ufuk turgut lutfen ...
Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.. -
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
-
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
-
-
tesekkur ederım kardes emegıne yuregıne saglık ...Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
NE MUTLU TURKUM DIYENE..Yorum
-
-
-
-
-
caykaralı 61 - Hasan Arslan olarak değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum