Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PFDK'nın Başkan'a Verdiği Cezaya Tepkimizi Koyalım!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak marcelinhots tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne tepkisi ya bir hakemin sülalesine kadar laf söylersen 1 aylık hak mahrumiyeti az bile gelir.
    Aynen öyle, başka söze gerek var mı?

Yorum

Başkanımızın açıklaması neydi;
      Nuri Albayrak, maçın ardından yaptığı açıklamada, hakem Cem Deda'nın çok kötü bir yönetim sergilediğini, Trabzonspor aleyhine haksız bir penaltı verdiğini, Trabsonspor'un bir penaltısını ise çalmadığını iddia etti.

Albayrak, ''Geçen hafta yenildik hiç hakemi tartışmadık. Tebrik ettik. Temiz bir maç yönetti, ama bu farklı. Adamın babası hakem, oğlu hakem, torunu hakem, kardeşi hakem, çete olmuş bunlar. Söylenecek başka bir şey yok.'' dedi.

Başkan Albayrak: "Zamana ihtiyacımız var"
      Başkanımız Nuri Albayrak Vestel Manisaspor maçı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada Trabzonspor’un yeni bir yapılanma içinde olduğunu vurgulayarak, “Biz başarılı olacağımıza inanıyoruz ama zamana ihtiyacımız var” dedi. Hakemin yönetimini de yorumlayan Albayrak, “Bugün karşılaşmayı yöneten hakemle galip gelme şansımız sıfırdı. Yine de bir puan aldık. Buna da şükrediyoruz” görüşünü seslendirdi.

Bu haber Trabzonspor.org.dan Başkanımızın hakem hakkında söyledikleri sansürlenmiş.Çünkü yanlış kelimeler kullanarak hakem hakkında eleştirilerde bulundu.Hakemin kötü yönetimi maçı etkilediği noktasında haklıyken çete suçlaması nedeniyle bu nokta unutuldu.
      Benim tepkim Başkanımıza ceza verilmesi değil;Başkanımıza ceza verenlerin daha önce bu beyanattan daha ağırlarına hiç bir işlem yapmamaları olacaktır.
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

işe bak yaaa...daha başkanımızı dışarıya karşı koruyalım mı korumayalım mı bunu tartışıyoruz...Bu başkan kardeşlerim bizim trabzonspor kulübünün başkanı ve adı hiç önemli deil...ceza şahıslar bazında trabzonspora kesilmiştir...Neden ? hakemin katlettiği bi maçtan sonra tekrarının yaşanmaması için biraz sert bir üslup kullandığından...Kol kırılmalı yen içinde kalmalı...Başkan bizim başkanımız,tabiri caizse at bizim atımız...Tabi koruyacağız ve elimizden geleni yapacağız...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Söylediklerine göre aldığı ceza az bile...Ama öyle bi hakemden sonra yapıldıgı düşünülünce biraz daha insaflı olunabilirdi...
          Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım...

Yorum

Başkanımızın önümüzdeki sezon yapacağı işleri vereceği demeçleri bütün hareketlerini çok merak ediyorum. İlginç bir adam..
            SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

Koyalım da nası koyucaz cempapilaya yaptıgımız gibi mail mi oLucak ?
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

bu ceza aklımızda olsun...
                daha 32 hafta var...
                bakalım kim neyi hak edecek ve ne ceza alacak.
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

arkadaşlar PFDK yı eleştirmemeliyiz bana göre biz TRABZONSPOR olarak şuana kadar hakemlere karşı kaba söylevlerde bulunmadık ancak şimdiki başkanımız televizyon başkanlıığ yaparak ilgiyi ya da diğer değişle suçu kendilerinde değilde başkalarında göstermek istiyor. burada eleştirilecek biri varsa kendi başkanımızdır...
                  TONYA UŞAĞI MEMLEKET HASRETİYLE YANIP TUTUŞUYOR ...

Yorum

Bence Hak Ettİ Cezayi.. Nesİnİ Savunucan Kİ..

Hem Asil Cete İÇİmİzde Yahu..
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ne kadar anlatmaya çalışırsak çalışalım bazı şeyleri ya biz anlatamıyoruz ya da insanlar anlamak istemiyor. Üçüncü ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum.

1. Başkanın üslûbunu tasvip etmiyorum. Adlî takibat yapıldığı takdirde kişilik haklarına saldırı olduğuna bile hükmedilebilir. Yalnız bazı şeyler görmezlikten geliniyor. Hukuk herkese uygulandığı takdirde adalet tecelli eder. Emsal teşkil eden onca beyan ve olay varken, üstelik bu olayların cereyanı sırasında aynı federasyon iş başındayken neler yapılmıştır hatırlamak lazım. Eğer hatırlamakta güçlük çeken varsa ben söyleyeyim: Hiçbir şey!

2. Başkanın söyledikleri tamamen doğrudur; sadece söyleyiş biçimi yanlıştır.. İyi anlaşılması için vurgulamak istedim. Bu forumun benim yaşımdaki müdavimleri Sadık Deda'nın yönettiği maçları, özellikle de Trabzonspor maçlarını çok iyi hatırlarlar. -Bağlantı kurmakta güçlük çekenler için kısa bir açıklama: Cem Deda, Sadık Deda'nın oğludur.-Baba ve veledin maçlarımızda yaptıkları hatırlanınca N. Albayrak'ın söylediklerinin eksiği var, fazlası yok.

3. Daha önce de söyledim, yine söylüyorum: Mazlumun günahları zalimi hiçbir zaman haklı çıkarmaz.. Başkan, sık sık ağır bir dille eleştirdiğim ve böyle devam ettiği sürece de eleştireceğim yönetim ya da transfer fiyaskoları yüzünden bu cezayı almamıştır. Takımını sahada katletmeye ahdetmiş bir hakem hakkında yaptığı açıklamalar yüzünden almıştır.

4. Eğer camiam, kulübüm veya takımım o hakem ve sülalesinden zarar görmüşse ben o hakemin büyük tufanı müteakip Nuh'un Gemisi'nden karaya ilk ayak basan atasına kadar bütün gelmişine geçmişine barometre takarım..

5. Destek olmak isteyen olur, istemeyen olmaz. Sahip çıkılması, destek olunması gerektiğine inan da, cezayı hak ettiğini düşünen de saygıyı hak ediyor. Ama haklı çıkmak için dayanılan mesnetler o kadar komik ve çürük ki çok defa arkadaşların şaka yaptığına inanmak istiyorum. İşte birkaç numûne:

Başkan hakemleri de yenecek kadro kurmamış: Arkadaşlar bunu vaad eden kimdi? El insaf. Ortada ya ciddi bir unutkanlık var ya da çok daha ciddi bir göz ve kulak bozukluğu. Üçüncü ihtimali yine düşünmek istemiyorum. Taraftar olarak başkandan hesabını sorma hakkına sahip olduğumuz pekçok şey var. Geciken transferler, Fatih'in yerine adam alınmaması, Kanca'nın Brezilya seferi vb... Ama başkalarının yerine getirmedikleri vaadleri yüzünden adamı infaz edeceksek adalet anlayışımızda çok ciddi bir problem var demektir.

Başkan, seçimlerde bu federasyonu desteklemiş: Benzetme biraz kaba olacak ama bir köpek sahibini ısırırsa onu beslediği için suç sahibinin mi olur?

Başkan tribünlerden gelen tepki yüzünden böyle konuşmuş: Yani ortada bir hedef saptırma var. Allah şakına Vestel Manisaspor maçını kimse seyretmedi mi? Dikkat ediyorum kimse hakemin neler yaptığından bahsetmiyor. Lehine düdük çalınan bir futbolcunun niye çıldırmanın eşiğine gelip kart gördüğünü kimse merak etmiyor mu? Yoksa öyle bir futbolcu yok mu? Yoksa bizim sahada hakemlik namına şahit olduğumuz rezaletler gerçekte olmadı da algılarımız bize oyun mu oynadı? Sakın olup bitenleri görmeyenler çekirdek yemekten sahaya bakmaya fırsat bulamayanlar ya da bu yönetime zarar verecek her şeyi destekleyebilecek tıynette insanlar olmasınlar!

İçimizde çete varmış: Bunu hissî bir ifade olarak kabul etmek istiyorum. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Aksi halde hükmü müfteri olur. Yani iddia sahibi iddiasını ispat etmek mecburiyetindedir. Aksi takdirde iftiracı durumuna düşer. Eğer bu iddiayı ortaya atan arkadaşımız ciddi ise bunu bize ispatlasın ve biz de kulübümüzü bu çeteden kurtarmak için ne gerekiyorsa yapalım. Aksi taktirde ortada Başkan'ın ceza almasına sebebiyet veren ifadelerden çok daha ağır bir suç var demektir.

Muhtemel Kafa Karışıklıkları İçin Dipnotlar:

■ 4. Maddedeki “barometre takmak” ifadesi mecazî anlamda kullanılmıştır. Her önüme gelene barometre takmak gibi bir hobim yoktur. Beni tanıyan herkes bilir.
                      ■ Bu yazıda kimsenin şahsiyeti hedef alınmamış, sadece fikirlerin eleştirisi yapılmıştır. Makul dayanaklarınızla karşı çıkabilirsiniz.
                      ■ Bütün bu açıklamalara rağmen anlaşılmayan yerler olursa gerek bu başlık altında gerekse özel mesaj yoluyla, medeni ölçüler içinde olmak kaydıyla sorulabilir. Kimsenin, nasırına basılmış gibi feryat figan etmemesi rica olunur.
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 20.08.2006, 07:38.

Yorum

• arkadaslar ne tepkisi koyacaksiniz??? Ceza yerinde bence..Trabzonsporun Baskani böyle konusmamali o kadar..

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Vestel Manisaspor maçından sonra hakem Cem Deda'yla ilgili açıklamaları nedeniyle kendisine verilen 1 aylık cezanın önemli olmadığını söyledi, "Kulübün menfaatleri için her türlü cezaya razıyız"dedi.

Vaybee Baskan sen kulübün menfaatlerini düsünüyor musun?? Bos lafa Karnimiz tok..Hakemlere Hakaret ederek kulüb menfaati düsünülmüyor
                        En son Punisher-61 tarafından düzenlendi; 20.08.2006, 09:59.
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Başkanımızın dili maşallah konuşunca mangalda köz bırakmayanlardan..
                          Ahhh birde verdiği sözleri tutabilseydi ya zamanında..
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bir yıl hak mahrumiyeti verseydi keşke federasyon da bu şovmenler en azından maçlarda görünüp sinirlerimizi bozmasalardı...
                            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• başkan bey itiraza gerk duymamışken ne tepkisi?sukut ikrardandır derler,sayın başkan kabul etmiş cezanın haklı olduğunu ne diye çene yoruyoruz....

topic kapatılsın

Yorum

• Ben başkana şu anda destek olmam:
                                Ne ya komik duruma düşmeyelim:
                                bU DURUMLARA KALMAMAK İÇİN VAKTİNDEN ÖNCE YAPILMASI GEREKENLERİ YAPMALI ÖNCE:
                                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X