Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi BMN Kullanıcı Adlarımızı "İsim Soyisim" Yapıyoruz

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    galiba yolun sonuna geldik (zaferyıldız) olarak isim değişikliği yapabilirsiniz arkadaşlar
    Hayırlı uğurlu olsun
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuzlu_61

ben eski nickimi istiyorum böyle daha havalı. ismimin değiştirilmesini talep ediyorum.

ilgili makama arz ederim.

kimse ilgilenmiyor mu başlıkla ???
      İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuzlu

sayın forum yöneticileri, benim adım Oğuzlu Mert Kırarslan nickname değil yani, adım... gönül rahatlığıyla değiştirebilirsiniz, son derece yasal bir durum söz konusu. sadece Oğuzlu yu kullanmak istiyorum, gereğinin yapılmasını istiyorum.

ilgili makamlara 2. defa arz ediyorum.
      İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      saksı değilim ben

niye kime beni biplemiyor ??????
      arkadaşlar isim olayı propleme dönmüş ve karışmış
      ilgilenirmisiniz
      gözden kaçmış olabilir.
      BMN KOCAELİ

Yorum

• benim ismimide Zekeriyya Uzun olarak değiştirebilirmisiniz teşekkürler
        BMN KOCAELİ

Yorum

• Sezgin Öztürk olarak isim değişikliği yapabilirmisiniz acaba?
          Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayırlı uğurlu olsun
            Teşekkürler

Yorum

• böyle iyiymiş teşekkürler yiğit

Yorum

• @SEDAT abi adımı Sn.Tolga Bayram olarak değiştirebiliyor muyum ? Var mı böyle bir imkân ?
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @SEDAT abi adımı Sn.Tolga Bayram olarak değiştirebiliyor muyum ? Var mı böyle bir imkân ?
                  * Canın mı sıkıldı Tolga, canavar gibi ismin var
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Abi vallahi yakarım kendimi Bu başlıkta en cix isimler hep senin eserin.2 gündür doğru düzgün göremiyom mesajlarını, merak ettim
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi vallahi yakarım kendimi Bu başlıkta en cix isimler hep senin eserin.2 gündür doğru düzgün göremiyom mesajlarını, merak ettim
                      * Eyvallah kardeşim, buralardayız ama ismin güzel bozma
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Engin Erol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Engin Erol şimdiden teşekkürler.
                        kuzen, buralardamıydın bea
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• hüseyinözhanakyüz tüm ad soyadımı sığdırırsınız inşallah

konudan farklı olarak da profil bilgilerinde twitter adresi eklenebilirse iyi olur.
                          Kanım Bordo akar,
                          Gözüm Mavi ağlar.

Yorum

• * beyaban / Hüseyin özhanakyüz Hayırlı olsun
                            En son SEDAT tarafından düzenlendi; 26.05.2012, 21:20.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * beyaban / Hüseyin özhanakyüz Hayırlı olsun
                              teşekkürler. tek karakterle mi kaçırdık?
                              Kanım Bordo akar,
                              Gözüm Mavi ağlar.

Yorum

• Benim ismimi de Safa AYAZ olarak değiştirilmesini istiyorum Şimdiden teşekkürler..
                                Bu fırtınayı dindiremezsiniz, biz susarız adımız kalır. Her ormanı boş zannetmeyin, belki bir kaplan uyumaktadır. Safa AYAZ TRABZON/Şalpazarı/Kabasakal Köyü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X