Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporlu bazı taraftarın bile bunlara yeşil ışık yaktığını gördüm ya, ölsem diyorum.
    Şike sürecinde dik durmuşmuş.
    Durduysa durdu. Ey büyük Allahım sen aklıma mukayet ol.
    Ne hale geldik biz?

Yorum

• Bati (AB tarafi ) haric her tarafimiz savas basladi.en son Azerbaycan ve ermeniler birbirine girdi.Aslinda büyüklerin savasini kücükler yapiyor.Amerika rusya savasi aslinda.Yakinda Kafkaslardada cikar savas.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Lanetlenen kavimler gibi taş olmayı çoktan hak ettik bence.

Yorum

• Ynt: Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Artık şehid haberi gelmiyor deyip, daha ne arıyorsunuz diyen bazı öküzler var ki sorma gitsin arkadaş.
          Ulan şehid haberi son zamanlarda gelmiyor ama bu millet gerekirse şehid olur ama böyle rezil bir yaşam biçimine mahkum edilemez ya da eskiden edilemezdi demek daha doğru.

3'lü koalisyon dönemi hep eleştirilir. Evet bende katılıyorum çok hatalar yapılmış ülke iflas boyutuna gelmiştir. Lakin her zaman atlanılan bir konu var. Bakınız o döneme it pkk ile öyle bir mücadele edilmiş ki hem karşı taraf bitme noktasına gelmiş hem de bizden şehid haberleri çok azalmış.

Şimdi Müslüman olarak, Müslüman bir Türk olarak;

Ya boğazımızı düşünüp, ilk amacımız işkembeyi doldurmak olacak ya da kıt kanaat geçinirim ama atalarımızla hep övündüğümüz gibi onurum ve haysiyetimi korurum diyerek gerekirse yine şehid olacağız.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Türkiye maalesef hiç iyi yerde değil pkk Karadenizede el atmaya çalışıyor umarım Karadenizde yaşayanlar durumun ciddiyetinde olurlar..Bayrağımıza Vatanımıza sahip çıkmak zorundayız bu Vatan kolay alınmadı.
            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Akp'den PKK heykeline izin

PKK'nın ilk saldırısını yapanın heykeli dikildi

PKK 15 Ağustos 1984'te Eruh ve Şemdinli'yi basıp 1 askeri şehit ederek silahlı terör olaylarını başlatmıştı. Bu olayların 30. yıldönümünde PKK'lıların gömüldüğü Diyarbakır Lice'deki 'Şehit Harun Şehitliği'nde tören düzenlendi.

Eruh ve Şemdinli baskınlarını yapan PKK'lıların başı Mahsum Korkmaz'ın mezarlığın girişindeki dev heykelin açılışı da bu tören sırasında yapıldı. Güvenlik güçleri ne olay yerine geldi, ne de uyarıda bulundu.

Hep söylüyorum. AKP'liler Pkk'lılardan daha tehlikelidir.

Askerleri şehit edenlerin heykelleri polislerin gözü önünde dikiliyor ve kimse ses çıkarmıyor. TSK bile sindirilmiş artık.

Akp'liler artık Türk kimliklerini kaybetmiş dönmelerdir. Üzerine alınan alınsın. Artık aleni şekilde bölgenin sistemli şekilde pkk'ya devrini hayata geçiriyorlar. Bildiğin devlet eliyle hainlik yapılıyor. Din kisvesiyle insanlar milli ve ulusal bilinçten koparılarak duyarlılıkları yok ediliyor.
              En son erolizmts tarafından düzenlendi; 16.08.2014, 13:48.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Ne yazık ki bunlara göz yuman vicdanını satmışlar en çok da bizim içimizde.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu görüntüler akıl almaz inanılır gibi değil devlet filan kalmamış ülkede resmen ülkenin bazı yerlerini pkkya teslim ettiler ne zaman uyanacak acaba şu insanlarımız..
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Akp milletin nabzını ölçüyor. Şu an sosyal medya'ya baktığımda şöyle bir tt var: İhanetinHeykeli ChpKuklasıMhp.

Görüldüğü gibi milletin parasıyla Akp propagandası yapan meşhur Sümeyye'nin trolleri ve paralı hesaplar klasik manipulasyonu yine devreye sokmuşlar. Sanki o heykeli diktiren partiler Chp ve Mhp. Üzücü olan ise Akp'nin yönettiği, Akp'nin atatığı vali'nin bulunduğu ve yine Akp'nin atadığı emniyet müdürünün yönettiği topraklarda izin verildi bu hainliğe. Ama heykeli diktirdi diye Mhp'ye ve Chp'ye küfür eden Akp'liler var lan. Ciddi anlamda Akp'liler artık uçmuş durumda.

Bu heykeli diktiren Akp bildiğin kamuoyu yoklaması yapıyor. Apo'nun heykeli için nabız yoklamasıdır bu. İlk pkk terör eylemini yöneten ve 1 askeri şehit eden bu teröristin heykelinin yarın birgün yıkılması süpriz olmaz, lakin Akp şu mesajı da almıştır sanırım; bölgenin pkk'ya adım adım bırakılması Akp seçmen kitlesi üzerinde olumsuz bir etki yaratmayacak.
                    En son erolizmts tarafından düzenlendi; 16.08.2014, 17:21.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Ben böyle bir kaypak ülke görmedim...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Diyeceklerim forum kurallarının dışında kalıyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ynt: Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Gözler vardır görmez, kulaklar vardır duymazlar.
                          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Bu daha başlangıç diyor gidiyorum.

Yorum

• Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X