Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bende attim insallah diger arkadaslarda atar ve amacina ulasir.
    sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

bir seyi aydinliga kavusturalim

bu girsimin amaci ülkere yalvararak bie futbolcu al demek degil,

besiktas in sponsorlugunun 5 milyon euro ettigi yerde trabzonspor un sponsorlugunun bi gazoz parasi olmadigini hatirlatmaktir.

sponsorluk pazarligini yapanlara is düsüyor. sattiginiz marka trabzonspordur beyler bir semt takiminin gögüs reklamini pazarlamiyorsunuz. beceremiyorsaniz o ayri

kisacasi

mercedes e tas tasitanlar veya tasitmaya çalisanlara bir derstir.yoksa trabzonspor un ülker in parasina ihtiyaci yok

ahmet in mehmet in parasina ihtiyaci olmadigi gibi

herkes haddini bilecek

trabzonspor u ucuza kapatmak olmaz

Yorum

bende gönderdim
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

yazilan yazi biraz dilencilik kokuyo.. ulker kendi adina reklamini en iyi yapicagi yeri seciyor kendi anlayislari tabi ama dogru ama yanlis bunun icin gidip de bize de verin demek biraz sacma oluyor.

hem niye ulker ki belli ki ulkerin sahipleri bu takimlara gonulden bagli hem bu takimlara oyuncu kazandiriyor hem de kendi reklemini yapiyor peki bizim o kadar buyuk holdinglere insaat sirketlerine sahip is adamlarimiz niye trabzonuma sponsor olmaz

bunlardan ne isteyeceksek isteyelim yoksa ulkere gidip onlara verdiniz bize de verin gibi sacma biseye kalkismak cok uzuntu verici..

Yorum

ülkere yalvarmak gibi bir sey söz konusu degil ve olamaz,niye sadece ezikler?Türkiye nin 4 büyük takimi vardir bu olay bu kadar basit.
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Selam

Ben yazilanlari anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum...Bunun adi yalvarmak degil hakkini aramaktir!!Aytex inde dedigi gibi Bjk ye 5 milyon euro verirken T.S.ye kol reklamiveremezsin.Biz bu talebi Beko'dan ya da Zorlu'dan yapmiyoruz. 4 kulübe esit mesafede oldugunu iddia eden kurumu iddiasini ispata davet ediyoruz.Kendi görüsümdür eger destek olmazlarsa kol reklami da onlarin olsun;zira rakiplerimizi güçlendirirken bize pazubandi vermeye kimsenin hakki yok.

Tabii ki serbest piyasa hakim bu topraklarda ve herkes istedigini yapar biz de zaten bu yüzden bastiriyoruz yani bizim istedigimiz yapilsin diye!!!!
              İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

İlk olarak aytex tarafından gönderildi

bir seyi aydinliga kavusturalim

bu girsimin amaci ülkere yalvararak bie futbolcu al demek degil,

besiktas in sponsorlugunun 5 milyon euro ettigi yerde trabzonspor un sponsorlugunun bi gazoz parasi olmadigini hatirlatmaktir.

sponsorluk pazarligini yapanlara is düsüyor. sattiginiz marka trabzonspordur beyler bir semt takiminin gögüs reklamini pazarlamiyorsunuz. beceremiyorsaniz o ayri

kisacasi

mercedes e tas tasitanlar veya tasitmaya çalisanlara bir derstir.yoksa trabzonspor un ülker in parasina ihtiyaci yok

ahmet in mehmet in parasina ihtiyaci olmadigi gibi

herkes haddini bilecek

trabzonspor u ucuza kapatmak olmaz

bir daha yazmakta yarar görüyorum

ülker e yalvarmak degildir bu

ülkere haddini bildirmektir

böööyyyyüükkk insaatçilariniza gelince

bin kez kovulduklari kapilara hala temel atiyorlar veya atmaya çalisiyorlar

nereye mi

febe, gese ve bejeke ye

Yorum

galtasarayada alcakmis topçu bizede alsin yoksa protosto edelim bizimde ayni digerleri gibi sponsoru muz dur

Yorum

ts formasinin kol kisminda colaturca ve ya ülker reklaminin bile olmasina tahammül edemiyorken .........onlardan gelecek hayir allahtan gelsin içinde tayyip erdoganin oldugu hiç biseyden medet umulmamali

ideolojisi felsefesi ve farkliligi olan sensin ve yine teksin

Yorum

arkadaslar fatih tekkede sitenin basina yaptigimiz bir bildirge yayinlasak ülkeri kinama seklinde

Yorum

al iste hemen isi siyasete dökmeye basladilar. kardesim simdi tayyiple bu isin ne alakasi var? yada burda bunu sölemenin ne geregi var? arkadasimizin biri fikrini sölemis destek olun demis. katilirsan gir mesajini gönder katilmazsan gönderme! niye olayi çarpitiyosun?
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Yalvaracakmiyiz bu adamlara simdi.

Bosverin yaaa

Yorum

biz gönderdik yalvardikmi adam sponsor nasil yapilir sen biliyormusun kapi kapi para dilenecegine gayse gibi karsilikli menfaat iliskisi kuruyoruz fakirde gurur iyi degildir martaval okumuyalim. Ülkerin gözü avrupada ve bizde ordayiz farkina varsin uslub bence kibar ve nazik ben iyi yada kötü istiyen küfürde yazabilir ülkeri mail bombardimanina tutalim derim ve yapilani desteklerim
                            sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

Grubun bu islerine bakan kisi BJK li ,en büyük destegi BJK ye verecek !Bizde TS li grub baskani olan bir firmadan reklam alalim. Yokmu ? Var mesela traktör firmasi,gazete , turizm ,insaat v.s.
                              TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

bence Güzel bir düsünce, dikkat çektiginiz için tesekkürler[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Mail göndermek zor bir sey degil, hepimiz mümkün oldugunca destek olalim
                                Fanatik Pacci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X