Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayserispor kimmiş? Sorun bizde. Yüreği yetmeyen çıkmasın o sahaya. Herkes biliyor ki Trabzonspor'un sporcuları daha kaliteli. AMA YÜREK İSTİYORUM YÜREK. Gs'nin bile beraberliğinden yüreklenip "Oh biz yenilsek de fazla tepki almayız" diye düşünenleri o camiada görmek istemiyorum!!!!!
    Şampiyonluk yaşamış kadrolarımıza baksınlar, yüreklerini görsünler, göremiyorlarsa da bırakıp gitsinler! Ne dansöz istiyorum ve yüreksiz istiyorum adam gibi yapın şu işi herşeyiniz tam
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Daha ilk maç telafi edilir.Bu Kayseriden de bişey olmaz

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet, kıyamet tellalcıları ve pesimistler...sahne sizin..
        sen olumlu musun???

Yorum

• cem demir ile musa büyük vur gitsin nere giderse misali takıldılar, umut kıcını kaldıramıyor 3 futbolcuyu begenmedım bgn insallah acılacaz.. daha yeni baslıyoruz uzulmemek lzm.

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha ilk maç telafi edilir.Bu Kayseriden de bişey olmaz
            İnşallah toparlarız valla haklısın Kayseri bizim yaptığımız hatalar ve verdiğimiz boşluklar dışında kaleye gelemedi.
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Şu Gökhan Ünal'ı almak lazımdı..
              BORDO MAVİ

Yorum

• musa cem ve ufuk..bu 3une soyleyecek laf bulamiyorum..lazaroni sanada yuh diyorum..ozellikle cem ve musaya o kadar tahammul edilirmi...ikinci yari sutumuz yok..sadece umut girdikten sonra tek sut attik..kimse kusura bakmasin bir kadrolara bakin bide oynanan futbola..lazaroni yaniltmadi, bravo...

Yorum

• artik transferin sart oldugu belli oldu mu macta. Ayrica durum bakalim daha birinci hafta. Bütün sezon böyle gececek diye birsey yok. Marcelinho bugün basmadigi her birakmadi. Helal olsun böyle devam. Fatih Akyel in defansdaki eksikligi belli oluyor. Ufukhan ve Murat lan olacak is degil malessef. Musa yine diyorum, cok hata yapti bu macta ve cok sert girdi rakip oyunculara. Sol kanat sart.

Biz kadroya güveniyoruz Yönetim, alin size kadro.
                  TRABZONSPOR

Yorum

• perşembenin gelişi çarşambadan belliydi zaten. Bu takımın pişmesi lazım. Bu sene şampiyonluk beklemek hayalcilik olur. Bir maçla belli olmaz diyebilirsiniz ama bu açıkça görülüyor.
                    Bordo Mavi (Bir Gün Mutlaka) Şampiyon Trabzon!!!

Yorum

• bencede forvet ve sol kanat lazım hemen acil yoksa daha cok sac bas yolarız izlerken
                      BIZ TAKIMA 'MILAN STEPANOV' GIBI FUTBOLCULAR ISTIYORUZ!!!!!!!!!!!

'MILAN STEPANOV'

'MILAN STEPANOV'

'MILAN STEPANOV'

Yorum

• İlk olarak Thedoors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet, kıyamet tellalcıları ve pesimistler...sahne sizin..
                        maçtan önce de yeterince pessimisttik merak etme.biz buna gerçeği görmek de diyoruz...

Yorum

• bu ne saçma bi ilk11 lazaroni. bu takım bu kdarmı kötü yönetilir. yazıklar olsun..
                          .::Etikete Gerek Yok::..

Yorum

• ya forvet ten bişe olamz o kadar forvetimiz var toplasan 1 FATİH TEKKE etmez yazıklar olsun yine gayseri yine yenilgi artık dayanamıyorum bu gayserilerinin ta sülalesine kadar sayardımda banlıyolar ama burda sayıyorum.. TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa
                            Ecelim geldiğinde son nefesimde
                            Bordo-Mavi kefen var vasiyetimde

Yorum

• Senden başkası yalaaaan TEKKEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                              ilk maçta olmamalıydı !!!
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• kayseri trabzon

bu ne saçma bi ilk11 lazaroni. bu takım bu kdarmı kötü yönetilir. yazıklar olsun..
                                .::Etikete Gerek Yok::..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X