Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Turkler islamdan oncede vardi. Su islam, din muhabbetini bosu bosuna getirip durmayin. Bu savas dinler arasi bir savas degil.

Isid de musluman, pkkda da muslumanlar var.
    Yillardir hocaefendi diye kapilarinda yattiginiz adamlar da musluman gorduk ne yaptiklarini hep beraber.
    Diceksiniz ki onlar musluman degil musluman adam bunu yapmaz.

Kimin ne oldugunu namaz kilmasiyla dini konusmalariyla falan anlayamiyoruz arkadaslar. Feto bunun en buyuk ornegi. Herkesin dini kendine bana istedigin kadar muslumanim de namaz kil hacca git umrumda degil.

Din kardesi dedigimiz araplar dun 1. Dunya savasinda ingilizlerle beraber olup bize saldirmadi mi?
    Biz almanlarla muttefik olmadik mi?
    Yillarca yahudilerle hristiyanlarla birlikte yasamadik mi?

Dini su islere alet etmeyin. Savas dinler savasi degil dinle alakali da degil. Ortada ulkeler ve cikarlari var.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav elin iran'ın Tahran'ında hafta başı bombamı patlatıyor teröristler.
      Senin memleketindeki gibi ekonomik krizlemi uğraşıyorlar.
      Senin memleketindeki gibi önce palazlandırıp sonra kendileri işin içinden sıyrılıp fetömü icad ediyorlar.
      Senin memleketindeki gibi kıvrak siyasetmi yapıyor adamlar.
      Senin evindeki sorunlar bittide elin sorunlarınımı dert ediyorsun.
      Söylesene arkadaş sen nerde yaşıyorsun?
      olur mu yahu? güllük gülistanlik yasiyorlar, ekonomileri harika, gayri safi milli hasilalarindan hic bahsetmiyorum bile.

siddet desen sifir ülkede, o yüzdendir ki Avrupa'ya gecmeye calisan mültecilerin arasinda iraklilar'dan sonra iran'lilar geliyor. rahat batiyor iste...

bu aldigin cevap; ama hala neden oradalar sorusuna cevap veremedin. bu soru digerleri icin de gecerli, mesela rusya, mesela kanada meselalar gider böyle.

Yorum

• Islami bu savasa alet edenler insanlari kullananlardir. Nasil ki isid milleti olduruyor sonra da cennete gitceklerine inaniyor ayni sekilde burda da insanlar din uzerinden kullaniliyor.

Biri de cikmis isidin sehit ettigi asker daha yuksek sehittir diyor. Sen git sehit ol ozaman?

Madem zor zamanlardan geciyoruz bu milletin bas kumandaninin ogullarindan biri curuk raporu aldi biri 28 gun askerlik yapti. Kim zor zamandan geciyor?
        Fakir halk zor zamandan gecerken taptiginiz adamlar gemi almaya o laf ettiginiz avrupalarda yasamaya devam ediyor.

Oy verdiginiz adamin cocuklari laf ettiginiz amerikada okudu. Simdi de master icin gavur dediginiz italyaya gitmis.

Yorum

• Adama bak yahu dinden çıkardı bizi olaya bak olaya

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TSK ve siyasilerin 2 asker hakkında açıklama yapmaması çok üzücü... Kendi askerini ve videoya bakarsak canice şehit edilmiş iki askerine sahip çıkamıyorsan yüz üstü bırakıyorsan bende güvenmem sana.
            Yazilacak çok sey var da yazamiyorum... ama merak ettim ne demis Tsk ve siyâsiler yetkililer ? açiklmalarina sövecem simdi
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ne islami be kardeşim bunların derdinin islam mislam olmadığını anlamak için geri zekâlının önde olanı olmak gerek.
              Dolandırıcılık, hırsızlık, yankesicilik, yolsuzlukta ilk sıralardayız zirveyi kimseye bırakma niyetimiz yok.
              Sadece 17-25 Aralık mevzusu yüzyılın rekorudur.
              Söylesene arkadaş islamın neresinde faiz var?
              Bunların islamı kamyon kamyon dolar'dır, Türk parasına bile tamah etmezler siz bakmayın dolar bozdurun safsatalarına.
              Dolar bozdur diyen adam 2 gün önce milletin parasıyla millete hava atarak geçiş ücretini dolar kurundan etti.
              Hani bi laf varya yiyin ağalar...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazilacak çok sey var da yazamiyorum... ama merak ettim ne demis Tsk ve siyâsiler yetkililer ? açiklmalarina sövecem simdi
                Hiç biri açıklama yapmadı. Muhalif partiden bir iki millet vekili meclise taşıdı onlarda cevap alamadı veya ben bulamadım... İşin garibi bütün dünya gazetelerinde bu olaya değinilirken bizde kimse konuşmuyor veya konuşamıyor...
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Hiç biri açıklama yapmadı. Muhalif partiden bir iki millet vekili meclise taşıdı onlarda cevap alamadı veya ben bulamadım... İşin garibi bütün dünya gazetelerinde bu olaya değinilirken bizde kimse konuşmuyor veya konuşamıyor...
                  Kafa gitti, yanlis okumusum ben... yapmamasi degil yapmasi olarak okudum...
                  Tarihimizin en büyük rezilliklerinden birini yasiyoruz
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ..
                    En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 20:53.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      olur mu yahu? güllük gülistanlik yasiyorlar, ekonomileri harika, gayri safi milli hasilalarindan hic bahsetmiyorum bile.

siddet desen sifir ülkede, o yüzdendir ki Avrupa'ya gecmeye calisan mültecilerin arasinda iraklilar'dan sonra iran'lilar geliyor. rahat batiyor iste...

bu aldigin cevap; ama hala neden oradalar sorusuna cevap veremedin. bu soru digerleri icin de gecerli, mesela rusya, mesela kanada meselalar gider böyle.
                      Yav orda olan şiddetin, yolsuzluğun,ahlaksızlığın, haram yiyiciliğin, yolsuzluğun, terörün 50 mislisi var bu ülkede.
                      Ciddi soruyorum Istanbul'un neresinde yaşıyorsun o kadar toz pembe görüyorsun.
                      Yahu onların bir çıkarı menfaati var senin neyin var?
                      Mesela, Kıbrıs harekatı öncesi dünya karşımızdayken bir tek Libya lideri Kaddafi yardım ettiği yerde ahde vefa olarak 40 yıl sonra adamın memleketi karışmış kendi köyüne saklanacak kadar aciz durumdayken senin ne çıkarın vardıda gittin Libya'ya muhaliflere seslendin?
                      Italya limanlarına çöktü, Ingiliz'ler petrolune, Fransızlarda inşaat yapacak peki ya sen, sen ne bok yemeye sana zamanında bir tek kucak açan adamı sattın?
                      Emir erin ABD o gün ne emrettiyse bugünde bir benzer emri aldın girdin Suriye'ye.
                      Hani afedersin boktan açıldı ya bi ara mevzu, inan boktan daha temiz değiller en azından boktan gübre olur bunlardan o'da olmaz.

Yorum

Yav orda olan şiddetin, yolsuzluğun,ahlaksızlığın, haram yiyiciliğin, yolsuzluğun, terörün 50 mislisi var bu ülkede.
                        Mesela, Kıbrıs harekatı öncesi dünya karşımızdayken bir tek Libya lideri Kaddafi yardım ettiği yerde ahde vefa olarak 40 yıl sonra adamın memleketi karışmış kendi köyüne saklanacak kadar aciz durumdayken senin ne çıkarın vardıda gittin Libya'ya muhaliflere seslendin?
                        Italya limanlarına çöktü, Ingiliz'ler petrolune, Fransızlarda inşaat yapacak peki ya sen, sen ne bok yemeye sana zamanında bir tek kucak açan adamı sattın?
                        Emir erin ABD o gün ne emrettiyse bugünde bir benzer emri aldın girdin Suriye'ye.
                        Hani afedersin boktan açıldı ya bi ara mevzu, inan boktan daha temiz değiller en azından boktan gübre olur bunlardan o'da olmaz.

Yorum

bütün dünya diyorsunda, ben ne auvusturya nede alman haberlerinde bu olaya deginildigini görmedim, heleki avusturya gibi türkiyeyi her firsatta kücük düsürecek yalan yanlis haber yapan yerde bile bu olaydan hicbirsey okumadim duymadim. sabah aksam haber bakiyorum, bu olaya yabancilar ne diyor ne yaziyor diye, ne tv haberlerinde nede gazetelerde birsey görmedim.

Yorum

haaa Amerika emretti sen de girdin öyle mi? hani tipki baba bush'un 90'da özal'a sakin girmeyin batakliga dedigi gibi öyle mi?

yahu fatih senin tarih bilgin de sifir. rte'den fazla hamaset yapiyorsun ama aksi yönde. senin zihniyetin bacaklarini kir, sesini cikarma otur oturdugun yerde zihniyeti. öngörü yok ama geriye dogru elestiri bol. hey yavrum asalet.

Yorum

haaa Amerika emretti sen de girdin öyle mi? hani tipki baba bush'un 90'da özal'a sakin girmeyin batakliga dedigi gibi öyle mi?

yahu fatih senin tarih bilgin de sifir. rte'den fazla hamaset yapiyorsun ama aksi yönde. senin zihniyetin bacaklarini kir, sesini cikarma otur oturdugun yerde zihniyeti. öngörü yok ama geriye dogru elestiri bol. hey yavrum asalet.
                              Yok eniştesi emretti.
                              Yahu arkadaş sabahtan beri iki kelam etrafında dönüyorsun ne anlatmaya çalıştığın belli değil kalkıp tarih bilgime laf söylüyorsun o kadar uzun boylu değil.

Yorum

Yok eniştesi emretti.
                                Yahu arkadaş sabahtan beri iki kelam etrafında dönüyorsun ne anlatmaya çalıştığın belli değil kalkıp tarih bilgime laf söylüyorsun o kadar uzun boylu değil.
                                eee sen de muhalefet yapacagim diye ortadogu strateji uzmani kesiliyorsun ya basimiza?

gecmisi okuyamiyorsun bari zaten ezelden oldugun batakligin gerceklerini gör.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X