Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dry.cold tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim ismimi de Safa AYAZ olarak değiştirilmesini istiyorum Şimdiden teşekkürler..
    Online olduğunuzda tekrarlarsanız isteğinizi ve ya herhangi online yöneticiye mesaj atarsanız isteğiniz gerçekleşecektir.

Yorum

• Kullanici adimin sadece "Terzioğlu"olarak degistirilmesini rica ediyorum arladaslar.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kullanici adimin sadece "Terzioğlu"olarak degistirilmesini rica ediyorum arladaslar.
        Soyadınız mı bu?
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Evet soyadim oluyor.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet soyadim oluyor.
            Hayırlı olsun
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Tesekkürler

Yorum

• BMN Forum Ekibi çok hızlısınız Daha buraya isteğimi yazmadan Kullanıcı adım değişmiş çok teşekkür ediyorum

Sedat Abi, bu forumda kimsenin adamlığını ölçmek kimsenin haddine değil dedin ama ADAM'SIN
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BMN Forum Ekibi çok hızlısınız Daha buraya isteğimi yazmadan Kullanıcı adım değişmiş çok teşekkür ediyorum

Sedat Abi, bu forumda kimsenin adamlığını ölçmek kimsenin haddine değil dedin ama ADAM'SIN
                  * Böyle böyle bitirdiniz beni
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Böyle böyle bitirdiniz beni
                    cemaat kur müridin olayım abi bu kardeşin bu iyiliğini unutmaz.inşallah bir gün tanışırız seninle.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

cemaat kur müridin olayım abi bu kardeşin bu iyiliğini unutmaz.inşallah bir gün tanışırız seninle.
                      * İnşallah Tolga Cemaat felan deme aldırıcaksın bizi...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

BMN Forum Ekibi çok hızlısınız Daha buraya isteğimi yazmadan Kullanıcı adım değişmiş çok teşekkür ediyorum

Yeni kullanıcı ismin hayırlı olsun hocam

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni kullanıcı ismin hayırlı olsun hocam
                          Eyvallah aga, dün gece adım değişir değişmez, FreeGate'ten girdiğim anlaşıldı Gece 2'de kapıya güvenlik geldi.İnterneti kapattıklarını söyledi.Sunucuya zarar vermişim.

Bugün binanın merkezine gidip açıkladım durumu Sürekli bağlı olduğum bir site var ve son zamanlarda çok sık saldırı alıyor dedim.Attım yalanı.Bundan kaynaklandığını belirttim.

Allah'tan facebook ve twitter'dan çıkan birşey olmadı.Dürttüğümün memleketinde arkadaşlarımızla görüşemiyoruz.
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İsmim:

Musa TURAN
                            https://twitter.com/#!/musa_turan

Yorum

• A. Aydın olarak değiştirebilir misin?

Yorum

• İlk olarak Musa TURAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Musa TURAN
                                Hayırlı olsun
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X