Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dis mihraklarin da bilmem nesinin de.... tek gerçek Trabzonspor ve ona yapilan haksizligin çözülmesi, hakkinin yenmemesi...
    Türkiye, devletimiz, hükümetimiz, ve onun yandaslari ; bu is mâdem bu kadar önemliydi, âninda kesip atacaktilar çözecektiler meseleyi... "gerekirse 5 sene gitmeyiz" diyen kimdi dedem mi ? yapi kredi nerden çikti ? kisilerle kurumlar ayrilmali falan ?
    mok yedi hepsi, simdi temizlesinler temizleyebiliyorlarsa.... dis mihraklara koz ver, sonra Trabzonsporlu hak arayinca zirla, yok yaa ??
    Bu sehre bu takima yapilan haksizliklar pislikler affedilir gibi degil, devletimizi de bu konuda suçluyorum kim ne derse desin... ister pr ister fifa ister zurna, umrumda degil... bize hakkimiz verilsin, sonra memleketi de savunuruz hem de dibine kadar, oy ugruna tirstiklari kariköy çocuklarindan fazla, kimsenin süphesi olmasin.... tirstiklari kokonalardan sebep bunu bize yasatan akp senin yatacak yerin yok ulan
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tazminat mazminat filan vermezler hatta ceza olarak bizi düşürmeye kalkarlar ki benim gözümde bunların hiçbir önemi yok. Kağıt üzerinde dahi şampiyonluğumuza 7 yazsınlar. Şampiyonluktan bahsederken bizim sayımızı 7 desinler. Trabzon 30 yıldır şampiyon olamadı demesinler yeterli. Gerisini Allah bildiği gibi yapsın.
      Buna bile evet derim anasini satayim Yok o kadar da degil ama fbnin düsürülüp bizim görmezden gelinip sampiyonlugun lehimize tescil edilmemesinden falan iyidir... hakkim neyse onu istiyorum arkadas, gerisi ayrinti... tabi ki yaptirimlar cezâlar olmali, ama ana mesele belli, hiç lagaluga yapmasin kimse... yok adâlet blabla bla, benim hakkimi geri vermeyen adâleti gibsinler... öyle adâlet mi olur lan ?

Yorum

• bu sefer kaçış yok, sürecin keyfini çıkartın
        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kaçınılmaz son yaklaşıyor.
            Bugün çok güzel bir gün oldu.
            Umarız 7 yıllık beklentinin sonunda her şey güzel olacak.
            Allah adaletten ayırmasın
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bu olaylar karşısında ulusal medya konuya inanılmaz duyarsız kalıyor. Özellikle spor kanalları. İşin en kötüsü de bu unsurlara zerrece tepki yok. Adamlar hep sessiz kalıp üç maymunu oynuyorlar, hem de tepki almıyorlar. Son derece rahatlar...
              En son Sefa Toyer tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 17:11.
              *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• con snow kullanıcı isimli şahsın da dediği cümle "infantino'nun Rusya ile arası nasıl" bugün en çok buna güldüm.Ayrıca Twitterda araştırmaktan,doğruluktan ve en önemlisi adaletten dem vuran avukatımsı birisidir.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bu süreçte Trabzonspor'un aleyhine birşey oldu mu şikecilerin g.tünü yalayıp müjde haberleri yapan ahlâksız medya hani lan haberler bir tane haber yok olay dünya basınına yansımış bunlar suskun.

Yorum

• Medya nerede?
                      TS lehine haber oldu mu ses seda yok
                      Ama er geç adalet yerini bulur
                      Hırsızlar, ahlaksızlar, vicdansızlar, şerefsizler layığını bulur
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar aman ha sakın oyuna gelmeyin, büyük resme bakın.

Mübarek günde böyle güzel haberler almak ne kadar güzel. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
                        En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 15.12.2017, 17:21.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Peki sizlere kilit soruyu soruyorum.

2010-2011 sezonu dışında 9 şampiyonluğumuz olsaydı 2. yıldızı takabilir miydik? sizce nasıl bir süreç olurdu?

Yorum

• pr şirketi kimse tebrik etmek lazım büyük iş yaptılar. twitter'da da dünya gündemine girdi. aslında onlar bile bu kadar geniş etki alanına ulaşacağını düşünmemişlerdir belki zira üstünden 6 sene geçti ve bizi uyutmak için milyon iş yaptılar ama hala ilk günki gibi alev alıyor insanlar.

ist. basını susacak tabi onlara karşıda mücadele veriyoruz onların konuşması demek azizin çıkıp şike yaptım demesi ile aynı.

ulan bugün çok keyifli bir gün be
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              pr şirketi kimse tebrik etmek lazım büyük iş yaptılar. twitter'da da dünya gündemine girdi. aslında onlar bile bu kadar geniş etki alanına ulaşacağını düşünmemişlerdir belki zira üstünden 6 sene geçti ve bizi uyutmak için milyon iş yaptılar ama hala ilk günki gibi alev alıyor insanlar.

ist. basını susacak tabi onlara karşıda mücadele veriyoruz onların konuşması demek azizin çıkıp şike yaptım demesi ile aynı.

ulan bugün çok keyifli bir gün be
                              âbi keyfini bozma, ben de keyifliym... ama bu isin pr ile alâkali oldugundan emin degilim... olsa da kismendir... o delilleri yazismalari ortaya çikaran pr falan degildir, birileri sizdirdi bunu, iç çatisma kokuyor, ya da blatter ve tayfasinin intikâmi falan... ama ne olursa olsun, çok da önemli degil =)

Yorum

• Tff'den istifa eden 2 eski yöneticinin söylediklerine göre Kupa Trabzonspor'a iade edilecek. Bu süreçte Mart ayının sonuna kadar sürecekmiş. O kadar eminler ki, kupanın verileceği tarihi bile verdiler. İlginç şeyler olacak gibi duruyor.

Hayırlısı diyelim

#JusticeForTrabzonspor

YKO SAYFASI...

Bir kez doğru olsun şu söylenen..
                                Ama bu olaylar da durduk yere çıkmaz.
                                Şemsiye kapanması yakın gibi duruyor.
                                Hadi hayırlısı...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X