Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor-TRABZONSPOR(1-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bence tahminimizden rahat alacağız bu sefer papaz her zaman pilav yemez kaysereinin hiç şansı yok bence bu maçta
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

her maçdan umutluyum bu sene... inşallah iyi başlarız...
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

bu sene yine kayseri ile başlıyoz

yattara bu macta gol atacak diyorum kendiside acıklama yaptı gazetelerde bu konuda

kayseri : 0
        TRABZONSPOR: 4

goller : yattara ömer rıza umut ve marclinho
        Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

fatih olmalı inşallah oynar
          Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
          DAHA İYİSİ YOK
          ŞOV.....................BAŞLIYOR

Yorum

inşallah kazanacaz.....YATTARA şov bekliyorum.bir sağa bir sola

Yorum

yaa yazdığınız kadrolarda benim gözlerim Fatih Sultan tekkeyi arıyor .
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

bumaç uefa macı için cok önemli moral motıvasyon acısından ve takım ruhu acısından ilk resmi maç cok önemlidir
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

walla ilk mac heycanlıyız inşallah lıge fırtına gibi giriş yaparız.allah nasip edersede kayseri macında stadda yerimiiz alacagız..
                  "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

inşallah iyi başlarız ve iyi bir hava yakalarsak kimse tutamaz ligde trabzonu,tozu dumana katarız...
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
                      yaa yazdığınız kadrolarda benim gözlerim Fatih Sultan tekkeyi arıyor .
                      arkadaşlar artık kabul edelim ki fatih tekke bu takımdan ayrıldı(ayrılacak). Artık onsuz olacak bu takım, evet çok büyük bir eksik Fatih takım için ama artık yok.. Herkes Ersen Martin i beğenmediğini yazmış o da adam mı demiş. Ben bunlara katılmıyorum, aksine forvet hattının gücüne güç katacak. Pendikten alınan Cem çok genç olmasına rağmen her maçta golü var, hele son Ordu maçında attığı gol bence o uşağın iyi bi topçu olacağını gösteriyor. Maça gelecek olursak, bizim uşaklar bu moralle Kayseriyi ezer geçerler, Marcelinho da 11 de çıkar büük ihtimal, Brezilyalılar her zaman maç yapmaya hazır adamlardır keza... Bu arada forumu çok uzun süredir takip ediyorum aranıza katılmak daha yeni nasip oldu
                      Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

evet ilk maçlar her zaman zor olur ama takımımız bu maçtan 3 puan almak zorunda bu her açıdan takımı olumlu etkıleyecektır
                        sorma neden...
                        hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

ilk maç olması ve ligin en formda takımı olması bizi zorlar diyorum ama inşallah bu sefer bunların kontra oynamalarına izin vermezsek zaten gökhana defansın arkasına atılan pasları kesersek bunların şansı yok tabi bizim birde kaleci sorunumuz var nerde yapacağı belli olmayan kalecilerimiz onlarda formda olurlarsa iş tamama dır İnşallah
                          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

1-0 olsun, bizim olsun...

ligin ilk maçı olması ve gayserinin bizden daha hazır gözükmesinde dolayı bu maçı kayıpsız atlatırsak bizim için çok iyi olur... ben bu sene Simek'ten resial bekliyorum... yeni transferlerimizden biride o diyebiliriz... İnşallah güvenimizi boşa çıkarmaz...
                            ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

marcelinho frikikten bi tane çaksa ne süper olur.inşallah bu maçı alacaz.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

İyi bir başlangıçl yapmamız şart. İnşallah galibiyetle başlayacağız.

Jefferson

Fatih Stepanov Çağdaş Celalettin (Murat)

Yattara Hüseyin Gökdeniz Szymkowiak

Umut (Ömer Rıza) Cem (Marcelinho)
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X