Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adımla tapatalktan giremiyorum epeydir türkçe karakterden dolayı sanırım . Adımı Bilici olarak değiştirebilir miyiz ?
    .

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu adımla tapatalktan giremiyorum epeydir türkçe karakterden dolayı sanırım . Adımı Bilici olarak değiştirebilir miyiz ?
      Değiştirildi.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Değiştirildi.
        Teşekkürler şimdi sorunum da çözüldü .
        .

Yorum

• Yıldıray Emanet olarak değişirse memnun olurum =)

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yıldıray Emanet olarak değişirse memnun olurum =)
            Değiştirdim.

Yorum

• Çağdaş Topal olan kullanıcı adımı Cagdas Topal olarak değiştirir misiniz ? Tapatalktan bmn ' ye giriş yapamıyorum günlerdir uğraşıyorum sinir oldum , anlayışınız için teşekkürler
              En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 10:39.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çağdaş Topal olan kullanıcı adımı Cagdas Topal olarak değiştirir misiniz ? Tapatalktan bmn ' ye giriş yapamıyorum günlerdir uğraşıyorum sinir oldum , anlayışınız için teşekkürler
                Hayırlı olsun.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hayırlı olsun.
                  Teşekkürler .

Yorum

• ad soyad olarak murat varol yazabilir misiniz
                    Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• haymatlos61 olan kullanıcı adınız Murat Varol olarak değiştirilmiştir, hayırlı olsun.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haymatlos61 olan kullanıcı adınız Murat Varol olarak değiştirilmiştir, hayırlı olsun.
                        teşekkür ederim
                        Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• bende kullanıcı adımın İsmail SARAL olarak değiştirilmesini istiyorum yönetici bey
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• iso0661 > İsmail SARAL, hayırlı olsun
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iso0661 > İsmail SARAL, hayırlı olsun
                              sağolun eksik olmayın bende bu konuyu okumuştum değiştirmeye karar verdim ula nasıl oluyo uğraşıyorum uğraşıyorum bulamıyordum ayarlardan sağolun yaptınız
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kullanıcı adımın Tevfik Kılıç olarak değiştirlmesini istiyorum.Teşkkürler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X