bende attim insallah diger arkadaslarda atar ve amacina ulasir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)
Daraltma
X
-
bir seyi aydinliga kavusturalim
bu girsimin amaci ülkere yalvararak bie futbolcu al demek degil,
besiktas in sponsorlugunun 5 milyon euro ettigi yerde trabzonspor un sponsorlugunun bi gazoz parasi olmadigini hatirlatmaktir.
sponsorluk pazarligini yapanlara is düsüyor. sattiginiz marka trabzonspordur beyler bir semt takiminin gögüs reklamini pazarlamiyorsunuz. beceremiyorsaniz o ayri
kisacasi
mercedes e tas tasitanlar veya tasitmaya çalisanlara bir derstir.yoksa trabzonspor un ülker in parasina ihtiyaci yok
ahmet in mehmet in parasina ihtiyaci olmadigi gibi
herkes haddini bilecek
trabzonspor u ucuza kapatmak olmaz
Yorum
-
yazilan yazi biraz dilencilik kokuyo.. ulker kendi adina reklamini en iyi yapicagi yeri seciyor kendi anlayislari tabi ama dogru ama yanlis bunun icin gidip de bize de verin demek biraz sacma oluyor.
hem niye ulker ki belli ki ulkerin sahipleri bu takimlara gonulden bagli hem bu takimlara oyuncu kazandiriyor hem de kendi reklemini yapiyor peki bizim o kadar buyuk holdinglere insaat sirketlerine sahip is adamlarimiz niye trabzonuma sponsor olmaz
bunlardan ne isteyeceksek isteyelim yoksa ulkere gidip onlara verdiniz bize de verin gibi sacma biseye kalkismak cok uzuntu verici..
Yorum
-
Selam
Ben yazilanlari anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum...Bunun adi yalvarmak degil hakkini aramaktir!!Aytex inde dedigi gibi Bjk ye 5 milyon euro verirken T.S.ye kol reklamiveremezsin.Biz bu talebi Beko'dan ya da Zorlu'dan yapmiyoruz. 4 kulübe esit mesafede oldugunu iddia eden kurumu iddiasini ispata davet ediyoruz.Kendi görüsümdür eger destek olmazlarsa kol reklami da onlarin olsun;zira rakiplerimizi güçlendirirken bize pazubandi vermeye kimsenin hakki yok.
Tabii ki serbest piyasa hakim bu topraklarda ve herkes istedigini yapar biz de zaten bu yüzden bastiriyoruz yani bizim istedigimiz yapilsin diye!!!!İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.
Yorum
-
İlk olarak aytex tarafından gönderildi
bir seyi aydinliga kavusturalim
bu girsimin amaci ülkere yalvararak bie futbolcu al demek degil,
besiktas in sponsorlugunun 5 milyon euro ettigi yerde trabzonspor un sponsorlugunun bi gazoz parasi olmadigini hatirlatmaktir.
sponsorluk pazarligini yapanlara is düsüyor. sattiginiz marka trabzonspordur beyler bir semt takiminin gögüs reklamini pazarlamiyorsunuz. beceremiyorsaniz o ayri
kisacasi
mercedes e tas tasitanlar veya tasitmaya çalisanlara bir derstir.yoksa trabzonspor un ülker in parasina ihtiyaci yok
ahmet in mehmet in parasina ihtiyaci olmadigi gibi
herkes haddini bilecek
trabzonspor u ucuza kapatmak olmaz
bir daha yazmakta yarar görüyorum
ülker e yalvarmak degildir bu
ülkere haddini bildirmektir
böööyyyyüükkk insaatçilariniza gelince
bin kez kovulduklari kapilara hala temel atiyorlar veya atmaya çalisiyorlar
nereye mi
febe, gese ve bejeke ye
Yorum
-
ts formasinin kol kisminda colaturca ve ya ülker reklaminin bile olmasina tahammül edemiyorken .........onlardan gelecek hayir allahtan gelsin içinde tayyip erdoganin oldugu hiç biseyden medet umulmamali
ideolojisi felsefesi ve farkliligi olan sensin ve yine teksin
Yorum
-
al iste hemen isi siyasete dökmeye basladilar. kardesim simdi tayyiple bu isin ne alakasi var? yada burda bunu sölemenin ne geregi var? arkadasimizin biri fikrini sölemis destek olun demis. katilirsan gir mesajini gönder katilmazsan gönderme! niye olayi çarpitiyosun?Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
biz gönderdik yalvardikmi adam sponsor nasil yapilir sen biliyormusun kapi kapi para dilenecegine gayse gibi karsilikli menfaat iliskisi kuruyoruz fakirde gurur iyi degildir martaval okumuyalim. Ülkerin gözü avrupada ve bizde ordayiz farkina varsin uslub bence kibar ve nazik ben iyi yada kötü istiyen küfürde yazabilir ülkeri mail bombardimanina tutalim derim ve yapilani desteklerimsensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum