Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yalvarmak degil bu. Zaten bu mesaja bakip bize oyuncu verecek degiller. Ama bu mesaj sayesinde inceden bir mesaj ve tepki vermis oluruz. Ciddiye alinmasinda fayda var. Düsünen renkdasimiza tesekkür ederiz.

Not: Ufak bir mesele var. Yazida herhalde hizli yazmaktan kaynaklanan bazi yazim hatalari yer aliyor. Bunlari düzeltip göndermek daha iyi olur.

Saygilar.
    "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

Gönderilmistir, Aytex'e buradan tesekkürlerimi sunmak istiyorum...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Sn. Aytex gerçekten çok iyi bir fikir. Tebrik ederim. Insallah mesajlarimizi ciddiye alirlar.
        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

Bu kimseye yalvarmak degil ki. arkadaslarinda belirttigi gibi herkese veriosunda bizim basimiz kel mi ? Hakkimizi aramak dilencilik degildir bunu unutmayin.isteyenin 1 yüzü kara vermeyenin........
          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

1)Ülker 4 takimada sponsor o zaman 4 takimada esit davransin
            2) bu olayi yalvarmak falan görenin aklina sasarim bu sadece ülkerin sponsorluklarini basketten futbola dogru kaydirdigi saldirgan sponsorluk stratejisine geçtiginde Trabzonada digerlerine yaptigini yapmasi için
            3) Eger ülker sponsorumuz oldugu halde bize degilde diger istanbul takimlarina yapiyorsa bu yardimlari bize de yapmasi lazim yoksa sonuçlarina katlanmali
            bu sadece ülkere yapilmis bir uyari yok ülker ben istanbulun yalakasi olarak kalacam diyorsa o zaman bizde ona göre tavrimizi aliriz

Bazi arkadaslar bunu dilenmek gibi degerlendirmis bu dilenmek degil yeni sponsorluk stratejisinin bedeli ve ülker bu bedeli ödemeli koskoca bir sehri ve milyonlarca TRABZONSPORLUYU karsisina almamali

Yorum

Bence Sn. Albayrakin plani vardir bu konuyla ilgili çünkü yönetimler arasinda o gruba en yakin duran kisi. Ama ben bu yardimin futbolcu olarak yapilmasini istemiyorum. Stat,Tesis ya da para getirecek baska bir sekilde yapilmasini tercih ederim. Bir kere 5 milyon yerine her sene 500 bin getiren yatirim daha iyidir. Belki Sn Albayrak in seçimlerde söyledigi yildizi transfer edecek arkadasi ülkerin sahibidir[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Ama ne olursa olsun bu Türk futboluna yarardan çok zarar saglayacak. Takimlar arasindaki uçurum artacak. Eziktasa verilen 5 milyon bir anadolu takimina verilseydi seneye sampiyonluk yarisi gerçekten kizisir ve Türk futbolu asama kaydederdi.
              Sevdim Seni Bir Kere
              Baskasini Sevemem
              Deli diyorlar bana
              Desinler degisemem

Yorum

BU konunun Ülkere yalvarmakla alakasi yok bende ilaveler yazarak gönderdim.Burda Istanbul takimlarinin geliri zaten fazla Ülker Bbunlara katki saglayarak Türk sporuna katli degil TÜRK spronun haksiz rekabetine destek saglamis oluyor,

O zaman yakinda bu basligi degistirip ülkere bu topigi gönderebiliriz.

ÜLKER ÜNRÜNLERI ALMA VE ALDIRMA diye simdilik bu tepkiyi çogaltmamiz lazim bu tepkimiz ses getirsinki Ülker tarfindan duyulsun Bu tepkimiz sayfalar dolusu olursa Köse yazarlarina bunu yazdirirsak ses verir.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Ben de ilk mesajdaki yaziyi gönderdim.

Umarim etkisi olur.
                  Derin Trabzonspor
                  HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

Bende gönderdim..

Aslinda ülker gibi bir firmanin takimimiza sponsor olmasindan dolayi rahtsizim. Disardan göründügü gibi olmayan kara para konusunda önde giden kurumlarina açilmis onlarca dava bulunun bir firma ülker grubu. Ali Dogan koyu bir Bjklidir. Bjk ye kiyak geçmesi gayet normal.. Fb konusunda da bir gerçek varki reklamlarini daha iyi yapmis oluyor. Su unuttulmamali Ülker de telsim gibi olabilir ileride..

Birde dip not yapilan arastirmalarda sehir oranlarina göre Cola Turkayi en çok tüketen sehirde Trabzondur..

Saygilarimla..Edited by: BarisBakirtas
                    61>34

Yorum

Ya su konuyu bile Ülker grubunun durusuna getirenler var ya, vallahi helal olsun...

Bosverin o zaman Ülker'i, "ETI bizi diskoya götür" diye yeni bir baslik açalim. Ya da zamaninda baskanlarina Jaguar alan sendikalara da bir mail atalim. En azindan "sol kanat"a bir desteksaglanir da rahatlariz biz de...

Söz konusu durum gönül bagi ve ticari iliskiler nedeniyle iki kulübe kiyak geçmis bir firmaya maddi-manevi baski yaparak kulübümüze kazanç saglamak. Ne alaka simdi yok kara para, yok söyle-böyle sermaye muhabbeti...Edited by: perhaps

Yorum

Sevgili Perhaps

Forumda takip ettigim kadariyla Trabzonun durusuna önem veren bir insansin degerlerimizden vaz geçmeyen.

Haksizliga karsi herzaman dik durmak ise bizim amacimiz kara paraya karsida dik durmaliyiz..
                        61>34

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
                          BU konunun Ülkere yalvarmakla alakasi yok bende ilaveler yazarak gönderdim.Burda Istanbul takimlarinin geliri zaten fazla Ülker Bbunlara katki saglayarak Türk sporuna katli degil TÜRK spronun haksiz rekabetine destek saglamis oluyor,

O zaman yakinda bu basligi degistirip ülkere bu topigi gönderebiliriz.

ÜLKER ÜNRÜNLERI ALMA VE ALDIRMA diye simdilik bu tepkiyi çogaltmamiz lazim bu tepkimiz ses getirsinki Ülker tarfindan duyulsun Bu tepkimiz sayfalar dolusu olursa Köse yazarlarina bunu yazdirirsak ses verir.
                          Aynen gönderilmistir. Diger arkadaslara da konu hakkinda bilgi verilmistir[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Zaten bizden maddi olarak çok üstte olan kulüplere birde Ülker'in bu tip yardimlari çok büyük bir haksiz rekabete yol açmaktadir. Özellikle bu konunun üzerine vurgu yapmamiz lazim diye düsünüyorum. Biz kimle mücadele edecegiz. Istanbul takimlariyla mi yoksa birde servetlerine servet katan Ülker'le mi? Öyle ayrimcilik felan yapacaklarsa, spora katki diye zaten halleri fazlasiyla iyi olanlara destek çikipta mücadele gücümüzü daha da güçlestirecekse bu nasil bir katkidir, neye katkidir!!! Aynen Cafer Abi'nin dedigi gibi bu sekil devam edeceklerse Ülker ürünlerini boykota hazir olalim.

Bu arada bunu Ergun ATA'ya da, Sedat TUNALI'ya da gönderdim. Eminim ki bir kaç arkadas daha bu sekilde yaparsa muhakkak köselerinde buna degineceklerdir.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

düsünce güzel bravo. islem tamam.gerçekten bu gibi seyler biz türk milletinde her zaman hor görüldü.yani yalvaracakmiyiz biz büyük klübüz bunlara isimiz olmaz gibisine.ama durum bunun tam aksine.basketbol subesini çok mantikli bir hamleyle 3 kati büyüten ve futboldada bir o kadar basari yakalamaya çalisan ülker grubuna baskimiz eger fatih olayinda ki gibi büyük bir yanki uyandirirsa bizlerde hak ettigimizi aliriz.çünkü 3 eziklere ve biz trabzonspora sponsor olmus bir grubun ayrim yapmamasi lazim.

ama sunuda zöylemek isterim ki bu is için yönetiminde ses çikarmasi gerek...
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

İlk olarak BarisBakirtas tarafından gönderildi

Sevgili Perhaps

Forumda takip ettigim kadariyla Trabzonun durusuna önem veren bir insansin degerlerimizden vaz geçmeyen.

Haksizliga karsi herzaman dik durmak ise bizim amacimiz kara paraya karsida dik durmaliyiz..

Elbette öyle. Ama öyleyse bile o paranin rengi ispat edilene kadar bize de faydasi olsun. Sonuçta bir varsayimdan bahsediyoruz. Sonra ispat edilince analarini aglatalim birlikte. Mercilerde gidip hesabini onlara sorun, bizi baglayan bir sey yok ki. Ben Ülker'den olsam bu tür seyleri okuduktan sonra en fazla "Delgado'yu5 sene sonra da size aliriz" derdim.Adam zaten sponsor oluyor, parasini bize harciyor. Bir de delikanlilik yapip "ooo, nerden buldun bakayim" mi diyecegiz? O baskalarinin isi.

Yorum

üülkere neden baski yapalimki kendi isbilir yöneticilerim,ize soralim koldaki reklam için ne kadar para almislar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X