Bu adımla tapatalktan giremiyorum epeydir türkçe karakterden dolayı sanırım . Adımı Bilici olarak değiştirebilir miyiz ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Değiştirildi.İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adımla tapatalktan giremiyorum epeydir türkçe karakterden dolayı sanırım . Adımı Bilici olarak değiştirebilir miyiz ?
Yorum
-
Teşekkürler şimdi sorunum da çözüldü .İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğiştirildi.
.
Yorum
-
Değiştirdim.İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıldıray Emanet olarak değişirse memnun olurum =)
Yorum
-
Çağdaş Topal olan kullanıcı adımı Cagdas Topal olarak değiştirir misiniz ? Tapatalktan bmn ' ye giriş yapamıyorum günlerdir uğraşıyorum sinir oldum , anlayışınız için teşekkürler
En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 10:39.
Yorum
-
Hayırlı olsun.İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇağdaş Topal olan kullanıcı adımı Cagdas Topal olarak değiştirir misiniz ? Tapatalktan bmn ' ye giriş yapamıyorum günlerdir uğraşıyorum sinir oldum , anlayışınız için teşekkürler
Yorum
-
teşekkür ederimİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaymatlos61 olan kullanıcı adınız Murat Varol olarak değiştirilmiştir, hayırlı olsun.Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
sağolun eksik olmayınİlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiso0661 > İsmail SARAL, hayırlı olsun
bende bu konuyu okumuştum değiştirmeye karar verdim ula nasıl oluyo uğraşıyorum uğraşıyorum bulamıyordum ayarlardan sağolun yaptınız
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum