İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
-
İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada
Ola ki maca devam kararı verilirse sahaya cikacak olan Şenol gunes de Bjkli futbolcular da kaybolsun gitsin. Böyle haysiyetsizlik, onursuzluk olmaz.
Hani böyle bir olay olursa dedik...Tek bir kupa maçının bin katının olduğu bir olay olursa yani.
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bunu emsal olarak görmeleri çok da anormal degil, maalesefTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Tff yi siyasilerin yonettigi kupanin nerde kimde oldugu birkez daha ispatlandi boylece..bu ulke futbolu bu anlayisla 1 adim oteye gidemez..bakalim 8tas camiasi bizim gibi!!! dik durus gosterebilecek mi..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Kana susamışların bayramı bugün. Var ya azizin yerinde olsam kalan tüm maçlarda şike yapar, rakiplerimin maçlarında da çatır çatır teşvik veririm. Yakalanınca da kumpas var, ne şikesi memleket elden gidiyor derdim ama şimdi aklıma geldi bunlar zaten olmuştu di mi?
Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Malum kişi böyle taraf olduğu sürece bu ülkede şiddet bitmez zaten bitmesini isteyeceklerini düşünmüyorum. Bence bütün kurumları kaldırmak lazım zaten bu malum kişinin dediğine karşı çıkabilen yok. Bıktırdılar artık.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Komedi bir karar olmuş
Bakalım bjk ne yapacak.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Harika!
Sene 2003, Özkan Sümer neden istifa etti?
Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer, Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'nin 1 maçlık saha kapatma cezasını kaldırması üzerine görevinden istifa etti.
Sene 2005, Trabzon'da binlerce kişi neyi, kimi protesto etti?
Futbol Federasyonu ve Cem Papila’ya tepkilerini ilginç bir şekilde göstermeye hazırlanan bordo mavili seyirciler, Avni Aker Stadı’na siyah bayraklarla, siyah...
Sene 2012, ırkçılıktan hapis cezası alan alçağa, alt sınır 4 iken 2 maç ceza verilmedi mi?
FENERBAHÇE-Trabzonspor arasında 15 Nisan 2012'de oynanan maç sırasında Dider Zokora'ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle, hakkında 2 yıla kadar hapis...
Zokora’nın gündeme bomba gibi düşen iddiasına yanıt veren tecrübeli yıldız, O da bana ana avrat küfür etti... Ama saha içinde sarılıp olayı halletik dedi....
Daha şike demedim bile...
Biz isyan ederken susan, seyreden, kıs kıs günlere oh olsun.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum