Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslında bazen yurt dışında yaşayanlara imreniyorum. Vatanı seviyoruz hali ortada, Trabzonsporu seviyoruz hali ortada, Milan'ı severim hali ortada saysam daha da uzar. Acaba sorun bende mi diyorum bazen. Sağcıyı dinleyince sağcılardan solcuyu dinleyince solculardan nefret ediyorum, koltuk sevdası için ruhunu satanlardan nefret ediyorum, adalet sisteminden nedret ediyorum kısacası ediyorum da ediyorum.

Hayır hepsinden uzaklaşmak için bordo-mavi renkelere gönül veriyoruz şike mi dersin, basietsiz yönetimler mi dersin, futbolun katili Türk hakemleri mi dersin federasyon mu dersin daha fena moralimiz bozuluyor.

Hem O masum insanların suçu neydi ki? Derdiniz terörse durumları bu noktaya getiren siyasileri hedef alın en azından ne biliyim suçu günahı olmayan onlarca kişi belki çocuklar bir hiç uğruna ölüyor. Millet zaten umursamaz ölmüş ölümleri. Siyasilerde yarın kınarlar öbür gün birisi başkanlık,birisi koltuk için çırpınmaya devam eder.Diğer ikisinin ne yaptığı da belli değil. Gidin onları hedef alın belki canları yanınca birşeyler yaparlar. Belki 1-2 bakan veya milletvekili ölürse kınamaktan başka birşey yaparlar.

Yorum

• İlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyide bu yılların sorunu yok çözüm süreciymiş 30 kasımmış ne fark eder ? chpsi mhpsi akpsi mi var bu işin ? chp gelirse bombalar patlamayacak terör sorunu çözülecek mi ? ben doğuda bizzat gördüm seçimlerde chp hdp arabaları yan yanaydı bayrakları hatta chp millet vekilleri ve hdp millet vekilleri aynı anda ilçelere gelip esnafını beraber ziyaret ediyordu bunuda siyasete bağlamayalım lütfen..
      Hükümetin çözüm sürecinde hatası yok mu?Vur emrini engelleyen operasyonları durduran istirahat polislerini dağıtan kimdi acaba?Bunlar hata değil mi?
      Öğretmen arkadaşıma İstanbul'daki bir lisede öğrencisi kürtçe küfrediyor aman hocam bir şey yapamayız hassas konu denilirken aynı öğrenci başka öğretmene Türkçe küfredince okuldan atılıyor.Bu örnekteki gibi çözüm sürecinde aman hassas konu denilip yapılması gerekenler halının altına süpürüldü.Şimdi o toz geldi bizi boğuyor.
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

• Sayın Başbakanımız teröristlerin bir ticari taksi ile hava limanına geldiğini açıklayınca beni düşündüren bir konu aklıma geldi.Çok zor şartlar altında polis elinden geldiğince teröre karşı tedbir almaya çalışıyor peki vatandaşlarımız teröre karşı yeterince bilinçli hareket ediyor mu veya terörle mücadelede güvenlik görevlilerine yeterli yardımı yapıyor mu yoksa bana ne polis görevini yapsın zihniyeti daha ağırlıkta mı, bu konu sorgulanmalı, yaz günü bu şahıslar kaleşinkof tüfeklerle hava alanı girişine gelirken güvenlik çemberi dışında kalan bu silahlı teröristlerle hiç bir vatandaşımız karşılaşmamış mı, karşılaşan vatandaşlarımız var ise hiç şüphe duymamışlar mı veya şüphe duydular ise 155 polis imdat telefonunu arayıp ihbarda bulunmamışlar mı.Artık ülkemiz vatandaşlarının teröre karşı daha bilinçli hale gelmesi güvenlik güçleri ile daha iç içe olması gerekir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hükümetin çözüm sürecinde hatası yok mu?Vur emrini engelleyen operasyonları durduran istirahat polislerini dağıtan kimdi acaba?Bunlar hata değil mi?
          Öğretmen arkadaşıma İstanbul'daki bir lisede öğrencisi kürtçe küfrediyor aman hocam bir şey yapamayız hassas konu denilirken aynı öğrenci başka öğretmene Türkçe küfredince okuldan atılıyor.Bu örnekteki gibi çözüm sürecinde aman hassas konu denilip yapılması gerekenler halının altına süpürüldü.Şimdi o toz geldi bizi boğuyor.
          iyi güzelde söylemek istediğim şey çözüm süreci 3 yıl sürecek diye planlanmadı..nasıl 3 yıl memur doğuda eskiye nazaran rahat görev yaptıysa bunlar planlanarak bu göze alındı 3 sene boyunca adamın cephanelik yapacağını kimse bilemez fakat bunun akpsi chpsi mhpsi yoktur bunu anlatmaya çalışıyoruz.. vur emrinin olmadığı operasyonlar gibi vur emrinin olduğu operasyonlarda var vede vur emri yok diye birşey yok onlarda eskide kaldı birçok ilçenin hali ortada.. böyle bir durumda okuldaki kürt öğrenciye mhp chp yada başka bir siyasi parti nasıl tavırla yaklaşabilirdi bizi o tozun içinde nasıl boğmazdı bu işi neden siyasete bağlıyoruz bunu düşünmek gerek ülkede güzel işler olunca herşey iyi güzel terör olayı bu ülkenin senelerdir başında ve büyük bir sorun fakat bunun çözümü süreci falan yoktur..
          #50 Jackson Avelino Coelho
          #7Miroslaw Szymkowiak
          #61 İbrahima Yattara

Yorum

iyi güzelde söylemek istediğim şey çözüm süreci 3 yıl sürecek diye planlanmadı..nasıl 3 yıl memur doğuda eskiye nazaran rahat görev yaptıysa bunlar planlanarak bu göze alındı 3 sene boyunca adamın cephanelik yapacağını kimse bilemez fakat bunun akpsi chpsi mhpsi yoktur bunu anlatmaya çalışıyoruz.. vur emrinin olmadığı operasyonlar gibi vur emrinin olduğu operasyonlarda var vede vur emri yok diye birşey yok onlarda eskide kaldı birçok ilçenin hali ortada.. böyle bir durumda okuldaki kürt öğrenciye mhp chp yada başka bir siyasi parti nasıl tavırla yaklaşabilirdi bizi o tozun içinde nasıl boğmazdı bu işi neden siyasete bağlıyoruz bunu düşünmek gerek ülkede güzel işler olunca herşey iyi güzel terör olayı bu ülkenin senelerdir başında ve büyük bir sorun fakat bunun çözümü süreci falan yoktur..
            3 sene boyunca adamın cephanelik yapacağını kimse bilemez mi istihbarat ne işi yarıyor acaba ?Operasyonlar engellenmiştir.Görülen hareketler görülmezlikten gelinmesi söylenmiştir.
            fakat bunun akpsi chpsi mhpsi yoktur cümlenize katılıyorum.Ama olayın sıcaklığında AKP İstanbul İl başkanının Kılıçdaroğlu'na giydirmesine kadar doğru.Bu konuda bile birlik olamıyoruz.
            kürt öğrenciye mhp chp yada başka bir siyasi parti nasıl tavırla yaklaşabilirdi cümlenize diğer sorunda bu eğitimde siyaset olmaz Eğitimde ki tek siyaset ülke sevgisidir.Her şeye siyaset bulaştırmak diğer büyük hatadır.Bu yapılması gereken şey suç işlendiğinde gereken işlemin uygulanmasıydı.Zamanında gerekenler yapılsaydı toz bizi boğmazdı.
            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
            Sizler var ya .....

Yorum

akpsi, chpsi, mhpsi yoktur konusuna katiliyorum ama sen cephanelik yapildigini bilemezsin diyosun ama sehirlere bombalar yigdiklarini biliyorlardi. teroristleri kapidan davulla zurnayla aldilar acilimi yaptilar, adamlar iceri girdikten sonra bi anda dusman kesildiler. simdi de sanki chp bunlari yapmis gibi chpye yukleniyorlar. dun de israile laf ediyordu bu insanlar rabialar falan simdi anlasma yapildi ses yok. rusyayla da ayni. ulkede guzel ne is olcak daha her ay biyerler patliyor, halk zaten kutuplasmis herkes bir yandan cekiyor.
              bu teroristlere kizgin gencler demedi mi cumhurbaskani? milyonlarca suriyeliyi aldin iceri simdi ayikla bakalim nasil ayiklicaksin. adamlar gidip de turistik mekanlarda polisin oldugu yerlere saldiriyor bide. Allah korusun bir metroya bir alisveris merkezine saldirsalar boyle yuzlerce insan olur gider. napcaz bilmiyorum. cumhurbaskaninin basbakanin cikip artik insanlari birbirine yaklastirmasi lazim. birakin su dinci laik kurt turk catismalarini bikac sene ara verin demesi lazim. tum partilerin toplanip insanlari yatistirmasi lazim ama aksine hala herkes birbirine salliyor.

polis terorist vurmus bu konuda bile millet ayristi. adam orda yuzlerce kisinin hayatini kurtardi, ben bekliyorum ki adami kahraman ilan etcekler heykelini dikcekler, yok. olur mu? illa yok neden soyle yapmadi yok boyle yapmadi kardesim karsisinda terorist var elinde otomatik silahla arkasinda bomba yuklu. gorsen aklin cikar adam orda herifi vurmus, vurup da kacmamis ha vurup bide yanina gidip bakiyor kontrol ediyor sonra bombayi farkedince kaciyor hala bizim insanimiz birbirine laf soyluyor.

neyse demem odur ki siyasetten uzak bir sekilde tum partiler cumhurbaskani da dahil bir araya gelip turk insanina biz kardesiz mesaji vermeli. tartisabiliriz, farkli dusunebiliriz nolursa olsun bu savas ortami artik orda akplisi chplisi mhplisi turku kurdu lazi muslumani hristiyani yahudisi hepsi birlikte oluyor. bomba patlayinca bu chpliymis bu akpliymis demiyor. sacma sapan biyere varmayan tartismalari birakmamiz lazim artik.
              En son Poor tarafından düzenlendi; 29.06.2016, 03:52.

Yorum

• Gecen sene nerdeyse her hafta atatürkten yurtdisina ucuyordum.Büyük gecmis olsun.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kondurulur mu hic Ugur kardesim. Daha dün ucak düsürdügümüzde yikilmayiz diyenler, bugün yere cöküp tükürdüklerini bir güzel yaladilar.
                  Sadece yalamakla kalmayacak , daha tazminatlarida pasa pasa odeyecek, hatta putinle bulusup artik kapali kapilar ardinda ne yaparlar bilmiyorum, mesela korebe oynayabilirler, su koskoca ulkeyi bunun gibi tipler yonetiyorya hepsi mustehak.helal olsun putin baskana,..bravo
                  County of Essex

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ................tarihinde.............../................ de olan hain saldırıyı kınıyoruz. ...... güvenlik görevlimiz şehid olmuş ..... vatandaşımız hayatını kaybetmiş.......... vatandaşımızda yaranlanmıştır.
                    Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza şifalar dileriz.
                    ..........
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• Maalesef teröristler istedikleri eylemi istedikleri zamanda yapıyor....

İstihbarat anlamında çok zayıfız......

600 bin asker , 300 bin polis binlerce istihbarat elemanımız var ama ülkenin her yerinde terör-itler ellerinin kolllarını sallaya sallaya eylem yapabiliyor...

Bizim bu tip olaylarda tek başarımız var :

olaylar bittikten sonra olay yerine güzel ambulans gönderip ölü ve yaralılarımızı güzel topluyoruz....

birde hukuk o zaman çok çabuk işliyor hemen yayın yasağı geliyor.... Bu iki kurum çok iyi ( !!!!!) çalışıyor....
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 29.06.2016, 08:25.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• "Ak Parti, CHP, HDP ve MHP İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıya ilişkin Meclis Genel Kurulu'nda açıklama yaptı. Grup başkanvekilleri yaptıkları açıklamalarda saldırıyı kınayarak birlik çağrısı yaptı."

Işid yerine pkk olsaydı ?

Çok şerefsizler çok namussuzlar gördüm ama hdp'liler kadarını görmedim.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

3 sene boyunca adamın cephanelik yapacağını kimse bilemez fakat bunun akpsi chpsi mhpsi yoktur bunu anlatmaya çalışıyoruz..
                          Muhtemelen bu saatlerde uyuyorsundur. Uyandığında elini yüzünü iyice bir yıka sonra ne yazdığına bir daha bak kardeşim.
                          Trabzonspor √
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Ak Parti, CHP, HDP ve MHP İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıya ilişkin Meclis Genel Kurulu'nda açıklama yaptı. Grup başkanvekilleri yaptıkları açıklamalarda saldırıyı kınayarak birlik çağrısı yaptı."

Işid yerine pkk olsaydı ?

Çok şerefsizler çok namussuzlar gördüm ama hdp'liler kadarını görmedim.
                            üç beş sinirli gencti hukumete gore isid. akp kadar serefsizini gordunuz mu peki?

Yorum

• Bu arada dün 3 aslan parçasını daha şehit ettiler Diyarbakır'da.....

1 polis ve 2 askerimiz daha şehit oldu....

Artık haber bile olmuyor bu şehitler......
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                üç beş sinirli gencti hukumete gore isid. akp kadar serefsizini gordunuz mu peki?
                                hdp ile bariz yanlışları olan akp'yi kasdettiğiniz anlamda asla kıyaslamam.
                                Trabzonspor √
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X