İlk olarak dry.cold tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kullanici adimin sadece "Terzioğlu"olarak degistirilmesini rica ediyorum arladaslar.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanici adimin sadece "Terzioğlu"olarak degistirilmesini rica ediyorum arladaslar.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet soyadim oluyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN Forum Ekibi çok hızlısınızDaha buraya isteğimi yazmadan Kullanıcı adım değişmiş çok teşekkür ediyorum
Sedat Abi, bu forumda kimsenin adamlığını ölçmek kimsenin haddine değil dedin ama ADAM'SINTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Böyle böyle bitirdiniz benibu kardeşin bu iyiliğini unutmaz.inşallah bir gün tanışırız seninle.
9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecemaat kur müridin olayım abibu kardeşin bu iyiliğini unutmaz.inşallah bir gün tanışırız seninle.
Cemaat felan deme aldırıcaksın bizi...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
.....
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN Forum Ekibi çok hızlısınızDaha buraya isteğimi yazmadan Kullanıcı adım değişmiş çok teşekkür ediyorum
Sedat Abi, bu forumda kimsenin adamlığını ölçmek kimsenin haddine değil dedin ama ADAM'SIN
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni kullanıcı ismin hayırlı olsun hocamGece 2'de kapıya güvenlik geldi.İnterneti kapattıklarını söyledi.Sunucuya zarar vermişim.
Bugün binanın merkezine gidip açıkladım durumuSürekli bağlı olduğum bir site var ve son zamanlarda çok sık saldırı alıyor dedim.Attım yalanı.Bundan kaynaklandığını belirttim.
Allah'tan facebook ve twitter'dan çıkan birşey olmadı.Dürttüğümün memleketinde arkadaşlarımızla görüşemiyoruz.9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak Musa TURAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMusa TURANForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum