Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sevgili badaloglu,

jahudi müslüman acisindan bakmiyorum ben, mesele sadece sadece istanbul takimlarini desteklemekden kaynaklaniyor.

ben ülker mali aliyim onlar gitsin istanbula futbolcu hediye etsin.

HAYIR.
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

sevgili badaloglu,

jahudi müslüman acisindan bakmiyorum ben, mesele sadece sadece istanbul takimlarini desteklemekden kaynaklaniyor.

ben ülker mali aliyim onlar gitsin istanbula futbolcu hediye etsin.

HAYIR.

Ama o açidan bakanlarin yazilarini buraya copy yapiyoruz.Ülker, Trabzonspor'a hiç destek olmasa ne olacakti yani?Ülker, sonuç itibari ilebir sirket, sirketlerinde kendilerine göre bir satis,pazarlama v.s. stratejileri vardir.Bu stratejinin içerisinde Trabzonspor olmayabilirdi.Neden?Çünkü Trabzonspor 23 yildir Türkiye liglerinde sampiyon olamiyor.Sen 23 yildir ortaliklarda yoksan haliyle bazi çevrelerde senin büyüklkügünü tartisir durumda kalabilirler.23 yil zirvede olmayan bir takima diger zirveyi paylasan takimlar gibi esit muamele yapilmamasi çok normal.Ne diyordu Halilhodziç: Burada bir takim var ve bu takimin taraftari da kendini Dünyanin en büyük kulübünün,takiminin taraftari gibi görüyor...Yani bizim taraftarafimizin bakis açisi bu...Bencede dogru teshis...

Hatirlayin, neredeyse küme düsecegimiz sene ortalikta Trabzonspor'un esamesi okunmuyordu.Bazi gazeteler ayirdiklari Trabzonspor sayfasindan vazgeçip reklam v.s. haberlerle o sayfalari isgal etmislerdi.Neden?çünkü Türkiyemizde basarida,büyüklük kavramida hep zirvelerde olursan vardir.Yoksa çikip birilerine zorla kendini büyük diye kabul ettiremeyebilirsin.Özkan Sümer canli yaynda Trabzonspor'un hakki yendigi bir maç sonrasitv'de ahkam kesenlere cevap vermek için tv'yebaglanmak istemis onu canli yayina baglamamislar,mesele burada iste...Çünkü seni büyük gören yok,kaale alan yok.Bunu zirvede bir takimin baskanina yapinda göreyim.Vakti zamaninda sirf Aziz Yildirim'in resmini Fotomaç gazetesi ters bastigi için bütün yazarlarin isine son verdirmisti.

Trabzonspor'u Trabzonspor yapan, bu kendini büyük zanneden kulüpleri eze eze yendigi için,zirveye ambargo koydugu için,kendine özgü degerlerine sahip çiktigi için Trabzonspor gerçegi bugüne kadar gelmistir.

Trabzonspor simdi 10 sene içerisinde gene eskisi gibi 6 sampiyonluk v.s. basarilara imza atsin bakalim Ülker'in bize karsi yaklasimi nasil olur?Yani senin dedigin gibi Ülker'in sadece Istanbul takimlarini desteklemek gibi bir projesi oldugunu sanmiyorum.Mesela bu 3 Istanbul takimi Ankara sehrinin takimi olsaydi, acaba Ülker grubu senin dedigin gibi gene Istanbul takimlarini ilk siraya alip destek olurmuydu?bence olmazdi çünkü bu is para ve ekonomi isidir.Bu zamanda kimse kimseye karsiliksizpara vermez.Ülker'in yaptigi ''kaz gelen yerden tavuk esirgemiyorlar'' hepsi bu...
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ülker temsilcisinin açiklamalarini dinlemedim ama bu sayfalarda okuduklarimdan trabzonsporu asagilayici veya küçükletici herhangi bir ibare duymadim o yüzden bu hiddetin sebebini anlamis degilim..

peygamberimizin can yoldaslarinin arasinda yahudilikten dönme/müslüman olma insanlarin bulundugunu unutmayalim..ki ülker'lerin bir kandirmaca olarak müslüman olduklarini gösteren bir bilgi ve belge de yoktur..

ayrica, ülker'leri selanik merkezli sabatayistlerle karistirmak çok çok yanlis..o grup tamamen bilinçli bir sekilde, kendilerini gizlemek için müslüman kisvesine bürünmüslerdir..

kulübümüz sponsorluk görüsmelerine basladigini açiklamis. sonuçlanmadan bu sekilde tepki göstermek dogru degil..hele bi sonuçlansin bakalim ne çikacak..
        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Anlasilmayan bir nokta var boykot varsa hep beraber boykot etmeliyiz. Ülker Grubunun sponsorluk anlasmalari ile yaptigi açiklama Türkiye'nin sporda yapi tasi olan 4 kulübe sponsor olacagiz demislerdi. Mailler attik ve resmi sitede sponsorluk anlasmasi için prensip anlasmasina varildi deniyordu. Detaylari beklemeye koyulduk...

Dün aksam NTV'de Ülker grubunun sorumlusu ve ya basin danismani ne söylemis ne yapmis hele bir detayli yaziverin de ne için tepki ve boykot edecegimizi bilelim...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Tam olarak ne dediler?Ona göre boykot edelim

Yorum

• Ülker grubunun baskaninin dini inanci bizi ilgilendirmez.

Istedigi kulübede Sponsorluk yapabilir.

Ancak Rakiplerimize taraftar sayisini göz önüne alarak ve tabiki ticari yaklasimla bizden kat ve kat para aktarmasi sorun ediyoruz.

Bizede ayni parayi versin yaklasimi bence pek tutarlida degil.Para adamin istedigine verir.

Biz sponsorluk anlasmamiza bakalim ya gelistirelim.Yada baskalarina bakalim.

Mademki artikrekabet finansmana dayaniyor o zaman bu alandada rekabet etmeliyiz.

Trabzonsporfinansman sponsor meselesini irdelemeli ve ortaya bir Trabzonspor modeli koymalidir.

Söylediklerim öyle çok ucubik seyler degil. Bakin Barca ya kaç tane Yönetim kurulu üyesi Finansman islerinden sorumlu.Kaçtane profesyonel bu isle ilgili çalisiyor.

Birde bize bakin 3 tane AS var ondada Yönetici bile yok. Yetmiyor kulüpte Genel Müdür Yok. hala Futbol Menajerimiz olmadi. Trabzonsporun paraya ihtiyaci yok diye bol keseden atiyoruz sonra is Ricardinyo ya da Marcelinyoya gelince pahali geliyor. Rakipler ise Delgado, Crespo, Ze Roberto dan bahsediyor yada aliyor.

Yahu arkadas Nasil rekabet edecegiz? dünya kupasi izliyoruz.Bir yetenekli adam nasilda takimini ipten aliyor.Zirveye çikariyor?

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• sanirim gece burada pireye kizilip yorgan yakilmak istenmis hakli oldugumuz davada asiri tepki verip haksiz duruma düsmeyelim.çok çabuk gaza geliyoruz(kendim dahil)herzamanki gibi resmi açiklamaninarkasindanbeklememiz gerekecekburda görev baskana düsüyor ülkerden alacaklari baskanin pazarlik gücüne bagli...bence yinede bu isin pesini birakmammak gerek yani mail lerin bu saatten sonra ülkere degil baskan gönderilmesi gerek çünkü top baskanda...

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Reklamin iyisi kötüsü olmaz.

Avatarlarda kullanilan ülker yazisinin tipi degisik olsun. Birebir ülkerin kendi dizayni olmasin lütfen.

Yorum

• Olay çigirindan çikmis, bu da bursasporlularin ülkere topluca gonderdikleri mail:

Sn. Ülker Yetkilileri,

Bursa, Türkiye'nin her yönüyle 4. büyük sehridir. 2,5 milyonu askin nüfusu
                    ve ülke ekonomisine sagladigi katki yadsinamaz. Bursa'nin bu özellikleri
                    firmaniz tarafindan da degerlendirilmis ki; Bursa'da üretim yapmakta ve tüm
                    Türkiye'ye ürün pazarlamaktasiniz.

Türkiye'nin 4. büyük kenti olan Bursa'nin en büyük ortak degerlerinden
                    birisi de ; 43 yillik tarihinin 38 yilini simdiki adiyla Süperligte
                    geçirmis, geçmisinde ülkemizi Avrupa arenasinda basari ile temsil etmis olan
                    Bursaspor'dur.

Bursaspor, Türkiye'nin en büyük ve potansiyeli en yüksek sehir takimidir.Son
                    2 sezondur Lig-A da mücadele etmesine ragmen 17.000 seyirci ortalamasi ve
                    12.500 kombine satisi gerçeklesmistir.Mevcut satislar,bu sezon bu rakamlarin
                    daha da artacagini göstermektedir.Unutmayiniz geçen sezonun Süperlig
                    sampiyonu Galatasaray 14.000 seyirci ortalamasina sahiptir.

Tüm Türkiye spor camiasi tarafindan bilinen Bursaspor gerçeklerini sizlere
                    yeniden hatirlatma sebebimiz ise, son günlerde spora ve özellikle bazi
                    futbol kulüplerine yapmis oldugunuz sponsorluk desteklerinizdir.

Öyle tahmin ediyoruz ki, firmanizin Pazar payi siralamasinda da Bursa sehri
                    oldukça büyük bir paya sahiptir.Ancak Bursa insani , sehrine ve en büyük
                    ortak degeri olan Bursaspor'una destek vermeyenleri protesto etmesini de çok
                    iyi bilir.Geçmiste bunun örnekleri defalarca yasanmistir.

Amacimiz sizleri tehdit yada tenkit etmek degildir.Fakat spora yatirim
                    yapmak, futbol kulüplerine sponsor olmak gibi bir girisim içerisinde olan
                    firmanizin Bursaspor gerçegini gözardi etmemesini istiyoruz.

Futbol kulüplerinin en büyük gelir kaynagi olan naklen yayin havuzundaki
                    adaletsiz dagilima , diger bir adaletsizligi de siz eklemeyin.

Ülker Grubu Kurumsal Iletisim Sorumlusu Ali Dogan'in yaptigi açiklamaya göre
                    Bursasporumuz ile bir isbirligi gerçeklestirmek istediginizi büyük bir
                    sevinç ile karsiladigimizi belirtmek isteriz. Bu isbirliginin Bursa'daki
                    pazar payiniza da olumlu etkileri olacagini çok iyi bilmekteyiz, çünkü Bursa
                    insani ve Bursaspor camiasi kendisine gösterilen olumlu girisimlere asla
                    kayitsiz kalmamaktadir.

Umuyoruz ki Syn. Ali Dogan'in açiklamalari Bursaspor camiasinin bu konuyu
                    gündeme getirmesini durdurmak amaçli yapilmamistir. Amacimiz özellikle son
                    yillarda ciddi bir sekilde gerileyen Türk futbolunun tekrar kalite
                    kazanmasidir. Bunun tek yolu da Anadolu külüplerinin güçlenmesi ile
                    basarilabilinir. Yukarida belirttigimiz Bursaspor gerçegi de Bursasporumuzun
                    Türk futbolu için büyük bir firsat oldugunu çok iyi göstermektedir.

Türk futbolunun gelecegi için.

Saygilarimla

Edited by: hay1699

Yorum

• Iste budur, akilli adamlarin olayi sunumlari da "isteyis tarzlari" da farkli.

Biz de saldir babam saldir. Bi yerde yanlis yaptigimizi biliyordum. Bir cok yerde yanlis yapmisiz. Barca gibi sekli koyup sidfir reklamla oynayabilseydik keske...

Yorum

• İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi

Yahu arkadaslar, madem bu ülker, bizim sponsorumuz(cola turca)ve bu adamlarda yahudi dönmesi, o zaman bana birisi çiksin Avea'nin %100 Türk sermayeli bir sirket oldugunu...Ya da yahudilikle hiç ilgisi olmadigini ispatlasin.Aksi bir durumdaAvea'yi da, boykot edecekmiyiz?

Ülker'i yemeyen yemesin, ürünlerini almayan almasin kardesim...Bu adamlar Trabzonspor'a sponsor olduktan sonra sorun nerede onu anlamadim!Nedir sikinti?

Bir adam geçmiste yahudi ya da Hristiyan olmazmi?Bir insan hidayete eripgte sahadet getirince Allah indinde müslüman olmuyormu?Daha Kirimdan dedelerinin göç etmesinden bize ne?Bir adam müslüman olduktan sonra yahudiyim dermi?Neden geçmisini saklasinki?Yahudiden haci olurmu?Haci Sabri Ülker...

abi sanirim sedat tunali yazisinda bunun bunca yildir saklanmis olmasindan rahatsizligini dile getiriyor ayrica yazi yalçin küçüke ait bir de..
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
                          İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi

Yahu arkadaslar, madem bu ülker, bizim sponsorumuz(cola turca)ve bu adamlarda yahudi dönmesi, o zaman bana birisi çiksin Avea'nin %100 Türk sermayeli bir sirket oldugunu...Ya da yahudilikle hiç ilgisi olmadigini ispatlasin.Aksi bir durumdaAvea'yi da, boykot edecekmiyiz?

Ülker'i yemeyen yemesin, ürünlerini almayan almasin kardesim...Bu adamlar Trabzonspor'a sponsor olduktan sonra sorun nerede onu anlamadim!Nedir sikinti?

Bir adam geçmiste yahudi ya da Hristiyan olmazmi?Bir insan hidayete eripgte sahadet getirince Allah indinde müslüman olmuyormu?Daha Kirimdan dedelerinin göç etmesinden bize ne?Bir adam müslüman olduktan sonra yahudiyim dermi?Neden geçmisini saklasinki?Yahudiden haci olurmu?Haci Sabri Ülker...

abi sanirim sedat tunali yazisinda bunun bunca yildir saklanmis olmasindan rahatsizligini dile getiriyor ayrica yazi yalçin küçüke ait bir de..

Emincan, bu kadar saf olma lütfen...Kimsenin kimseden bir sey sakladigi yok!helede bu ülkede,her sey aleni.Evde kullandigimiz beyaz eslarin alayi yahudi markasi,kullandigimiz arabalarin alayi yahudi markasi,yedigimiz,içtigimiz gidalarin çogu yahudi kökenli...Bu ülkedebirileri birilerikimligini saklayip,gizli sakli bir is yapabilirmi?

Yorum

• güzel abicim is inançlari degil icraatlari.

simdi benim mantigim söyle diyor 23 senedir bir takim oyunlarla ya sampiyonluklari elinden alinmis yada bir takim iç çekismeler yüzünden sampiyon olamamis ama her zaman sampiyonlugun en güçlü adaylarindan biri iken.

rakipler hizla büyürken ve gelisirken yildiz(!) transfer ederken,stad yaparken,ticari ürün yelpazelerini gittikçe büyütürken bizim arkadan yavas yavas gelmemizdir durum.

tüm bunlarin üstüne senin benim o acikinca ilk basvurdugumuz biskremin parasida rakiplerine yardim olarak gidiyorsa yemem abi ben o mali.

almamda aldirmamda.
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

güzel abicim is inançlari degil icraatlari.

simdi benim mantigim söyle diyor 23 senedir bir takim oyunlarla ya sampiyonluklari elinden alinmis yada bir takim iç çekismeler yüzünden sampiyon olamamis ama her zaman sampiyonlugun en güçlü adaylarindan biri iken.

rakipler hizla büyürken ve gelisirken yildiz(!) transfer ederken,stad yaparken,ticari ürün yelpazelerini gittikçe büyütürken bizim arkadan yavas yavas gelmemizdir durum.

tüm bunlarin üstüne senin benim o acikinca ilk basvurdugumuz biskremin parasida rakiplerine yardim olarak gidiyorsa yemem abi ben o mali.

almamda aldirmamda.

Çok degerli ve heyecanli kardesim, keske sadece is bir paket biskrem ile bitse idi...Yillarca Besiktas'a Beko destek vermedimi?Buna ragmen Beko ya da Arçelik ürünlerini hangimiz satin almadik? Keza Fenereve Galatasaray'a destek olan firmalarin ürünlerinden yillarcasatin almadikmi?Geçen sene Aras Kargo Fener basketbol takimi sponsoru idi.Bu adamlar Trabzona ne verdiler?Koca bir hiç...Buna ragmen Aras Kargo ile hiçkargo göndermedikmi?Galatasaray'in Avrupayi titrettigi yillarda reklam aldigi marshall boyalarindan kimse alipta kullanmadimi?Aranizda kaçtane Telsim abonesi var?Telsim'in ya da Migros'un Trabzona ne faydasi var?Migrostan alisveris edip Telsim hattindan bedava manitalarla konusmadikmi?Bunlar degilmiydi Fener stadinin ana sponsorlari...

Ben bir seye takiliyorum...Ülker yetkilileri Trabzon'a destek olmayacagizmi diyorlar?Yoksa tam tersi destek olacagizmi diyorlar?Burada birseyler yapacaksak eger sorunun ne oldugunu tam manasi ile bilmek ve teshisi dogru koymak zorundayiz.NTV'de yapilan röportaj'in Allah askina tam metnini bir hayirsever buraya kopyalasinda bende ne oldugunu bir anlayayim.

Yorum

• İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi
                                İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi

güzel abicim is inançlari degil icraatlari.

almamda aldirmamda.

Çok degerli ve heyecanli kardesim, keske sadece is bir paket biskrem ile bitse idi...Yillarca Besiktas'a Beko destek vermedimi?Buna ragmen Beko ya da Arçelik ürünlerini hangimiz satin almadik? Keza Fenereve Galatasaray'a destek olan firmalarin ürünlerinden yillarcasatin almadikmi?Geçen sene Aras Kargo Fener basketbol takimi sponsoru idi.Bu adamlar Trabzona ne verdiler?Koca bir hiç...Buna ragmen Aras Kargo ile hiçkargo göndermedikmi?Galatasaray'in Avrupayi titrettigi yillarda reklam aldigi marshall boyalarindan kimse alipta kullanmadimi?Aranizda kaçtane Telsim abonesi var?Telsim'in ya da Migros'un Trabzona ne faydasi var?Migrostan alisveris edip Telsim hattindan bedava manitalarla konusmadikmi?Bunlar degilmiydi Fener stadinin ana sponsorlari...

Ben bir seye takiliyorum...Ülker yetkilileri Trabzon'a destek olmayacagizmi diyorlar?Yoksa tam tersi destek olacagizmi diyorlar?Burada birseyler yapacaksak eger sorunun ne oldugunu tam manasi ile bilmek ve teshisi dogru koymak zorundayiz.NTV'de yapilan röportaj'in Allah askina tam metnini bir hayirsever buraya kopyalasinda bende ne oldugunu bir anlayayim.

ülker burada bir amac degil araç benim için bizim ticari gelirlerimiz sponsorluk anlasmalarimiz için.

çünkü 4 sene öncesine kadar gögüs sponsorumuz yoktu.

ülkere kiziyorum ama daha fazla kendi yönetimimizede kiziyorum.

ne yazikki bu tür konularda eskilerden beri bir hassasiyetimiz var basaramiyoruz bu sponsorluk islerini.

simdiye kadar tribün isimleri,forma reklamlari ve alenen verilen parali sponsorlara alisiktik ama bu paralarin büyük bir kismi klüpler tarafindan borç ödemelerine falan gidiyordu.

sanirim bu ilk futbolcu sponsorlugu.

ayrica ülker yetkilileri istanbullulara yaptiklarini anlatirken trabzonsporlada anlasmamiz devam ediyor demis.

neden çikipta trabzonspora da en az onlara yaptigimiz kadar destek olacagiz demediler.

egerki basari kriteri ariyorlarsa bu isi bilmedikleri anlamina gelir.4 büyük varsa bu ligde onlarin içinde taraftari en hassas olani bizizdir.bunu akillarina getirmeleri gerekirdi.ayriuca son 4 sezondur sampiyonlugumuz olmasada sampiyon olan takim kadar basarimizda vardir.geriye kalan 35 seneyi anlatmiyorum bile...

Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X