Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fifa ve Uefa'nın yediği bok şöyle bir kenarda dursun. (Zira bu kararlar kabul edilemez!)
    Peki bizim yönetimler ne yaptı? Sadri Şener, siyasi baskı yediğini söyleyip en sonunda istifa etti.
    İbrahim Hacıosmanoğlu'nu anlatmaya gerek dahi duymuyorum. Eline yüzüne bulaştırdı.
    M.Usta da şirin görünmeye çalışıp cılız başvurularla süreci devam ettirdi.

Üç yönetim geldi geçti bir tane adam gibi sürece sarılan hakkını arayan yönetim gelmedi!
    Varsa yoksa laf! Varsa yoksa göz boyama! Bir adım öteye gidemeyen, cesurca hareket edemeyen yönetimler geldi.
    Ulan neden korktunuz? Şampiyon olacaktınız da engelleyecekler diye mi korktunuz? İşinizi elinizden alırlar diye mi korktunuz?
    Söyleyin be! Söyleyin neden korktunuz da koca camiayı kenetleyip bir olmak için adım atmadınız?!
    Yazıklar olsun size! Sizin gibi yönetimlere...

Avrupa'da yüz binlerle ifade edilebilecek taraftarımız var.
    Kulüp büyük bir eylem yapmak için bir kere bile girişimde bulundu mu? İnsanları organize etti mi?
    Bırak Avrupa'yı, Türkiye'de dahi böyle bir organizasyon yapılmadı. He taraftarlar bir şeyleri ateşledi.
    Kulüp ve yönetimler ise hep bizleri frenlediler! Peki ya şimdi ne oldu? Ne oldu? Frenleriniz işe yaradı mı?!
    Şike davasını satanların, bu işi bu şekilde sessizce devam ettirenlerin Allah belasını versin. Yazıklar olsun!

Yorum

• Yönetim İSTİFA.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Bir kulüp, tepeden tırnağa bu kadar YÖNETİLMEZ! Daha ötesi yok...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Şu bir gerçek FİFA da UEFA da ''BOŞ BİR BALON'' dur!
          Futbola para girdiğinden beri yenilmedik bok kalmadı. Güzelim sporun içine ettiler.
          Şike serbest, teşvik serbest, her şey serbest! Becerip şike yapabiliyorsan kral sensin.
          Bu ülkede şike yapmayanın, maç satın almayanın aklına tüküreyim.

Yorum

• Ne zaman ki şu taraftar ihtilal yapıp yönetimi ele geçirir işte o zaman Trabzonspor kurtulur.
            İş adamı yöneticilerden ve başkanlardan bıktım! İş kaygısı ile yönetime gelip adım atamayan korkak yöneticilerden bıktım.
            Yeter be! Azıcık cesur olun! Sinik, pısırık durarak koca Trabzonspor'u mahvettiniz!
            Siz pısırık olabilir, biat edebilirsiniz lakin Trabzonspor'un yapısında bu yok!
            Defolup gidin artık...

Yorum

• Sanırım artık şike serbest oldu, bu saatten sonra Türkiye'de şike için dava açılabilir mi sizce? Kimse kabul etmez ki artık.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• FIFA denilen kurum da suya sabuna dokunmadan süreci bitirdi.

Emek hırsızlığı yapanlar yani UEFA/CAS onaylı tescilli şikecilerin şampiyonluğu ellerinde kaldı.

Hepimize geçmiş olsun.

FIFA da satılmış bir kurum olduğunu ispatladı.

7 yıldır bu başlıkta emek veren herkese teşekkür ederim. Yorulduk, üzüldük, ümitlendik ama sonuçta güce ve paraya masa başında da yenik düştük.

Hakkınızı helal edin. Benden yana helal olsun.

BMN'de kalmaya devam edeceğim TS aşkına.

Bu sayfaya ara sıra göz atarım yine

Son söz: Ey FIFA yaptığın açıklama hiç adil, dürüst, ahlaklı ve samimi değil
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• fifa başvuruyu red mi etti şimdi ?
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Astana kararları uyarınca FIFA'nın ülke federasyonlarına müdahale hakkı var ve geçmişe işliyor. Bu üstü kapalı açıklama neye hizmet ediyor anlamadım. Bu işte bir iş var
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Astana kararları uyarınca FIFA'nın ülke federasyonlarına müdahale hakkı var ve geçmişe işliyor. Bu üstü kapalı açıklama neye hizmet ediyor anlamadım. Bu işte bir iş var
                      Abi kulüpte bunu irdeleyecek adam olsa bu boş beleş yazı değil belgeli dökümanlı olanı yayınlanırdı bu bahsettiğin gibiyse durum. Her alanda mağlup konumdayız hala devam edecek devam edecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Ben bunu yazdım Federasyon, Ak parti hükümeti ve aziz yıldırım bunlardan birisi ya da birkaçı yüklü miktarda fifa,uefa'ya rüşvet vermiştir.
                        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 12.02.2018, 13:45.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Mücadele eden her zaman kazanamaz ama kazananlar mücadele edenlerdir.

Bu evrensel sözün gereğini bizim gibi bir avuç taraftar hariç kimse yerine getirmedi.Sadece Trabzonspor değil Trabzon şehri de geri dönüşü olmayacak yara almıştır.Bu şehir kötü mirasyedidir.Suçlu Trabzon halkıdır.
                          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bu kadar mı şimdi? koskoca dava küçüldü kapandı sıradan bir açıklama ile belkide bugün son buldu. şu süreçte neler yaşandı, akıl almaz olaylar, pislikler yapıldı ama bugün geldiği nokta sıradan bir web site açıklaması. Hikayenin sonuna bak filmi beğendik emeği geçenlerin allah belasını versin
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• akşam rıdvan şampiyonlar ligi için thy sponsorluk filan dedi bugün de bu açıklama ..

Yorum

• artık şundan eminim kulüp yöneticileri bizimle dalga geçiyor böyle üstü kapalı bir bilgilendirme ile kafa yapıyorlar bizimle. ne demek verilecek karar helal gelmemesi ? hangi kararı kim verecekte müdahil olunmuyor. geçende yöneticilerden biriydi galiba sonuçları gösterip başarılıyız, güçlüyüz v.s diye twitter'da saçmalıyordu.

bariz dalga geçiyor yönetim bizimle en kısa sürede kulüpten kovulmalı bunlar.

medical park sponsorluğuda 1 yıllık mış.

bunlar kadar yalancı düzenbazını görmedim daha. siyasete satıldı Trabzonspor.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X