Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ülker'e Baskı (Sabrımızı Zorlamayın)

arkadaslar

bildiginiz gibi sponsorlaromizdan biri olan ÜLKER gurubu bu yil besiktas futbol takimina 5 milyon euro luk delgado yualarak

sampiyon basketbol takiminin en iyi 4 oyuncusunu da (3 milyon dolar ederler) fenerbahçe ye bedelsiz vermistir

bu sekilde davranarak ülker sponsor oldugu takimlar arasinda ayirim yaparak farkli tutumlar sergilmektedir.

biz ülker gurubunun bu tarafli tutumundan vazgeçirmeye ve bizim takimimiza futbolcu transfer etmeye veya ligden çektigi basketbol takimini trabzonspor adiyla bize devretmeye davet edebiliriz.

hepinizi çok degerli kulübümüzün yöneticilerinin aklina bile gelmeyecek bu ayrintiyi atlamayip yine öncü olmaya çagiriyorum

www.ulker.com.tr

buradan iletisim sayfasina girip

tüktici danisma hattina asagidaki yaziyi onlaragöndermenizi rica ediyorum.

Ülke ekonomisine oldugu kadar ülke sporunun farkli branslarina yatirim yaparak Kurumsal Sosyal Sorumluluk anlaminda yerli yabanci pek çok firmaya öncülük ederek hakli bir itibar kazanmis olan Ülker gurubunun degerli yöneticileri;fficeffice" />

Üç Istanbul takimlari gibi sponsoru oldugunuz Trabzonspor Kulübü?nün taraftarlari olarak Besiktas Jimnastik Kulübü?ne bu transfer sezonunda 5 milyon Euro?luk futbolcu transfer etmenizi, sampiyon olduktan sonra dagittiginiz basketbol takiminin en iyi oyuncularindan bir kaçini Fenerbahçe?ye vermenizi büyük bir hayranlikla izledik.

Trabzonspor taraftarlari olarak ülke insanina ve ülke ekonomisine ?bölge ayirimi yapmaksizin? yatirim yapan Ülker gurubundan 23 yildir sampiyonlugu bekleyen Trabzonspor?a da bir bu bedelde bir futbolcu kazandirmanizi beklemekteyiz.

Her biri ülkesinin yerli mali olan Ülker ürünlerini tüketen 8 milyonluk Trabzonspor taraftarlarinin Ülker Gurubu?nun bu adil davranisini en iyisekilde degerlendireceginden emin olabilirsiniz

Bizler Ülker Gurubu hakkinda yanlis kaniya sahip olmak istemiyor ve bu hakli beklentimizin anlayisla karsilanacagin düsünüyoruz.

Trabzonspor taraftarinin çok fazla önemsedigi bu konuya göstereceginiz hassasiyetiniz için simdiden tesekkür ediyoruz.

Saygilarimizla

ben yazdim arkadasim... tlf numarasi ni istemesi zorunluydu onu anlamadim niye acaba ama onuda yazdim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

çok yerinde bir yazi olmus Aytekin Abi.. 2 dakikamizi bile almayacak bu kisa islemi tüm arkadaslarin yapacaklarindan süphem yok.. kazancimiz ne olur bilemeyiz ama denemekle ne kaybederiz ki..
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

bence desteklemeliyiz nasil olsa bizimkilerin topcu falan alacagi yok bari ulker odesinbitane yildizinn maliyetini

Yorum

yolladimm umarim gerekli baskiyi saglayabiliriz

Yorum

Tam isabet olmus valla. Arkadaslar da ziyarete gelmisti. 8 kisiydik, hepimiz gönderdik[img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]

Alsinlar bize bir yildiz, adini unutup 2 sene Biskrem diye çagiralim adami[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

gönderilmistir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              ...anti-klişe timi...

Yorum

Güzel bir tespit.

Lakin görünürde "bedelsiz" de olsa, Ülker grubunun ne karsiligindatransfer yaptigini bilemeyiz. Belki de bir sponsorluk anlasmasi karsiliginda gerçeklesmis transferlerdir. Ya da kulüp baskanlarinin Ülker grubu ilearasindaki samimiyetten kaynaklanan olaylardir.

Taraftar olarak biz üzerimize düseni yapalim. Istegimizi iletelim.
                Ancak baskanimizinda çikip; "ben iki yildiz transferisözü verdim, gerçeklesmiyor. Bari biri sizden olsun" demesi daha sik durmaz miydi?

Yorum

baba bosuna bize kimse zirnik vermez. kendi adamimiz vermiyor onlar mi verecek

Yorum

Islem tamam gönderildi gerçeklesmezse bile tepkimizi görsünler.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Yazi güzel...ISlemimi yaptim..ancak ben bü ülkerden dogdum dogali nefret ediyordum zaten..Üstüne üstlük yaptiklarina bir bakar misiniz...Efes'ten sampiyonlugu aldilar sonra takimi fener e devrettiler...Ne kadar büyük bir ayip..basketbol'da ülker'i tutan TrabzonSporlu arkadaslarimin halini de merak ediyorum
                      BMN TRABZON

Yorum

agalar bende yolladim açokcasi ülker grubunun buan duyarsiz kalmayacagini düsünüyorum çünkü trabzonun kendi içindeki lobisi (taraftar) onlari oldukça korkutuyordur

ellerinize saglik

Yorum

Bir ise yaramasa bile tepkimizi ortaya koymamiz açisindan faydali bir uygulama...Bütün arkadaslar icap etsinler lütfen.. 1 dakikamizi b,ile almiyor
                          BMN TRABZON

Yorum

BENDE GÖNDERDIM KONUYU AÇAN ARKADASA DUYARLILIGINDAN DOLAYI TSKLER

Yorum

gönderdim herkes msn listesindeki arkadaslarini haberdar etsin sayiyi ne kadar arttirabilirsek okadar ciddiye aliniriz ricardinho yu ülker getirsin rico için hedef 5 bin mesaj taraftar göreve [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X