Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

PFDK'nın Başkan'a Verdiği Cezaya Tepkimizi Koyalım!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

abi en güzel tepkimiz şu olur... "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar!" pankartı...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben yolladım vede yollamaya devam ediyorum.en az 15 20 tane ben atarım.
      Saol kardeşim. Ne kadar çok mail okadar çok ses eder ama taraftarın tribünde çekirdek yediğini savunan arkadaşlarımızın bazıları ne yazık kı burada yetersiz kalıyor, acaba diyorum bilgisayar başında çekirdek yiyenler mi var ? Yada bu yaptıgımız taraftarlık görevi değil mi ? ben cevabını bulamadım
      BMN TRABZON

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yani eğer biz camia isek, kayıtsız kalmak işin en kötü tarafı olur. Diğer sorunları kendi içimizde hallederiz ama dışarıya karşı kale gibi durmalıyız.
        doğru söze ne denir..
        75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

ulusoy yonetımı yıne ısbasında. onceden beri sureklı zararı olan herıfın yonetımı yıne ısbasında.
          baskan ne demıs kı ceza alıyor? aılecek cete olmuslar demesı 1 ay ceza alacak bır soz degıl. onceden oldugu gıbı yıne ezılen trabzonspor oluyor maalesef

Yorum

bakın arkadaşlar bunlar bizi ve yönetimimizi küçük gördükleri için yapılan olaylardır.Bu şer...siz Haluk geyse yalakalığını bırakmalıdır çünkü bu geyse yalakası ve fbdende çekiniyor bundan bu kararlar çıkıyor konyaya 250 euro bize bu ceza bakın artık trabzonspor bu ikinci takımı trabzonspor olanları uzaklaştırmalı bunlar hep böyle zarar veriyor. Nuri başkanın konuşmasının içeriğine hiç katılmıyorum ama tepkisi haklıdır.
            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

ben tff mesaj attım ama sonucu değiştirirmi bilemiyorum ama ben rahatladım
              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

abi tepki koysak ne olacak ..bi taen doğru adam yokki bunlar ligin ilk maçına inadına cem papilayı verdiler...
                BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

abi başkan çok ağır konuştu...daha ilk haftalardan germeye gerek yok ama başkan bizim başkanımız koruyacaz tabi...federasyona mail ler uçuşsun derim ben...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

Arkadaslar ligin daha ilk haftasina bize Cem Papila koyup bize hemen mesaj verdiler sizi asla sampiyon etirmicez diye .
                    Ikinci haftada gorundu cem dedanin ettiklerini ,adam resmen herseyi manisaya caldi ,rezilik be,yeter artik.
                    Nedur su cektimiz su hakemlerlen,caldiklari sampiyonlumuz yetmedi yine caliyorlar...

Yorum

eee boşuna dememişler "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar."Ben olsam dümdüz giderdim başkan yine seviyeli konuştu.Cem deda gibi hakemler olduğu sürece bu ülkede sahaya pet yağar,bozuk para yağar hatta tribünden insan bile yağar.Ben iyiki manisa maçında değildim wallah ALLAH biliyo kesin atlardım sahaya.Böyle hakem olmaz.Şe...siz
                      MİMOZA

Yorum

Tepkiyi ortaya koymak güzelde, bu mesajlar gittikleri yerde daha açılmadan çöp kutusuna gönderiliyor. Sayın başkan kendi yanlışlarını örtpas etmek için hakemi ortaya attı maç sonrası. Artık bunları yemiyoruz. Çok eskide kaldı o günler. Sen işini doğru dürüst yapma sonra hakemi suçla. Bende gelip senin arkanda durup seni savunmaya çalışayım. Yok öyle yağma, işte böyle alırsın cezayı... Gerçi ceza da anlayana ya neyse.

Yorum

Tepki koyma olayı tamam doğrudur kale gibi durmalıyız.Ama bencede Cem deda öyle abartılacak kadar kötü bir maç yönetmedi...
                          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Kötü maç yönetmiş olsa bile başkan ona mal etmemeliydi. Sanki o gün Trabonspor sahada fırtına gibi esti, bir sağdan bir soldan rakibi bunalttı da bir hakem kalmıştı galibiyetimizi engelleyen...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

Zamanın birinde bir iş için bir müddet hapishaneye girmek üzre kafa yorarmış.
                              Sonunda aklına güzel bir fikir gelmiş.
                              Kral konuşma yaparken meydanın ortasında başlamış bağırmaya;
                              -İ.ne kral, i.ne kral.. diye..
                              Sonunda yakalamışlar ve ömür boyu zindana atmışlar.
                              -Yahu ben bu büyük cezayı hakedecek ne yaptım? diyecek olmuş da almış cevabını hemen..
                              -Devlet sırlarını açığa vurdun!

Fıkra mıkra, tam da olayın üzerine cuk diye oturmuş hani..
                              Korkarım yarın bizim başkan "Allah birdir!" dese ondan da ceza alır..

Ama yine de o sözü söylemeliydi o başka; Her sözün doğru olsun; lakin, her doğruyu her yerde söylemek doğru değildir..
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Cezada alsa Başkanı böyle haklı tesbitlerinden ve verdiği cesaretli demeçlerinden dolayı kutluyorum.
                                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X