İlk olarak hakancan tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)
Daraltma
X
-
arkdaş sana katılmak isterdim ama fatih giddi artık.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi3lü degil dörtlü fatihi unuttun''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
ben biyere imza attigini görmedim senİlk olarak mert67 tarafından gönderildiarkdaş sana katılmak isterdim ama fatih giddi artık."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
öylede. ama neyse yarın belli olcak işte.İlk olarak selcuk tarafından gönderildiben biyere imza attigini görmedim sen''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
ağzını hayrı aç arkadaşım ne acı yenilgisi.İlk olarak ceserdar tarafından gönderildiKayserispor'a yenilecez gibime geliyor. Kayserispor karşısında acı bir yenilgi tadacaz galiba''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
inşallah dediğin olur.İlk olarak selcuk tarafından gönderildievet yarin 2. kez kaptana kavusmus olacagiz''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak ceserdar tarafından gönderildiKayserispor'a yenilecez gibime geliyor. Kayserispor karşısında acı bir yenilgi tadacaz galiba
kayseriye yenilebiliz demiş olsan neyse anlarızda, Kayseri spor karşısında acı bi yenilgi tadacaz galiba demen kafamı karıştırdı benim biraz. zaten ileriki yorumlarında rengin belli olur. !!!
Kayserispor maçı öncesinde daha dün üye olmuş olman, ve bu şekilde yorum yazman biraz manidar geliyor.!!En son Burçak tarafından düzenlendi; 30.07.2006, 19:47.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
http://mahalle-maci.blogspot.com/
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum