Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yine seçimler var yine bişey çıkmaz ülke olarak 5 yıl daha aynı yüzü görürüz %80 çıkar Trabzon'dan umarım çok ama çok büyük bir ekonomik kriz olur da milletin anca aklı başına gelir yoksa bizim Trabzon celladına aşık olmuş durumda.
    Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Bu başlık aşağılara kaymasın.

Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bana öyle geliyor ki bunlar fifayı da bağladı bi karar vermediler gitti.
          “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            âbi sana zahmnet bunun linkini yollar misin yaa, bulamadim arastirinca, e kendi sayfasinda da 1 saat asagi gidecen gidecen anca o zaman belki bulunur...
            he yoksa hiç sasirmadim, yapmacik herifin teki, bu güya akp karsiti partiler kesinlikle bilerek yapiyorlar böyle mallari aday göstererek

Yorum

• Sabır..
              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Şikeci Mecnun Otyakmazın, o sezon şike yapmadığına kefil olan bir efsanemizi takımın başına getirdiler.

Kurumsal olarak biz de o kefalete kefil olmuş sayılır mıyız acaba?
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kapatin gitsin basligi...
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilmeyen yok ki bunu aramizdan bazilari sadece bilip de bilmemezlikden geliyor tiksiniyorum bu tiplerden..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Reyize laf yok o bu devletin olduğu gibi tüm dünyanın kurtuluşu için çalışan bir emekçi ...
                        ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Politika gucten yanadir.
                          Akp , chp ve mhp fb den yana oldu o donemde. Herkes kalabalik fb taraftarinin oyunun pesinde.

Bu isi politikaya indirgersek kimse bizden taraf olmaz. A, b , c partisinin onemi yok. Hepsi gucten yana.

Sonuc olarak a partisini elestirip b ya da c partisini savunursak samimi olmayiz. Alttan alttan kendi gorusumuzu empoze etmeye calisiriz.

Bir partiye oy vereceksek her halukarda trabzonspor karsisinda olmus olacagiz.

Yorum

• Bir kaç kez daha yazdım ama cevap veren olmadı
                            UEFA şikenin cezasını kestim diyor ama kişilere hiç ceza vermedi, süreç devam mı ediyor yoksa ceza vermeyecek mi?
                            Bilen bir renkdaş bilgilendirirse sevinirim
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir kaç kez daha yazdım ama cevap veren olmadı
                              UEFA şikenin cezasını kestim diyor ama kişilere hiç ceza vermedi, süreç devam mı ediyor yoksa ceza vermeyecek mi?
                              Bilen bir renkdaş bilgilendirirse sevinirim
                              onlar halinin altina süpürdü, uefadan daha bisey gelmez kolay kolayina
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onlar halinin altina süpürdü, uefadan daha bisey gelmez kolay kolayina
                                Süreç sonlandı mi yani UEFA nin kişilere ceza verme açısından

İyi de nasıl karardır bu?
                                Şike var cezasını verdik 2 yıl men

Kişiler
                                Onlara ceza yok
                                Kulüp kendi kendine mi şike yaptı ?
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X