip de bizim kalenin orda bize yapılan faulleri hemen çalması, tüm ortasaha oyuncularına rakibin sarı gösterip sonra gösterdiği oyuncuları bi daha görmemesi yani hakemin planları daha o penaltıyı çalarken başladı. Mantıken penaltılar haricinde bariz hatası yok ama çok meşhur bir kelime var ya "takdir hakları" işte onu öylesine zekice kullandı ki aleyhimize... Zaten anlayan anlamıştır...
                        ali ihsan kardeşim arkadaşın avukatlığını yapmış gibi olmuyayım ama karşı olunan yapılan yanlışların yapılmadğı değil başkanın sokak ağızı ile konuşması yoksa hakem hatası kesinlikle var kör bile görür fakat yapılan açıklama şekli çok yanlış
                        önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

abi yanlış yazıyorsun..trabzonsporun hiç bir federasyon seçimlerinde 17 delege hakkı olmadı..hatta hatta hiç bir kurumun bu kadarlık bir hakkı olmadı.trabzonspor dahil 4 büyüklerin oy hakkı 7dir..ve o seçimlerde trabzonspor 5-2 olarak oylarını kullanmıştır..çok ama çok net hatırladığım bir olaydır bu.
                          Fatih Hangi kulübün ne kadar oy hakkı olduğunu iyi biliyorum. Trabzonlu ve Trabzonspor'a göre hareket edecek delegelerden bahsediyordu M.Ali Yılmaz. Oy sayısını da bir kaç röportajında aynen dediğim gibi söyledi.
                          Trabzonspor √
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

may roportajlarını bilemem de o dönem federasyon seçimlerinde neler olduğunu iyi hatırlıyorum.

hatta hatta 23/07/2004 tarihli milliyet gazetesinin internetteki sayısına bakarsan levent bıçakçı'nın trabzonsporun da aralarında bulunduğu bir kaç kulubun organizasyonu ile kendi istediği oğuz sarvan değil de sabri çelikle çalışmaya mahkum bırakıldığı notu da var..

bkz http://http://www.milliyet.com.tr/20...r/axspo05.html

bir önceki günkü gazetede levent bıçakçının destek aldığı kulupler de yazılmış http://www.milliyet.com.tr/2004/07/21/spor/spo10.html
                            En son kuzey_lee tarafından düzenlendi; 18.08.2006, 11:31.

Yorum

Kongre günü o desteklerin ne hallere geldiğini nasıl değiştiğini kongrelere bir şekilde dahil olanlar iyi bilir. Gazeteler yazdı mı futbol federasyonu seçimlerinde futbol'dan başka herşeyin konuşulduğunu tamamen İş adamı- ihale- liste üçgeninde olayların döndüğünü. Herneyse senin eşeğin beyaz olsun.
                              Trabzonspor √
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

Bazı arkadaşlar burada farklı açıklamalar yapmış, başkan haksız cezayı haketti demiş. Ya bakın güzel kardeşlerim. Burada başkanın haklı olum olmadığını tartışmıyoruz, Tamam başkan haksız ceza aldı, Cem DEDA kötü maç yönetti neden ara verilmedi yine hemen Sakaryaspor maçına atandı, enden o suçsuz kaldı ? Bırakın böyle ordan burdan kapma düşünceleri, TRABZONSPPOR için savaş verin herşey laf deildir, icraat önemlidir. .
                                BMN TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X