Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Intahar vakalarini hatirliyorum da diger olayi bugune kadar ne duydum ne isitdim gerek ulusal basinda gerekse yerel medyada..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Intahar vakalarini hatirliyorum da diger olayi bugune kadar ne duydum ne isitdim gerek ulusal basinda gerekse yerel medyada..
        Yanlış hatırlamıyorsam olay Fatih'te olmuştu. Üstelik sadece kurşunlanmakla kalmadı üzerinden de defalarca arabayla geçildiydi.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [FONT="]
          Muharrem İNCE‏Onaylanmış hesap @vekilince

[/FONT]
          [FONT="]Dün akşamdan beri yazan dostlar, ben Fenerbahçeliyim ve kongre üyesiyim. Fenerbahçe'ye haksızlık yapıldığını düşünenlerdenim!
          [/FONT]

[FONT="]13:56 - 21 Ara 2013
          [/FONT]
          âbi sana zahmnet bunun linkini yollar misin yaa, bulamadim arastirinca, e kendi sayfasinda da 1 saat asagi gidecen gidecen anca o zaman belki bulunur...
          he yoksa hiç sasirmadim, yapmacik herifin teki, bu güya akp karsiti partiler kesinlikle bilerek yapiyorlar böyle mallari aday göstererek
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yanlış hatırlamıyorsam olay Fatih'te olmuştu. Üstelik sadece kurşunlanmakla kalmadı üzerinden de defalarca arabayla geçildiydi.
            bu olay sonrasi iç savas çikarsak bize kimse bir sey diyemezdi, biz yine iyi dayanmisiz bir sey yapmamisiz

Yorum

• FIFA Cezayı kesecek İnşallah şikebahçeye, ramazan ayındayız mübarek ay kadir gecesinde kul hakkı hariç bütün günahların af olduğu bir aydayız umarım kul hakkı akıllarına gelir...

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu olay sonrasi iç savas çikarsak bize kimse bir sey diyemezdi, biz yine iyi dayanmisiz bir sey yapmamisiz
                bisey yapmadik cünkü gizlenmisti

intiharlar vs arasinda bunun konusu bile olmamisdi

1-2 gazetede 3-5 kisa satir arasi haberi disi devlet sirri gibi bir olaydi...
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bisey yapmadik cünkü gizlenmisti

intiharlar vs arasinda bunun konusu bile olmamisdi

1-2 gazetede 3-5 kisa satir arasi haberi disi devlet sirri gibi bir olaydi...
                  olabilir, dogrudur... basin o zaman da pust idi serefsiz idi demek... olayi biz yapsaydik düsünemiyorum sonrasini

Yorum

• 5 senedir bu işin bir şekilde 2019'a kalacağını biliyordum. 19 rakamına 5 yıldır sebepsiz bir şekilde takıntılıyım. Bu konuda yalnız olmadığımı düşünüyorum. Kafayı da yiyor olabilirim
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Bu sene şikebahçeyi şamarla FIFA haydi tarihin en kirli ve en çok şikesini yapan şikebahçeyi cezalandır HAYDİ şikebahçeye CEZA ZAMANI...

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İşte Metin Kalkavan döneminde "sözleşme dışı" olarak Hikmet Karaman'a ödenen dudak uçuklatıcı paralar!

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

İşte Metin Kalkavan döneminde "sözleşme dışı" olarak Hikmet Karaman'a ödenen dudak uçuklatıcı paralar!

Has etmis istanbul yalakalarina bunu da unutmasin o sehir..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X