Trabzon da yıllardır yaşayan gizli ajanlar var. Bunlardan birisi de bu onursal 'gerzek'.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Trabzonspor’un sözde onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın dün akşam Acun’un televizyonu TV8,5’de şike ile ilgili konuşma bölümünün tamamı ilişiktedir.
Tek kelime ile rezalet. Bu kişinin kusura bakmasın sağlık sorunları var gibi geldi bana. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş.
İbrahim Ertürkün bu mesajına Organik Hayri Hacısalih bey şöyle bir mesaj atmış. Bu hoşgörülü halleri deli edecek beni bu camianın önde gelenlerinin. Yemin ederim liderlik yapabilecek tek adam yok şu Trabzonspor Kulübünün civarında. Trabzonspordan kazandıklarınız haram zıkkım olsun pısırık herifler sizi!
ibrahim bey bu tarz ifadeler doğru değil..bu insanlar bu kulubu büyük yapan ,büyük emek ve hizmet vermiş katkı saglamış adamlar...söyledikleri hoşunuza gider yada gitmez...doğrudur yada yanlıştır...kendilerini seversiniz yada sevmezsiniz....ama her halukarda ,şayet ben trabzonsporluyum diyorsanız, böyle ifadeler kullanmamanız gerekir..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Diyorum arkadaşlar kimse kimseye dokunmaz. Dokunamaz. Hem ahbap çavuş ilişkilerinden hem de gözleri yemediklerinden. Trabzonspor Trabzon'u aşamadıkça (ki bu çok zor) bunları hep yaşayacağız.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Kaos yaratmışız ,Türkiye de olay yokmuş aynı zamanda sayın Yılmaz hiç birşey anlayamamış!
Kişisel işleriniz yüzünden bazı ''hassasiyetleriniz'' var ise milyonlarca insanın rencide olduğu ve mağdur edildiği bir davada konuşmayacaksınız. Şikecilerin tayfasından bir tek Aziz Yılmaz diye biri (sanırım 1907 derneğinin başkanı olsa gerek) şikenin var olduğunu ve kulübe bir kara leke sürüldüğünden A.Y ve ekibinin derhal istifa etmesi gerektiğini söylemişti. O laflarda koltukta gözü var ,çıkarı için konuşuyor diye bastırılarak güme gittiydi.
Karşı taraf suçu işlerken de sonrası cürmü meşhut halde yakalanmışken de ''organize''. Neredeyse yukarıdaki örneği hariç tek çatlak sesi yok.
Bizim taraf ise destek vermek bir yana konuştukça saçmalıyor. Aynı Yılmaz ,Muharrem Usta başkan seçildikten sonra bir radyo programına bağlanıp kulübün batık halde olmadığını öyle olsa başkan adaylarının göreve bu kadar talip olma heveslisi olamayacağını falanda demişti kulaklarımla dinledim.
Böyle bir ''akil adam'' sahibi kulübüz işte.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Bu serefsizler ne zaman ceza yiyecek aga? FIFA sende cok uzattin! Fifanin karari benim icim cok önemli.Ya Trabzonspor ile devam ya da tamam demek oluyor.Ceza gelmez ise süperligi ve türk futbolunu birakir, Hoffenheim kombinesi alir serefli ve temiz Bundesliga ligine odaklanirim ki zaten öyle yapiyorum.Zaten sadece Trabzonun maclarina bakuyorum e onu da bakmam ozaman.
Yorum
-
Hayrettin Bey'i rahatsız eden (Mesajından anladığım) doğru ya da yanlış olmasından çok İbrahim Bey'in kullandığı dil olmuş. Doğru mu yanlış mı, o neden o kadar rahatsız etmiyor?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Gerçekten FIFA kararını ne zaman açıklayacak bilen var mı?
Olumlu olumsuz bir karar aciklasin artık sıktı.
Kaldı ki UEFA kararına göre madem fener şike yaptı neden Aziz ve avanesi hala yöneticilik yapıyor bu nasıl iş ?
Bu cezalar nasıl verildi, nerden tutsan tutarsız bir durumNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten FIFA kararını ne zaman açıklayacak bilen var mı?
Olumlu olumsuz bir karar aciklasin artık sıktı.
Kaldı ki UEFA kararına göre madem fener şike yaptı neden Aziz ve avanesi hala yöneticilik yapıyor bu nasıl iş ?
Bu cezalar nasıl verildi, nerden tutsan tutarsız bir durum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yargıtay 18. Ceza Dairesi, kendisine hakaret ve tehdit ettiğine ilişkin başka türlü delil elde etme imkanı bulunmayan kişinin, hakaret edenle arasında geçen telefon görüşmesini kayda alarak elde ettiği delili hukuka uygun saydı.
Arkadas bu nasil hukuk ya yargitay isine geleni delil gelmeyeni delil saymiyor mu..bu ses kaydi delil oluyorda şike sorusturmasinda gecen ustelik mahkemede saniklarin kabul ettikleri ses kayitlari neden delil sayilmiyor adalet bakanindan bir aciklama bekliyorum..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bu iki twitter gerizekalısına laf söyleyince kuş muş diyorlar sonra. Arabanın sahibi bilmem neyin nesiymişde ordan ilişki kuruyorlar.
Yahu Burak istediğinin arabasıyla kaza yapar isterse karıya kıza gider. Embesil mahluklar geçmiş olsun diyeceklerine Burakı şikeci
göstermeye çalışıyorlar.
Ibrahim Ertürk†@ibrahimertuerk 13 sa.13 saat önce
Ibrahim Ertürk Retweetledi: Atilla Dilaver
Kokuşmuşluk boy aşmış!
Ibrahim Ertürk ekledi,
Atilla Dilaver @AtillaDilaver
Burak Yılmaz, Volkan Bahçekapılı'nın aracıyla kaza yapmış.Volkan kim?Fatih Terim'in damadı, Emre Belözoğlu'nun kuzeni, menajer.İlişkiler, ilişkiler...
En son celaledtin tarafından düzenlendi; 11.12.2017, 09:41.
Yorum
-
Ibrahim Bey'in sike davamizda ki mucadelesine ve emeklerine saygi duyuyorum.
Ancak son zamanlarda kullandigi uslup ve sanki ondan baska kimse bu davayi sahiplenmiyormus gibi bir havaya girmesi beni rahatsiz ediyor.
Bircok Trabzonspor'lu vakti ve maddi durumu el verse O'na benzer caba sergiler...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum