Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kendi evlatlarımıza gelene kadar," iç işlerimiz" olan dış ülkelerin işleri var halledilmesi gereken!
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Sizin sülalenizi ..........m şerefsizler. Artık ne olcaksa olsun. Irak'a mı giriyoruz ne yapıyorsak yapalım.Üs mü kurucaz ne yapcaksak yapalım. Delircem yoksa.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• //SON DAKİKA\\
        Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü binası terör örgütü PKK mensupları tarafından saldırıya uğradı. Teröristlerin emniyet binasına attığı roketatar mermisinin binanın çatısına isabet etti.

Emniyet binasında küçük çaplı maddi hasar yaşanırken, olayda herhangi can kaybı ya da yaralanan olmadı.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Asker,ben bir asker gördüğümde öz abim öz kardeşim gibi hissediyorum o derece sıcak kanlı cana yakın hissediyorum bir askere birşey olduğunda ciğerım yanıyor.

Yorum

• Arap Ülkelerinin sorunları daha önemli.Nede olsa Şehit haberleri normal oldu son zamanlarda !!!
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bir de rum kesimi petrol aramış ona inat sondaj yapalım.

Yani ihtiyacımız olduğu için değil ruma inat Yazık.

Yorum

• Başımız sağolsun Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin, yakınlarınada sabır versin inş.
                HAMİ_41

Yorum

• Allah'ım delireceğim. Bilen biri varsa bana da söylesin.
                  Bu terör olayından, her gün evlatlarımızı kaybetme acısından daha önemli ne sorunu var bu ülkenin?

Yorum

• Hepimizin basi sagolsun, Allah ailelerine sabirlar versin.. Onlar SEHIT oldular, mekanlari Cennetdir Insallah..
                    Hayata inat GÜLÜMSE

Yorum

• daha ne kadar bicak kemiye dayanmasi lazim ?

Yorum

• Basimiz sagolsun...
                        Her ne kadar icimiz yansada bu aci prosedurden gecmemiz gerekiyor cunku Türkiyenin gelisimi sadece bu kahrolasi PKK meselesi engelliyor ve bazi arkadaslar her ne kadar kabullenmek istemiyorsada bu kurumu ayakda tutan dis etkenler olmasa hayvan zekasindan daha dusuk olan dagdaki p.cler bu kadar organize olmasi imkansiz zaten...

Israil ve Kibris sorunlari devam ettikce maalesef serefsizleri eylemleri siddetle devam edickedir sabrederek mücadeleye devam etmeliyiz...

Keske bir cözum olsa ama dunyada insanoglunun dini imani para oldugu muddetce bu olaylarin bitmesi imkansizdir...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah'ım delireceğim. Bilen biri varsa bana da söylesin.
                          Bu terör olayından, her gün evlatlarımızı kaybetme acısından daha önemli ne sorunu var bu ülkenin?[
                          Öyle deme Sibel somali aç filistine bomba yağıyo arap ülkeleri krizde abd sürekli direktif vermeye çağırıyor adam bir boşta kalsa neler yapacakta. Çok meşgul bu aralar
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah'ım delireceğim. Bilen biri varsa bana da söylesin.
                            Bu terör olayından, her gün evlatlarımızı kaybetme acısından daha önemli ne sorunu var bu ülkenin?

Bundan daha önemli bir sorunu yok ama cok sorunlari var.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İzmir'e iki tane Şehit tabutu gidiyor, ve o İzmir'de "kahrolsun pkk!" dediği için bir engelli vatandaşımız linç ediliyor.
                              Spor'a bakıyorsunuz tonlarca suça rağmen "onurlu şerefli yürüyüşümüz" söylemleri aşağılık ağızlardan düşmüyor.

Dünya tersine dönerde bu kadar mı döner ?
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Şırnak' ın Beytüşşebap İlçesi'nde güvenlik güçlerine pusu kuran PKK'lı teröristlerin açtığı ateşte yaralanan 5 askerden 2' si şehit oldu...

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. 2 ocağa daha ateş düştü. Allah ailelerine sabırlar versin. Milletimize sabırlar versin demiyorum çünkü millet millet olma vasfını çoktan yitirmiş...
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X