Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

@perhaps

Tabiki baskalarinin isi. Ben sadece bizim durusumuzdan örnek verdim. Yaziyi bende gönderdim sonuç olarak burada ülkerin yaptigi bir haksizlik var sponsorlarina esit davranmiyor. Bunun bir nedeni varsada çikip açiklamali.

Boykot olayina gelince ben basladim bile
    61>34

Yorum

bazi arkadaslar kendilerinde yazilan herseye muhalefet olma gibi bir zorunluluk hissediyor galiba.bence yakin tarihteki en anlamli konu bu olmus.Edited by: lazanist

Yorum

bende aynen gönderdim..

Bordo ile Mavi Birer Renkten Ibaret Degildir.Yasama Biçimidir..

Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Galatasaray ve Besiktas basketbol takimlari basketbol liginde hangi adla oynuyorlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Galatasaray ve Besiktas elde ettikleri gelirlerden amatör branslara ne kadar pay ayiriyor[img]smileys/smiley2.gif[/img] Trabzonspor'un bu grupla üç yillik anlasmasi var. grup Trabzonspor isminin yaninda ürün isimlerinden birini koymasini ister. Trabzonspor camiasi kabul edecekmi[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Ana sponsorumuzun Stad yapmasi konusunda saha içi reklam ve stadin adi konusu gündeme gelmisti sonra gündemden düstü[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Ülker Grubunun yaptigi ülke futboluna zarar dan baska bi sey degildir. Eger yardim etmek istiyorlarsa herhalde bunu kolayca bir Anadolu klubune yapabilirlerdi ve dahada etkili olurdu.Ancaki illede Istanbula yardim gidecekse en azindan adalet olsun diye sponsor olduklari her takima esit mesafede durmaliydilar.

Protesto para istemeye yönelik degildir. Uygulamaya karsi gösterilen tepkidir. Hiç tepki VERMEYELIM BIZDEN KAZANDIKLARI PARALARI BJK YE aktarsinlar ha... Yok böyle bir sey tepki göstermeliyiz.

BU konu hakkinda daha anlamli ve faydali bir adim atana kadar ÜLKER grubunu protesto etmeliyiz.

Iste gücümüzü gösterme zamani.

ÜLKER ürünü bir sey alma ALDIRMA protestosunu yapalim. Protestoyu nasil yayginlastiririz ona kafa yoralim lütfen.

Haydi kardeslerim abilerim...Edited by: ahmetturk
            Yeni bir stad istiyoruz...
            Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

Ben kendi Hesabima bugunden itibaren Ülker ürünü almayacagim aldirmayacagim
              Trabzonsporla alakali sponsorlukla ilgili bir bilgi vermeden NO ülker

Yorum

Türk sporu tatlanacak
                Basketbolda F.Bahçe ile birlesen ve oyuncularini sari-lacivertlilere vermenin yaninda Avrupa Ligi hakkini da yeni ortagina birakan Ülker simdi de milyonlarin sevdasi futbola giriyor. Ülker spor okullari bünyesinde uzman bir grup tarafindan genç yetenekleri Türk sporuna kazandirmak amaciyla dev projeler yapiliyor. Ali Dogan yönetiminde yürütülen ve simdilik bir sir gibi saklanan projeye göre, 70 ayri bölgede futbol okulu açilmasi hedefleniyor. Ayrica yerinden yönetim esasina göre, lise mezunu oldugu halde bölgelerinde is bulamayan gençlere egitmenlik egitimi vermek suretiyle yeni istihdam sahalari açilmasi amaçlaniyor. Büyük bir sessizlik içinde yürütülen projeler önümüzdeki bir kaçgün içinde tanitilacak.

Bir yildiz da G.Saray?a
                F.Bahçe basketbol takimi ile yapilan anlasmanin ardindan, yine sponsor oldugu Besiktas ve G.Saray?a da destege hazirlanan Ülker, ilk etapta Besiktas?in Fransiz teknik direktörü Tigana?nin çok istedigi Arjantinli yildiz Delgado?yu siyah beyazli kulübe hediye etti. Ancak önümüzdeki günlerde G.Saray?a da dünyaca ünlü bir yildizi kazandirma çabasi içindeler. Fakat bu transfer çalismasi büyük gizlilik içerisinde yürütülüyor. Besiktas ve G.Sarayli futbolcular hatirlanacagi gibi birkaç ay önce kendilerine sponsor destegi veren Ülker?in fabrikalarini ziyaret etmisti. Yeni adiyla ?Ülker Kurumsal Iletisim adiyla konuslanan bölüm üç büyüklere verecegi destegi, açilacak 70 ayri futbol okulundan yetisecek gençlerle daha da arttirmayi düsünüyor.

Basketboldan kopmuyor
                Ülker Kurumsal Iletisim Koordinatörlügü futbola yapacagi yatirimin disinda basketbola da destek vermeye devam edecek. Basketbolda A takim seviyesindeki haklarini F.Bahçe?ye devretme yaninda bu kulübe bir de Kadiköy?de salon insa edecek. Ayrica basketbola amatör olarak hizmeti de basketbol okullari açarak devam ettirecek. Böylelikle, yatirimlarini sporun altyapisina kaydiracak olan Ülker, Türk sporu için yildiz basketçiler ve yildiz futbolcular yetistirecek. Bir anlamda futbol ve basketbol endüstrisine de kurumsal anlamda adim atmis olacak.TürkiyE GAZETESI bu ülker bizimde ayni galatasaray gibi kol reklamimiz yok mu var reklaminda bizimde adimizi kulanmiyormu kalaniyor artik bence ya kulanmasin yada digerlerine yaptigi destegi bizede versin arkadaslar ülkeri boykot yapalim

Yorum

Arkadaslar

Söz konusu projenin önericisi trabzon fikir kulübü yetkililerinin

ülkerin halkla iliskiler departmanindan aldigi bilgiye göre

bu isin ciddiye alinmasi için yönetime "trabzonsporlulardan büyük tepki var" diye rapor gitmesi gerekiyor diye açiklama yap mis

trabzon fikir kulübü bu eylemi

haber ajanslarina

internetteli bütün taraftar guruplarimiza

etkin spor yazarlarina

ntv,cnn türk spor müdürlerine

kendi özel mail zincirlerme

gönder mis bulunuyor.

Yorum

daha ciddi birsey düsünelim bu sadece e-mail olmaz

Yorum

Demek rapor gitmesi gerekiyormus yönetimlerine..5 dk transfer ve güncel haberler basligini birakip yönetimi veya transferleri tartismaktan vaz geçip elimizden geleni yapalim.

Fatih Tekke transferine gösterdigimiz baskidan daha büyügü olmali..
                      61>34

Yorum

Bu protestoyu diger taraftar sitelerimize de yayalim. Sitenin girisine de bir protesto yazisi yazalim lütfen. Kolumuzdan da o claturka yazisini söküp atalim.
                        Yeni bir stad istiyoruz...
                        Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

Hayal kirikligina ugratti beni Ülker grubu... Yesil sermayenin yaptigina bak [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Gerekli tepkiyi verelim. Sonuç alamazsak Ülker alma aldirma kampanyasi yapariz... Zaten colasi da igrenç[img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: Emorfo
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Bana görede bu konu önemli ÜLKER in yaptigi Türk Sporuna katki degil,Türk sporunu baltalamaktir.Madem Türk Sporuna katki yapacaksin O zaman Basket takimin Verseydin Trabzonspora Trabzonspor BASKET tede 1.ligde olurdu,Madem amacin Türk sporu o zaman Anadolu takimlarina katki sagla,HADI TRABZONSPOR u da geçelim,ANADOLU takimalarinin çogu Yol masraflarini karsilayamiyor,nasil mücadele edecek Istanbul takimlari ile zaten ekonomik güçlerivar birde ÜLKER reklam parasi Oyuncu Transferi diye onlara 10.000.000 gibi Katkida bulunursa O zaman Türk futbolu tamamen biter.

Bu konu önemli ÜLKER ÇIKOLATALARI YIYECEGIMIZE,BURDA BIRBIRIMIZI YIYECEGIMIZE,Bu konuya yogunlasip Ses getirmemiz lazim.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Bu konu Çok önemli ilgi gösterelim
                              Tepkimizi Mutlaka Akilci bir sekilde Yogunlastirip Trabzonspora Fayda Saglayacak bir girisimde bulunalim

Yorum

ist klübleri ile anadolu klübleri arasindakimaddi ve manevi fark bu tür anlamsiz hareketler ile daha da artiyor güçlü güçsüzü eziyor sirf cebi doldurabilme adina bence bu konuyu niye bize almadilar diye degilde bu boyutu ile fatih tekke konusunda oldugu gibi açilis sayfasinadüzenlememiz gerek ve yerel basina bu sekilde ciddi bi malzeme verebiliriz.önemli den öte çok önemli bir konu türk futbolu bu tür hareketlerle bitirilmek üzere....

önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X