Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fenerli olduğu bilinen Of'lu M. Ali'den inciler...
    Ne demiş bi yazsanıza. İşyerinde ses yok evde internet yok dinleyemedim hala.

Yorum

• İlk olarak Famusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben ne diyorum sen ne diyorsun. aziz yıldırım kabul etse ne olur etmese ne olur. sadece futbol camiasının değil tüm türkiyenin en şerefsiz insanlarından bunuda benden iyi bilemezsin. bu adamın şike yapmamazı karekterine ters zaten. ben başka birşey anlatıyorum. bunları söyliyecek mekan ve zaman yanlış sanırım. size iyi forumlar.
      lafı geveleme birader tüm davalar dedin içine şike olayınıda koydun ergenekon davalarında sahte deliler gün yüzüne çıktı şike davasınıda aynı kefeye koydun soruya cevap ver lafı geveleme ? verecek cevabın yok çünkü bir tane sahte delil yok gelip burda boş konuşma.

sizin gibiler yüzünden şikeciler istedikleri gibi at oynatıyor zaten sözde Trabzonspor taraftarısın ama şikeciler gibi konuşuyorsun bi farkın yok onlardan
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Konuyla ilgili paylaşımlar yapmaya özen gösterelim. Forumun düzenini bozmayalım.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne demiş bi yazsanıza. İşyerinde ses yok evde internet yok dinleyemedim hala.
          "Seyircileri tahrik etmiştir. Federasyon kupayı kazanana verdi, alkışlandı, hiç ses çıkmadı, ne zaman aradan bir aydan sonra mahkeme karar verdi, dediler ki bunlar şike yapmıştır, kendi kendimizi UEFA'ya da şikayet ettik, o güne kadar Trabzonspor'dan da ses çıkmadı, hiçbir kulüpten de ses çıkmadı, Tff kupaları verdi, onaylandı, alkışlandı, herkes sessiz sedasız. Her sene bu olabilir. Her kulüp girişimde bulunmuş olabilir, yapmış da olabilir, tespiti zordur, icabında sandviç verirsin sahada oynayamaz, çok net değildir, delikanlılık işidir, her kulüp kazanmak ister ama bu yola başvurmaz gibi düşünüyorum, hatır şikesi de vardır, küme düşeceğiz kaybedersek diyen olur... Hiç bir başkan futbolcusuna bu maçta berabere kalın diyemez, sonra kazanın diyemez çünkü. Soru soruluyor: Hacıosmaoğlu Yıldırım ile polemiğe girdi, ortam daha da mı gerildi, Yılmaz olsaydı, acaba ipleri germezdi, husumeti çözer miydiniz, siz olsanız o dönem ne yapardınız? Cevap: Valla hiç gündeme gelmezdi, kupayı alan adamı alkışladık zaten, devam ederdik. Burda yanlışlık yasada. Nisan ayında çıkan yasanın mahkeme edilmiş olması ve o gün bugün konuşulan fetocu kişilerin ortalığı karıştırıp kendilerini duyurmak istemesinden kaynaklanıyor. Yoksa herkes tescil etmiş, Sadri'ydi başkan, Şenol hocaydı, hiçbirisi itiraz etmedi fener'in şampiyonluğuna. 9 puan farkla ikinci yarıya başladığımız halde... Sonradan çıktı ki Eskişehir'de şöyle oldu, Sivas'ta böyle oldu... Ortalık gerildi, hala bugüne kadar bir sonuç alındı mı? Hapse girenler oldu, haysiyeti onuru zedelenenler oldu. Çok yanlış küçük bir Türkiye olduk. Hukukun üstün olduğu bir ülkeydik, demokrasinin aşığı iken nelere katlandık, Aziz Yıldırım hapse girdi, ne için, şimdi de beraat etti, kim verecek o 1 yılın hesabını, yasal olarak bir suç yok değil mi şimdi? Adam beraat etti. Bunlar o günkü yöneticilerin, kulübü yönetenlerin, hatta ülkeyi yönetenlerin çıkardığı yasa bozuk oldu. Böyle bir şey için yasaya gerek yok. Zaten FIFA'nın UEFA'nın yönetmeliklerinde, bizim federasyonun ana yapısında bunlar var. Şike yasaktır. Gözlemci var 4 tane, hakem var 4 tane, taraftar var bağırır çağırır, orda olanları gözlemci raporuna yazar, federasyon yönetim kurulu değerlendirir, ceza kurulan veya tahkim kuruluna verir, netice aydınlanır. Böyle kaos yaratıp, Türkiye'de bir olay varmış gibi, kıyameti koparmak, bana çok anlamsız gelmiştir ve neticede sonuç alınamamıştır, sadece taraftarları, camiaları birbirine düşman kılmıştır. Şimdi de barış aranıyor. Çok ihtiyacımız var barışa."
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yoksa herkes tescil etmiş, Sadri'ydi başkan, Şenol hocaydı, hiçbirisi itiraz etmedi fener'in şampiyonluğuna.

ALLAH seni bildiği yapsın e mi ?
            Şenol Hocanın otobüs konuşmasını da mı unuttun mu ? ( kimsi itiriz itmidi, ilkişliidi)
            Ulan bu herif onursal başkan he mi..
            Neyse ALLAH sen sabır ver ..
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• [MENTION=2760]Travelair[/MENTION] Ne güzel dinlememiştim sinirlerim bozulacak diye yazı olarak koymuşsun
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Şu adamın hala Onursal Başkan sıfatıyla ortalıkta dolaşması da bizim ayıbımız...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Yumurtamı tavuktan çıkmış tavuk mu yumurtadan Trabzonspor'u ilgilendirmez. Bunu en başından beri diyorum. Yok cemaat şöyle yapmışta fenere bilmemne olmuş ta... Biz horozuz arkadaş. Yumurta var mı yok mu buna bakarız. Ve de ortada öyle tavuk yumurtası felan değil bildiğin devekuşu yumurtası var. Gerisi tırı vırı. Hem bizler açısından tırı vırı. hem de Spor Hukuku açısından tırı vırı.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• [MENTION=51801]celaledtin[/MENTION] Rica ederim
                    @My kusura bakma üstad, Onursal olunca netice aydınlansın istedim
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Rezillikte sınır tanımıyoruz.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Seyircileri tahrik etmiştir. Federasyon kupayı kazanana verdi, alkışlandı, hiç ses çıkmadı, ne zaman aradan bir aydan sonra mahkeme karar verdi, dediler ki bunlar şike yapmıştır, kendi kendimizi UEFA'ya da şikayet ettik, o güne kadar Trabzonspor'dan da ses çıkmadı, hiçbir kulüpten de ses çıkmadı, Tff kupaları verdi, onaylandı, alkışlandı, herkes sessiz sedasız. Her sene bu olabilir. Her kulüp girişimde bulunmuş olabilir, yapmış da olabilir, tespiti zordur, icabında sandviç verirsin sahada oynayamaz, çok net değildir, delikanlılık işidir, her kulüp kazanmak ister ama bu yola başvurmaz gibi düşünüyorum, hatır şikesi de vardır, küme düşeceğiz kaybedersek diyen olur... Hiç bir başkan futbolcusuna bu maçta berabere kalın diyemez, sonra kazanın diyemez çünkü. Soru soruluyor: Hacıosmaoğlu Yıldırım ile polemiğe girdi, ortam daha da mı gerildi, Yılmaz olsaydı, acaba ipleri germezdi, husumeti çözer miydiniz, siz olsanız o dönem ne yapardınız? Cevap: Valla hiç gündeme gelmezdi, kupayı alan adamı alkışladık zaten, devam ederdik. Burda yanlışlık yasada. Nisan ayında çıkan yasanın mahkeme edilmiş olması ve o gün bugün konuşulan fetocu kişilerin ortalığı karıştırıp kendilerini duyurmak istemesinden kaynaklanıyor. Yoksa herkes tescil etmiş, Sadri'ydi başkan, Şenol hocaydı, hiçbirisi itiraz etmedi fener'in şampiyonluğuna. 9 puan farkla ikinci yarıya başladığımız halde... Sonradan çıktı ki Eskişehir'de şöyle oldu, Sivas'ta böyle oldu... Ortalık gerildi, hala bugüne kadar bir sonuç alındı mı? Hapse girenler oldu, haysiyeti onuru zedelenenler oldu. Çok yanlış küçük bir Türkiye olduk. Hukukun üstün olduğu bir ülkeydik, demokrasinin aşığı iken nelere katlandık, Aziz Yıldırım hapse girdi, ne için, şimdi de beraat etti, kim verecek o 1 yılın hesabını, yasal olarak bir suç yok değil mi şimdi? Adam beraat etti. Bunlar o günkü yöneticilerin, kulübü yönetenlerin, hatta ülkeyi yönetenlerin çıkardığı yasa bozuk oldu. Böyle bir şey için yasaya gerek yok. Zaten FIFA'nın UEFA'nın yönetmeliklerinde, bizim federasyonun ana yapısında bunlar var. Şike yasaktır. Gözlemci var 4 tane, hakem var 4 tane, taraftar var bağırır çağırır, orda olanları gözlemci raporuna yazar, federasyon yönetim kurulu değerlendirir, ceza kurulan veya tahkim kuruluna verir, netice aydınlanır. Böyle kaos yaratıp, Türkiye'de bir olay varmış gibi, kıyameti koparmak, bana çok anlamsız gelmiştir ve neticede sonuç alınamamıştır, sadece taraftarları, camiaları birbirine düşman kılmıştır. Şimdi de barış aranıyor. Çok ihtiyacımız var barışa."
                        Bu kişi biliyorsunuz Trabzonspor'un genetiği ile oynamış,adeta İstanbul takımlarının ajanı gibi gelip,Trabzonspor'u İstanbul takımlarına benzetmeye çalışmış,özünden koparmış kişi.

O kadar da cahil ki,6222 nolu yasayı şikeci Şekip Mosturoğlu önderliğindeki Fb ağırlıklı tayfa hazırlamıştır.

Ayrıca FETÖ diye konuşuyor,FETÖ'nün içinde olduğu diğer davalarda sanıklar 'delillerin sahte ve üretilmiş olduğu' sebebiyle beraat etmişken,şike davası sanıkları 'delillerin hukuka aykırı olarak toplanması' gerekçesiyle beraat ettirilmiştir,beraat kararını veren 13.mahkeme bile bu deliller sahte diyememiş,aksine delillerin gerçek olduğunu kabul etmiştir.
                        Diğer davalarda sanıklar bu konuşmalar montaj ve deliller sahte diyerek savunma yapmışken,şikeciler bunları kabul edip,konuşma içeriklerini açıklamaya çalışmışlardır.
                        Hepimizin aklında kalan Kahe'nin işçi,Eyüp Sultan'da kurban gibi absürt şeyler de bu savunmaların içindeki saçmalıklar.

Bu davanın kapatılma sebebi de Trabzonsporluların ne olursa olsun hiç bir şeyi vatan menfaatinin önüne koymayacağını çok iyi bilenlerin aynı güveni şike yapan camia için duyamamasıdır.

Basket kulübünün vurguladığı,

Trabzon,15 Temmuz FETÖ'cülerinin alkışlandığı değil,15 yaşındaki şehitlerin toprağa düştüğü yerdir

cümlesi de bu gerçeğin yetkililere ve kamuoyuna hatırlatmasıdır.
                        En son sasone tarafından düzenlendi; 06.12.2017, 17:12.
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
                          Her tarafdan kusatilmisiz arkadas nereyi tutsan elinde kaliyor..
                          Bunun sorumlusu sadece düzen değil yalnız. Buna çanak tutan çok içimizde (burayı kastetmiyorum yine birileri çıkıp vay bize he demesin hiç uğraşacak halim yok) de. Kazım'ın Trabzonsporu olmayı bırakalı çok oldu. Şu çarpık durumu ilgili başlıkta paylaştım diye vay Usta'ya laf he diyeninden dayağı haketti he diyenine kadar... Devir öyle devir ki artık g.te g.t de diyemiyorsun.
                          Murat

Yorum

• Birileri Uefa'ya, Cas'a 250 Milyon Euroluk dava açıyordu o iş ne oldu?...

Hani (sözde) aklandılar ya! En kısa sürede dava açacaklardı o bakımdan...
                            Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birileri Uefa'ya, Cas'a 250 Milyon Euroluk dava açıyordu o iş ne oldu?...

Hani (sözde) aklandılar ya! En kısa sürede dava açacaklardı o bakımdan...
                              Fifa davayı inceleyip fenere cezayı yapıştırırsa, aziz tayfası başlar bu masalı dillendirmeye. fener taraftarı yer mi, bence yine yer.
                              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Eger bordomavi.net online kahve geyiğinden ibaret değilse acilen forum yönetiminin organize edeceği bir tepkiye ihtiyacımız var.Onbinlerce imza toplayıp yönetime bu adamı değil onursal başkanlıktan kulüp taraftarlığından bile attırmamız lazım

Yetkili kardeşlerimizden böyle bir insiyatif rica ediyorum,bekliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X