Elazığspor Başkanı Sedat Karataş: "Bu yıl 1.Lig'de en şanslı adayın Çaykur Rizespor olacağını söylemiştik. Nasıl bu kanıya vardık? Rizespor son 3 ayda GSB'den 30 milyonluk bir yardım aldı. GSB bakanı Osman Aşkın Bak Rizeli ve 40 milyon yardım gönderildi. Gazişehir’de öyle."
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Trabzonspor camiası böyle olduğu sürece ne gasp edilen kupayı geri getirebiliriz ne de yeni kupalar kazanabiliriz.
Kupamızı gasp eden TFF ve Siyasetçilerle senelerdir ''Al gülüm ver gülüm'' oynayan başkan ve yöneticilerimiz var.
Taraftarın bir kısmı siyasi tercihinden dolayı suskun! Bir kısmı kıvılcım bekliyor. Bir kısmının umurunda bile değil.
Camianın önde gelen değerleri diye nitelendirdiğimiz kişiler ise neredeyse ortada yoklar! Yani dağılmışız, yıkılmışız!
Yeri geldiğinde 10 Milyon taraftardan bahsediliyor. Peki nerede bu insanlar? Senelerdir temiz futbol eylemi yapılıyor neredeler?
İstanbul'da ve Trabzon'da vakti zamanında iki üç kere büyük eylem yapıldı. O kadar! Gerisi gelmedi. Neden susuyoruz?
Seneler geçti. Ama FİFA'nın önünde bir avuç gönüllü insanla eylem yapıyoruz. Allah aşkına ne bekliyorsunuz?
Ben artık bu davadan bir şey beklemiyorum. Başkanının davasını sattığı bir camia hiç bir şey kazanamaz.
Bence sizler de artık şey beklemeyin. Bu kulüp bu davayı satalı çok oldu! Maalesef gerçekler acı...
Daha kötü durumda da olabilirdik. Mesela şikebahçe'li olduğunuzu düşünün. Cas tarafından 5 maçınız da şike tescil edilmiş, Uefa'dan 3 yıl men yemişsiniz. Bu iki kurumda sportif yargı olarak kararlarının değişmeyeceğini belirtmiş.
Rakibiniz sizin bu kadar şike ve teşviğe bulandığı sezonda aynı puanı tertemiz bir şekilde alabilmiş, siz bir puan bile geçememiş anca averajla şampiyon olduğunuzu zannetmişsiniz. Bir düşünsenize Fifa'nın bu duruma seyirci kalacağını düşünebilecek kadar çaresizce umut ettiğinizi! Ya da bir şikebahçe'li olarak tüm bunlara rağmen Sivas'a gönderdiklerini düşündüğümüz balıkların hala yaşıyor olma ihtimalinin Trabzonspor'un 2011 şampiyonu olamamasından daha yüksek olduğuna inanıyor olabilirdik!
Bir taraf da 2011'den beri her sabah gazete ve tv'ler de haklarının verileceği haberi beklerken kalpleri sızlayan Trabzonspor taraftarı... Diğer yanda da aslında bildiği sonu hep bir sonra ki güne atmaktan ruhlarını bitirdikleri gün kendilerini bitirecek şikebahçe taraftarını büyük bir zevkle izleyecek Trabzonspor taraftarı.
En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 15.05.2018, 14:12.
Agaoglunun yaptigi aymazlik karar sasmasinda olan fifanin eline koz vermekdir rahat ol sıkınti yok aramizda demektir cadir eylemleri yuzunden koseye sikisan fifaya cikis kapisi acmakdir ..ben bu yonetiminde malesef 2011 davasina sahip cikma konusunda zerre samimiyeti oldugunu dusunmuyorum herseyi gostermelik yapip isi kapatsalarda ses cikarmayacaklar..seneler sonra gelen bu fotograf yine seneler sonra trabzona tff takiminin macinin verilmesi filmler dondugunun gostergesi..en buyuk tepki tff nin takiminin macina kimsenin gitmeyip stadin bos kalmasi olur yapilir mi derseniz bugune kadar hangisini yaptik arkasinda durdukda bunu da yapalim..allah cezanizi versin benim trabzonsporum bu degil ya.
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 15.05.2018, 14:50.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Bu serefsizler karari dunya kupasi sirasinda verebilir dunyanin dikkati oraya yogunlasmisken her iki taraf acisindan da gelen tepkileri azaltmak icin..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum