Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada surada hdpyı de elestırn deyınce. Chp. Crmaatı de elestırın deyınce. Bır dunya elestırı alıyorum gercekten cok uzucu. Hdyı savunsam rteyı akpyı yerden yere vursam olumlu elestırı alırım kesın. Geldıgımız nokta cok uzucu.bnce hepsını cok agır elestırmelıyuz. Ozellkle hdpye artık haddı bıldırılmelı.
    En son emre6117 tarafından düzenlendi; 07.09.2015, 00:27.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Chp. Crmaatı de elestırın deyınce.
      Boyları posları devrilsin onların. Hep onların yüzünden.

Rahatlarsın umarım.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bu ülkenin yönetiminde rol alan kimsede en üstten en aşağıya kadar gram vicdan kırıntısı kalmamış! YAZIKLAR OLSUN!
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Bak kardesım cok buyuk yanlıslat yapıldı akp ve rte tarafından. Ama sen bana chp. Hdp. Cemaarın yaptıgı haınlıgı elestır. Nerede cıcı cocuk demırtas. Nerede pkk terorıst degıldır dıyen pelvın buldan.
          herkes kendi pisliğinden sorumludur.
          En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 07.09.2015, 01:38.
          Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
          -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• 30

ama biz yine muhalefete ve pkk ya yüklenelim.
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• AĞIZ DOLUSU KÜFÜR ediyorum, burada gencecik aslan parçalarının bedenleri param parça olurken, para peşinde siyaset yapanların çanaklarını yalayanlara.

Yorum

• [QUOTE=emre6117;1920241773]Ben sıvıl halk mı bombalansın dedım. Sehrı cok ıyı bır ıstıhbarat la. Tum kımlık bılgılerı alınarak bosaltırsın. Bn 1 mılyon pkk sempatızanının olmesıne kusıra bakmayın da 1 sehıdımızı vermem.[/QUOTE

Cekinme bilader niye cekiniyosun. Evet gerekirse sehirleri bile bombalayacaksin. Masum halkmis. Ulan orada sehit olan asker masum degilmi? Beraber buyudugum arkadasim orada sehit oldu. Omru boyunca Giresun disina cikmamisti. Gece catismaya giriyosun. Serefsizlerden bi kac tanesini olduruyosun. Sabah gidip bakiyorsun. Oldurdugun serefsiz hergun sigara aldigin bakkalin sahibi. Digeride koyun imami. Neyse yazdikca sinirleniyorum

Yorum

• her kafadan bir ses çıkıyor
                  En son Derin Trabzon tarafından düzenlendi; 07.09.2015, 01:36.
                  Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Herkes bu ıste sorumluudr. Herkes cıddı hatalar yapmıstır. Apoyu uzlasmacı secen rtede. Demırtas ıle ıttıfak yapan kılıcdarogluda. Herseye hayır dıyen bahcelıde. Dusmanım dusmanı dostum dıyen f. Gulende. Asagıtukursen sakal yukarısı bıyık mısalı. Hepsı bataklıkta boguldular. Ama hala cırpınıyorlar. Ozelestırı yaoan yok. Herkes kendı ıdeallerı pesınde.

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      AĞIZ DOLUSU KÜFÜR ediyorum, burada gencecik aslan parçalarının bedenleri param parça olurken, para peşinde siyaset yapanların çanaklarını yalayanlara.
                      Hocam Hakkaridesiniz galiba dikkat edin kendinize. Allah yardımcınız olsun.
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Pkk ya yuklenmeyelım mı. Neyın kafası bu. Pkk oldurmuyor degılmı. Yazık gercekte yazık. Bıraz utanın sehıtlerımızden barı de. Pkk ya destekcı mesaj atmayın barı.

Yorum

Herkes bu ıste sorumluudr. Herkes cıddı hatalar yapmıstır. Apoyu uzlasmacı secen rtede. Demırtas ıle ıttıfak yapan kılıcdarogluda. Herseye hayır dıyen bahcelıde. Dusmanım dusmanı dostum dıyen f. Gulende. Asagıtukursen sakal yukarısı bıyık mısalı. Hepsı bataklıkta boguldular. Ama hala cırpınıyorlar. Ozelestırı yaoan yok. Herkes kendı ıdeallerı pesınde.
                          Herşeye hayır diyen Bahçeli sözünü bir açsana bizde bilelim Bahçeli hangi herşeye hayır demiş.

Ulan adam hepi topu 4 tane şart söyledi hükümet kurmaya hazırız dedi, bumu herşeye hayır demek.

Sen 4 şarta evet dedinde Bahçelimi ben hükümet kurmuyorum dedi?
                          Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

Bu arada surada hdpyı de elestırn deyınce. Chp. Crmaatı de elestırın deyınce. Bır dunya elestırı alıyorum gercekten cok uzucu. Hdyı savunsam rteyı akpyı yerden yere vursam olumlu elestırı alırım kesın. Geldıgımız nokta cok uzucu.bnce hepsını cok agır elestırmelıyuz. Ozellkle hdpye artık haddı bıldırılmelı.
                            Kardeşim chp merkelin piyonudur cemaat yani fetö terör örgütü yahudilerin piyonudur amaclari türkiyenin büyümesini engellemektir ..PKK nin para akişini berlin sağliyor fetö terör örgütüde medya desteği veriyor

Yorum

• 20 yaşindaki çocuklarla pkk bitmez yaziyoruz yillardir diyoruz kac kere yazacaz
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam Hakkaridesiniz galiba dikkat edin kendinize. Allah yardımcınız olsun.
                                Amin, Allah tüm askerimizin ve polisimizin yardımcısı olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X